Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

První příběh je přesně to jak to má vypadat když se potká Hulk s Wolverinem. Wolverine sice vypadá, že vůbec neví potom, co musí nahodit vykloubené rameno, čelist a zvedat se z kráteru do, kterého ho zabušil bez předchozího varování Hulk, ale vůbec mu to nevadí, protože vše směřuje jen jedním směrem, kterým je ultimátní bitka v malebném lesíku a méně malebném obrněném komplexu speciálně věnovaném zničení wolverina a ochočením hulka. Do toho navíc vstoupí partička Wolverinových starých přátel, mezi kterými pochopitelně nechybí Sabertooth, je tu hláškující Deadpool, ženský wolverine Lady Deathstrike a ruský sígr Omega red a zcela nečekaně všichni chcou Wolverina zabít, což vyustí v ještě ultimátnější bitku, takže jednoznačných *****. Thorův příběh je naopak vleklé heroické žvanění opět s malebnou krajinkou, kterou lítá malebný zelený Hulk a nakonec z toho je jen na Hulka maličká bitka. Se všemi těmi božskými postavami a hrdinskými pózami a norským peklem je to zajímavé, ovšem v porovnání s nekompromisní a na Marvelovské animované poměry i krvavou bitkou s Wolverinem je to jen na ***. ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty oba dva díly. Část s Wolverinem je jen o krapet lepší jako část s Thorem. Ve druhé polovině se mi moc nelíbil vzhled Hulku (no, vlastně hlava, tělo mi přišlo lepší jak v části s Wolverinem, nejraději bych zkombinoval Hlavu z první části s tělem ze druhé části), ale vše ostatní OK, animace si myslím že v pohodě a oba dva filmečky mají výborný příběh. Když si srovnám boje, vyhrává u mě Wolverine, protože to byl opravdu výborný boj a líbil se mi více než s Thorem, ale nechci tím říct že by byl boj s Thorem nějak špatný. Souboj Hulka s Wolverinem se mi prostě líbil více. Rozhodně výborná podívaná a to se týká obou dvou animáků :-) ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor: tak Thor má svoj potenciál vždy, ale v animákoch od Marvelu je vždy nejako pozadu a aj dejová linka je vskutku zaujímavá..akciou sa nešetrí...ale proste táto kombinácia nie je pre mňa taká zaujímavá..za 2 Hulk vs. Wolwerine: Wolwerine je borec, narozdiel od Thora..hláškuje, je fajn...a táto kombinácia je omnoho lepšia a priamočiarejšia...a prišiel aj Deadpool čo pridáva dosť na príbehu...vynikajúca druhá časť..jasné za 4 Hulk som nikdy nemal moc rád...ale v kombinácii s Wolwerinom sa mi páči...celkovo za 3 ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Kresba parádní, kupodivu i CZ dabing. Bohužel příběh s Thorem mě moc neoslovil. Vykrádání severských legend takovýmto způsobem mi je pořád proti srsti a udělat z Lokiho kozla v zelených elasťácích, to chce pořádný doušek odvahy. Ne, takhl ne, tohle si Asgard nezasloužil a nemyslím tím právě Hulka. Druhý kraťas s Wolverinem je o poznání lepší, aspoň pro mne. Logan jde na vše jako obvykle přímo, bez otázek a dělá trochu víc škody, než by musel. Celkově jsem z Hulka Vs. na rozpacích. Na jedné straně výborný Wolverin, na druhé podprůměrný Thor. Dohromady to ale jde. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine: Aneb pekelných 37 minut. Další přírůstek do animovaného universa superhrdinů, jenže s nulovým dějem, krom kostýmů nerozeznatelnými postavami a otravnými souboji. Určitě to nejhorší, co jsem od "MARVEL animation" viděl. Když už animované superhrdiny, není nad tyhle filmy: Superman: Doomsday a Hellboy: Blood and Iron. Chci vůbec trpět i druhou polovinu? Ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama