Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Povedená mela. Dva půlhodinkové příběhy, které trošku rozšiřují pojetí hulka a staví ho na stranu "zla". Část s Wolverinem považuju za lepší, takovou chlapáckou, protože Wolverine je krutopřísný a nechce si nic nechat líbit, stejně jako hromotluk Hulk, který zas jenom bije a bije. Takže jejich střet byl fakt chutný. V části s Thorem mě i za tu půlhodinku trošku vadilo, jak je Hulk strašně nepřemožitelný a přitom je až nezdravě vidět, jak je vypatlaný, ale oukej. Jako celek zábavné, zběsile akční a všechny fans to určitě potěší. Stejně jako mě. Je to takový bonus do světa Marvelovek. V hrané verzi něco podobného asi není možné, takže díky za animované filmy, které si něco podobného můžou dovolit! :). ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Od Marvelu se poslední dobou sype jeden animáč za druhým, je viděl jak moc si tvůrci přejí úspěch blížící se hrané týmovky, na kterou měl Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine navnadit rovnež. A víceméně účel splnil. Ono není moc co hodnotit snad kromě animace, která je opravdu na hodně vysoké úrovni. Jinak totiž ve filmu není takřka nic jiného než-li nepřetržité souboje a akce. I když jeden poznatek jsem si odnesl: Komiksové filmy se o svou budoucnost opravdu bát nemusí, existuje tolik hrdinů a padouchů, že kombinací jejich možných střetů bude vždy dostatek :-). ()

Reklama

AD P 

všechny recenze uživatele

Malo by sa hodnotiť zvlášť , keďže ide o 2 samostatné príbehy. Hulk vs Thor dajako zvlášť nezaujal v tomto prípade by som hodnotil za 3*. O to viac zaujal Hulk vs Wolverine. Tu je viac drsnosti a súbojov. Samozrejme vylepšuje to aj účasť Deadpoola a jeho hlášok ! Bez problémov za 5* ! Čiže konečné spoločné hodnotenie za oba príbehy : 4* . ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine je znatelně lepší. Akce je hodně a je neobvykle brutální. První půlku to do sebe nasraný a nasranější rubou a sekaj, pak ale přijde na scénu nahláškavaný showman v červeném a to začíná ta snad ještě zábavnější část. O useknuté ruce tu není nouze. Je to jistě ten nejlepší animák, kterým nás Hulk poctil. Hulk vs. Thor je hovadina. Je to teda méně zábavné, méně akční a méně cool. Já osobně mám tak trochu averzi vůči celému tomu Thorovu světu, přitepleným maníkem s kladivem začínaje a zeleným smolařem konče. Všechny ty rádoby ušlechtilé žvásty mě hrozně vytáčí a celý tenhle díl mě ničím nezaujal. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Dvojice animovaných filmů Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine potvrzuje kvalitu, kterou se v poslední době můžou chlubit filmy „nakreslené“ podle komiksů. Příběhy o střetu nezničitelného Hulka se severským bohem Thorem a drsným mutantem Wolverinem se šikovně odkazují na své předlohy. Čtenáři budou spokojeni. Zatímco v mýtickém Asgardu si to Hulk postupně rozdá s osazenstvem celého Thorova království, Wolverine ho neúmyslně seznámí s partou z projektu Weapon X. Je třeba dodat, že hostující Deadpool se zvlášť povedl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama