Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Phillippe Le Tallec je vynikající vědec v oblasti molekulární biologie žijící ve Spojených státech amerických již patnáct let. Namísto dalšího budování kariéry se však rozhodne vrátit do Francie a starat se o svoji patnáctiletou dceru a dohnat tak ztracený čas zasvěcený biologii. Jenže jeho pubescentní dcera má rozhodně jiné zájmy, než budovat vztah se svým vědatorským otcem... (claudel)

(více)

Recenze (14)

Tyny 

všechny recenze uživatele

Tady Auteuil asi drobet přestřelil, jelikož tenhle film se vůbec nedá považovat za komedii. Jakožto labužník francouzských komedií musím říct, že mně "Patnáct z Paříže,, dost zklamala, jak po herecké stránce, tak po obsahu filmu. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že by to byla tak špatná komedie, že by si musela vysloužit kolem 40 procent. Samozřejmě je to celé ustřelené, pár vtipů se nepovedlo, ale mě Auteuil zkrátka baví, je to pro mě bezkonkurenční nejlepší francouzský herec, který umí rozesmát. Navíc mu zde pomáhají další výborní komici Abelanski, Damiens, Berléand a Chabat. Rozhodně to není propadák, poměrně dobrá zábava na nedělní odpoledne. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztřeštěnost a opět další "vzor" pro české puberťáky... a to jsem si myslel, že podobné sračky se točí jen v americe. Za některé povedené vtípky Auteuila dávám alespoň hvězdu... 15% ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Nijak tragický, obyčejný odpočinkový odpolední film. Žádné poselství, žádna pastva vtipných scén, dá se u toho dobře pracovat:-) ()

nenet 

všechny recenze uživatele

Daniel Auteuil mě už zase dokázal překvapit svým neuvěřitelným smyslem pro humor :). Jinak je to převážně oddechový snímek s několika svěžími okamžiky, které diváka pobaví, ale nijak zvlášť nezasáhnou. ()

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

To bylo špatný, to bylo tak špatný, že kdyby se tak chovala každá patnáctka v Paříži, tak je Paříž za chvilku jeden velkej bordel. Kurz pro špatný otce..? Prosím? Francouzký komedie se chtějí podobat těm americkým a dopadne to..takhle. Zhovadile. Trapně. Blbě. Zle. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Hned jak jsem spatřil hodnocení zde na ČSFD,řekl jsem si,"tady něco nehraje".Že by se takový bard jako je Daniel Auteuil upsal takové kravině?..Druhá myšlenka,která naskočila byla-"hochu,jsi na ČSFD,artovém a rádobyuměleckém ráji,raději se sám přesvědči o kvalitách tohohle filmu".A ejhle!Naprosto pohodová a místy dost vtipná komedie v provařeném tématu o dohánění zameškaný otcovských povinností u dospívající dcery.Jediné,co nedává smysl a působí naprosto rušivě je imaginární postava Alberta Einsteina alias Francoise Berléanda.Takže uživatelé jako grandir,nebo claudel:za vyšší hodnocení se nestyďte,to by měli udělat jiní! ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová podiváná. Občas jsem se i docela chechtal, což by mělo být u Francouzů samozřejmé. Film ocení obzvláště rodiče. Jako otec dvou malých prcků se děsím doby, kdy jim bude patnáct a budou dělat podobné věci jako ti mladí ve filmu. Jak poznáte, že je někdo zhulený??? "čurikaki!!!" ()

grandir 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení tady bude vyčnívat, ale jakožto rodič náctileté, blížící se k uvedenému věku, jsem se celou dobu bavila. Dívaly jsme se spolu a každou chvíli jedna nebo druhá pronesla "to je přesný". Podáno s francouzskou lehkostí, šarmem a nadsázkou - Francouzi pořád umí. ()

Reklama

Reklama