Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice dobrá a zábavná komedie. O tu nadstavbu nad průměrem se zasluhuje hlavně svižné tempo, skvělá hudba a mohutná kadence povedených hlášek, zejména z úst vedlejších postav. Ale Alice Eve že je desítka? To její neustálé nadhodnocování mě celkem štvalo. Kdyby se ve filmu nonstop nesmála, tak je to horko těžko sedmička :). ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská náplastička na srdíčko všech těch poďobaných lůzrů, co žijí v naprosté beznaději, že si šeredný retard prostě nemůže nikdy narazit katalogovou barbínu s kozama a tak, která už má dost těch osvalených, dvoumetrových harwardských absolventů a tak hledá vnitřní krásu, přičemž nehledí na umaštěný, poškozený obal. Možná vám teď, milí "fešáci", seberu poslední zbytky iluzí, ale nemůže, je to jen pohádka a vy stejně nakonec skončíte s nějakou ohyzdnou, tlustou, zamindrákovanou krávou, která bude dokonale plašit lesní zvěř. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)
  • Dvojité rande se natáčelo při skutečném zápase mezi Pittsburgh Penguins a New York Islanders 27. března 2008. Pittsburgh vyhrál 3:1. (HellFire)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama