Reklama

Reklama

Pořad, ve kterém se divák může dozvědět zajímavé informace z oblasti úprav interiéru, nábytku, designu, financování staveb či vhodného použití domovních doplňků. Každý jednotlivý díl pořadu se přitom zaměřuje vždy na ústřední téma (např. předsíně, dětské pokoje, podlahy, osvětlení atd.). (TheMaker)

Recenze (61)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Človek by neveril o čom všetkom sa dá natočiť televízna relácia. Dnes už sú ľudia ochotní pozerať sa zrejme na hocičo. Sledovať reality show o prerábaní bytových interierov, pokiaľ nie ste profesionálne deformovaný prácou práve v tomto odvetví, je prejavom všežravého televízneho konzumu. Pretože filmová hodnota tohto produktu je prakticky nulová. Je to odpad! ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Papundeklo-dřevotřísková šou konečně k hodnocení na ČSFD!? . . . Super!!! . . . Konečně si můžeme ohodnotit ta zázračně nápaditá řešení tušašských expertů na interijeurový dízajn... Hlavně že se paní Užnevímjaksejmenovala skoro nikdy nevlezla do toho "no to je úžasné" finančního limitu... :o))) - - - P.S. Jako starý jízlivec se pak musím ptát, jakou provizi asi tak dostávaly dámy od těch nepochybně z nějakého interně výběrového řízení vyvolených pánů řemeslníků... :-{ - - - - - (Vídáno sporadicky na tom našem >veřenořemeslnickém< (k)análu, komentář zde jako první - 18.1.2009) ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů o bydlení, jaký byl u nás kdy vysílán. Ještě předstihl dnes již upadající a silně zkonkurenzovaný Receptář a jeho následovníky. Tato věcička vytvořila svoji jasnou značku, které si vážím. Zrychlené záběry jsou krásné a bezvadné. Pamatuji si hlavně na Jihlavský uspěchaný pár, který pracoval v médiích a poté rodinu, která dělala kamennou podlahu na své chalupě. Hlas moderátorky je nakřáplý a jasně si ji neustále pamatuji. ()

bloody21 

všechny recenze uživatele

blázníte:D, je to parádní!, skvělý Aleš Student, který prostě všechno zná, všechno umí, ne prostě ty jeho myšlenky na jednotlivé prostory v domě a tak, šikovné designerky, akorát co mě vadí, že ti lidé si to nemůžou sami vybrat, ona to vybere, šedé obklady a ten člověk pak, mě se to nelíbí, nebo docela nesnáším barjaké dekorace! prostě to musí být jednoduché a prosté! žádné stupidní dekorace za které dají 5 tisíc a víc kč. no já bych vyváděl kdyby mě řekli že za dekoraci dali třeba 7 tisíc!, ja na ně zbláznili jste se !! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Nemám potřebu shazovat televizní pořady zbytečně jen proto, že se na ně zrovna nepotřebuju dívat. Přestavba bytu rozhodně není aktuální téma pro každého a neustále, ale když se na to chystáte, tak věřím, že shlédnutí pár dílů Bydlení je hra (epizody bývají pojmenované podle toho, jaké části bytu se věnují) může být skvělou inspirací. To, co v televizi někteří projektanti a dekoratéři vymyslí je neuvěřitelné. Vždycky respektují prostor, přání majitelů a v naprosté většině případů i finanční rozmezí (což dává mimochodem divákovi docela dobrou orientaci o cenách na trhu), takže jsou ve výsledku všichni spokojeni. Občas se mi zdá, že proměněná část bytu sama o sobě působí skvěle, ale v kontrastu se zbytkem bytu, který je stále před rekonstrukcí, je to pěst na oko (samozřejmě, že ne vždy), ale to je samozřejmě riziko jakékoliv rekonstrukce, takže to kvalitu pořadu zas tolik neshazuje. A ještě mě mrzí, že jednotlivé písničky jsou vždycky hrozně brutálně přetnuté. Svůj účel však tento pořad bezpochyby plní. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Pořad samotný je rozdělen do dvou střídajících se částí: první je tzv. publicisticko-informační, která se divákovi snaží poskytnout co nejpřehlednější kompendium údajů o vybraném tématu daného dílu; druhá linie je pak soutěžní a zábavná. (TheMaker)

Reklama

Reklama