Reklama

Reklama

Pořad, ve kterém se divák může dozvědět zajímavé informace z oblasti úprav interiéru, nábytku, designu, financování staveb či vhodného použití domovních doplňků. Každý jednotlivý díl pořadu se přitom zaměřuje vždy na ústřední téma (např. předsíně, dětské pokoje, podlahy, osvětlení atd.). (TheMaker)

Recenze (61)

Phobia 

všechny recenze uživatele

No-o, moderování pořadu občas připomíná vysílání pro mateřské školky, ale to je celkový neduh současné doby. Není to kdovíjak zábavné, ale to taky odpovídá současné úrovni "zábavy" na TV obrazovkách. Možná by se z toho dala čerpat inspirace pro vlastní byt, leč nemám vkus tolik vyvinut jako pánové a dámy designoví experti, jejich "vylepšení" mi obvykle přijdou dost mimo mísu - chladné, sterilní, neosobní, neodpovídající věku a potřebám obyvatel. Koukat se na to v nejhorším dá, ovšem nijak tento pořad nevyhledávám. 40% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Zkrátím to. U reality show v kterých se řeší bydlení mě často rozčiluje, že divák neví cenu. Takový Jak se staví sen na to často dojíždí (a také někdy totálně mimo designových nápadech....). Bydlení je hra ne a představuje pouze natočený návod na vytvoření pokoje za peníze majitelů. Jinak jde o hodně konzervativní pořad, který kromě několika zajímavých a trefný rad přináší jen obyčejné nápady a výsledky. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jj. občas zajímavé, zhruba tak na stejné úrovni s obdobným pořadem na komerci..Oceňuji především šikovnost a vynalézavost mladých tvůrců,designérů, projektantů, architektů aj lidí s oboru. U mě vítězí jednoznačně retro styl nad všemi ostatními ! Bydlení je skutečně hra, tedy když je nápad, chuť, a hlavně pak tedy když nato je:-) Obdobné pořady: "Jak se staví sen", "Chalua je hra" a nebo "Zahrada je hra". ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Papundeklo-dřevotřísková šou konečně k hodnocení na ČSFD!? . . . Super!!! . . . Konečně si můžeme ohodnotit ta zázračně nápaditá řešení tušašských expertů na interijeurový dízajn... Hlavně že se paní Užnevímjaksejmenovala skoro nikdy nevlezla do toho "no to je úžasné" finančního limitu... :o))) - - - P.S. Jako starý jízlivec se pak musím ptát, jakou provizi asi tak dostávaly dámy od těch nepochybně z nějakého interně výběrového řízení vyvolených pánů řemeslníků... :-{ - - - - - (Vídáno sporadicky na tom našem >veřenořemeslnickém< (k)análu, komentář zde jako první - 18.1.2009) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Človek by neveril o čom všetkom sa dá natočiť televízna relácia. Dnes už sú ľudia ochotní pozerať sa zrejme na hocičo. Sledovať reality show o prerábaní bytových interierov, pokiaľ nie ste profesionálne deformovaný prácou práve v tomto odvetví, je prejavom všežravého televízneho konzumu. Pretože filmová hodnota tohto produktu je prakticky nulová. Je to odpad! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

mno, nepatřím sice mezi pravidelné diváky, spíš se nepravidelně vyskytuju ve stejné místnosti, když to doma živitelé sledují... občas zahlédnu zajímavé řešení, ale musím přiznat, že mě zatím moc myšlenka rekonstrukce nepálí, takže pořady tohoto typu docením (?) nejspíš až za pár let... 60% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

naprosto zbytečný pořad který si hraje na americký pořady ale je to český a musí se to za to platit jak ubohé! stačilo mi pár dílu a už vim co tomu dám! ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadí afektovaná moderátorka, ale nápady mají dobré za rozumný rozpočet a ne horentní sumy jak je vidno u konkurenčních pořadů :) ()

Reklama

Reklama