Reklama

Reklama

Bývalé pěvecké hvězdě Gillu Gabrielovi zkříží plán na návrat na výsluní, když se střetne s bláznivým účetním Jeanem-Christianem Ranu. Život Jeana-Christiana se převrátí v totální chaos, jakmile zjistí, že Gills byl zavražděn a nyní přebývá v jeho hlavě! Bylo to i před tím dost komplikované, když byli každý na své straně. Ale nyní! Dva v jedné osobě?! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"No, tak mi řekněte, co vidíte !!" - "To je přece vagína nějaké staré paní !! Né, žádného motýla tu nevidím.." ;) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Film, který ve mně zanechal úplně stejný dojem jako 99 franků od téhož scénaristy, dojem naprosté trapnosti. Stejně tak film, při kterém bych po vzoru Alexe z Clockwork orange potřebovala pořádně roztáhnout oči, aby se mi furt nezavíraly. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Schizofrenní a mírně ujetá komedie, které dominuje jak jinak než vynikající Auteuil. Alain Chabat je vysloveně do počtu, zvláště pouze přítomností svého hlasu. Nic nového pod sluncem, ale taky žádný výrazný propadák. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ani standardně kvalitní herecký výkon Daniela Auteuila nestačí k tomu, abych se nad touto francouzskou komedií rozplývala blahem. Prvotní nápad s hlasem někoho cizího v hlavě sice není úplně k zahození, ale bohužel trochu pokulhává scénář. Nicméně některé vtípky mě docela pobavily, a to včetně závěrečné pointy. (55%) ()

Reklama

Reklama