Reklama

Reklama

Pořad, ve kterém se divák může dozvědět zajímavé informace z oblasti úprav interiéru, nábytku, designu, financování staveb či vhodného použití domovních doplňků. Každý jednotlivý díl pořadu se přitom zaměřuje vždy na ústřední téma (např. předsíně, dětské pokoje, podlahy, osvětlení atd.). (TheMaker)

Recenze (61)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Človek by neveril o čom všetkom sa dá natočiť televízna relácia. Dnes už sú ľudia ochotní pozerať sa zrejme na hocičo. Sledovať reality show o prerábaní bytových interierov, pokiaľ nie ste profesionálne deformovaný prácou práve v tomto odvetví, je prejavom všežravého televízneho konzumu. Pretože filmová hodnota tohto produktu je prakticky nulová. Je to odpad! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

No-o, moderování pořadu občas připomíná vysílání pro mateřské školky, ale to je celkový neduh současné doby. Není to kdovíjak zábavné, ale to taky odpovídá současné úrovni "zábavy" na TV obrazovkách. Možná by se z toho dala čerpat inspirace pro vlastní byt, leč nemám vkus tolik vyvinut jako pánové a dámy designoví experti, jejich "vylepšení" mi obvykle přijdou dost mimo mísu - chladné, sterilní, neosobní, neodpovídající věku a potřebám obyvatel. Koukat se na to v nejhorším dá, ovšem nijak tento pořad nevyhledávám. 40% ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

mno, nepatřím sice mezi pravidelné diváky, spíš se nepravidelně vyskytuju ve stejné místnosti, když to doma živitelé sledují... občas zahlédnu zajímavé řešení, ale musím přiznat, že mě zatím moc myšlenka rekonstrukce nepálí, takže pořady tohoto typu docením (?) nejspíš až za pár let... 60% ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů o bydlení, jaký byl u nás kdy vysílán. Ještě předstihl dnes již upadající a silně zkonkurenzovaný Receptář a jeho následovníky. Tato věcička vytvořila svoji jasnou značku, které si vážím. Zrychlené záběry jsou krásné a bezvadné. Pamatuji si hlavně na Jihlavský uspěchaný pár, který pracoval v médiích a poté rodinu, která dělala kamennou podlahu na své chalupě. Hlas moderátorky je nakřáplý a jasně si ji neustále pamatuji. ()

9alena9 

všechny recenze uživatele

Milujem,milujem,milujem..Vďaka za tento ,,pořad".Keďže ma zaujíma všetko čo sa týka úprav interiéru, tak táto relácia sa vydarila. Komplet rozoberú až do posledného šróbu čo ,kde,ako,prečo,za koľko atď.atď.Veľa sa tam naučím a hlavne nemusím naťahovať krk poza moderátorov a iných zbytočností, kde sa nerieši ani tak interiér, ako to,,ohúrit"diváka nejakou šou (Náš nový dom). Bydlení je hra -sa na nič nehrá :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Pořad samotný je rozdělen do dvou střídajících se částí: první je tzv. publicisticko-informační, která se divákovi snaží poskytnout co nejpřehlednější kompendium údajů o vybraném tématu daného dílu; druhá linie je pak soutěžní a zábavná. (TheMaker)

Reklama

Reklama