Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty oba dva díly. Část s Wolverinem je jen o krapet lepší jako část s Thorem. Ve druhé polovině se mi moc nelíbil vzhled Hulku (no, vlastně hlava, tělo mi přišlo lepší jak v části s Wolverinem, nejraději bych zkombinoval Hlavu z první části s tělem ze druhé části), ale vše ostatní OK, animace si myslím že v pohodě a oba dva filmečky mají výborný příběh. Když si srovnám boje, vyhrává u mě Wolverine, protože to byl opravdu výborný boj a líbil se mi více než s Thorem, ale nechci tím říct že by byl boj s Thorem nějak špatný. Souboj Hulka s Wolverinem se mi prostě líbil více. Rozhodně výborná podívaná a to se týká obou dvou animáků :-) ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor: tak Thor má svoj potenciál vždy, ale v animákoch od Marvelu je vždy nejako pozadu a aj dejová linka je vskutku zaujímavá..akciou sa nešetrí...ale proste táto kombinácia nie je pre mňa taká zaujímavá..za 2 Hulk vs. Wolwerine: Wolwerine je borec, narozdiel od Thora..hláškuje, je fajn...a táto kombinácia je omnoho lepšia a priamočiarejšia...a prišiel aj Deadpool čo pridáva dosť na príbehu...vynikajúca druhá časť..jasné za 4 Hulk som nikdy nemal moc rád...ale v kombinácii s Wolwerinom sa mi páči...celkovo za 3 ()

Reklama

Myrreczech 

všechny recenze uživatele

První část s Wolverinem přesně splnila moje očekávání. Bylo to syrové, plné krve, akce a vtipu. Jen bych vynechal zbytečnou linii Loganových potíží s armádou a vydal se cestou surové akce v horách jeden na jednoho. Jinak otevřený konec je podle mě ideální řešení pro tento příběh. Samostatně lepší 4 hvězdy. Ve druhé části s Thorem to už bylo o poznání horší. Nudné pasáže, špatný příběh a příšerný scénář. Vyzdvihnout můžu jen pěkné akční scény, které ovšem postrádaly surovost první části. Ještě že se tvůrci rozhodli pro krátkou stopáž. Samostatně lepší 2 hvězdy. Celkově potěší výborná animace obou dílů a příjemný soundtrack, jen ta nevyváženost zamrzí. ()

Pirabin

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine 5/5 Pěkná animace, skvělé postavy, příběh sice nic moc, ovšem zapadá do mytologie, skvělě hláškující Deadpool. Hulk vs. Thor 2/5 Nezajímavé postavy, děj skoro žádný. SPOILER:Zlobr masakruje bohy zmasakruje Thora, ale ten se naštve najde Bannera a nechá Lokyho v říší mrtvých. Akční ano, zábavný nikoliv. Ovšem pěkná animace. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

V skutocnosti dva kratke animovane filmy, kde spojitkom je Hulk. Je to vsak cisty comicsovy priemer. Nacrtnuta zapletka, zadrhel a vyriesenie. A to je prave ten problem - vsetko ide podla ocakavanej sablony a preto cokolvek, co sa na obrazovke deje, nakoniec dopadne tak, ako divak cely cas tusi. Pre komiksovych zavislakov ok, inak cisty priemer. BTW ta cast s Wolverinom bola zaujimavejsia. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama