Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1989 se vědcům žijicím na ostrově Cuttyhunk podařilo učinit průlom ve výzkumu parazitů.Ten dal vědcům možnost posunout lidstvo dál v evoluci. Počáteční testy přinesly užasné výsledky. Testovaným subjektům se rapidně začaly zlepšovat psychické a fyzické vlastnosti. Něco se ale během experimentu pokazilo a ostrov záhadně ztratil tři čtvrtiny obyvatel. Jamie Akerman dokázala uniknout masakru, během kterého přišla o život její matka. Teď se po letech se svým přítelem a nevlastním bratrem na ostrov vrací, aby prodala rodinný majetek. Zde začíná postupně vyplouvat na povrch její znepokojující minulost. A aby toho nebylo málo, na ostrově se objevuje nový druh parazita, který začíná ohrožovat obyvatele. Jamie musí přežít nejen útoky smrtícího parazita, ale i fanatické útoky místních, kteří vědí, že Jamie zdělila schopnosti, o kterých se jim ani nesnilo. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Kolega na to koukal v práci a já jedním okem taky a to mi stačilo.Záčatek jsem chvíli sledoval a ten měl slušnej nástup, ale pak se to začalo sypat, jak domeček z karet.Slimáci, co lezou různou části těla do lidí a potom parazitují v těle a ovládájí člověka.Co tohle je za paskvil :D.Kdybych tomu dával větší pozornost, tak by se na mém hodnocení stejně nic nezměnilo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dvojnásob béčkový pseudohorror (dvojnásob, protože působí béčkově i v množině béčkových pseudohorrorů). Jeho děj vypráví stručně shrnuto o nechutných červovitých parazitech, kteří nakaženému člověku propůjčují fyzické superschopnosti. A strašně rychle se množí... Scénář i triky na úrovni nízkorozpočtových videofilmů z devadesátých let. Nevím, zda to nebyla záměrná kamufláž jako třeba u Birdemicu, ale mám dojem že ne. Jeden dobrý gag - praštit někoho jeho vlastní utrženou rukou mi přijde vtipné. Jinak ale vůbec nechápu, proč jsem si kdysi někdy tuhle blbinu nechal po jejím zhlédnutí na exteráku. Pryč s ní. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle je přeci naprostá žánrová klasika. Nízkorozpočtové béčko s idiotským námětem a ošoupaným scénářem, v němž se polovička filmu odehrává v lese nebo ve tmě, ve kterém nechybí tajemný kapucín, a v přiléhavém tílečku rozverně skotačící pohledné děvy. Ne, nevypadlo mi písmenko. A ne, nechtěl jsem dát o hvězdu méně. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Growth splácal dohromady skoro všechno, chyběla snad už jen explicitní nahota. Přesto se snaží to všechno zamaskovat nějakou snahou ono to občas nevypadá špatně. Jen toho digitálu mohlo být méně (a nebo na něj mělo být více peněz). Docela se mi líbila pohyblivé hlavní hrdinství, kdy byl každou chvíli v popředí děje někdo jiný. Mircea Monroe potěšila, Nora Kirkpatrick místy taky, nakonec potěšil i Brian Krause, i když ten tu je jen jaksi do počtu jako držák na telefon. Ale nakonec to nějak neoslnilo, už si ani nepamatuju, jak to vlastně skončilo. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +dobře zpracovaný námět, závěrečná scéna potěší -největší hvězdou je Richard Riehle, to není moc, ze začátku to působí slabě a ukecaně, nezáživně/// Vzhledem k tomu, že se to potom zajímavě rozjede, tak to stojí za vidění. Měl jsem sice pocit, že tohle jsem už viděl stokrát předtím, ale tentokrát to mělo v sobě něco zajímavého. Už jen fakt, že parazit dává svému hostiteli nadlidské schopnosti a sílu. Navíc to není tak stupidní jak tomu obvykle u podobných filmů bývá. Mám na mysli třeba dialogy a chování postav, tady to bylo v pohodě./// Celkem 59%/// ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama