Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

gocatgo 

všechny recenze uživatele

Překvapivá komedie, která je opravdu vtipná, bez trapností a fekálností. Baruchel je loser ale vcelku šarmantní a chápu co na něm "desítka" vidí. Stejně tak chápu co on vidí na ní. Extrémně podařený slovní humor a naděje, že i smolařům to může vyjít. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná komedie, která nabídla řadu zajímavých scén, postřehů a hlášek. Objektivně průměrná záležitost, která ale měla něco navíc. "Desítka. To je jasná desítka. Nemůžeš mít holku o víc než dva stupně. To je zákon lásky." Když se nad tím zamyslíme, něco na tom bude. Kolikrát jste viděli modelku nebo přirozeně krásnou holku s "ošklivým" klukem? Na druhou stranu může za to i sebevědomí. "Máš pravdu, seš pětka. Žádná hrdost - jeden bod dolů. Neustálé porovnávání - jeden bod dolů. Hledat na mě vadu, aby ses mi v bodování přiblížil, dolů všechno ostatní." Dobrá byla také hláška o pavoukovi. Kirk je jako pavouk. Bojí se víc on tebe, než ty jeho. Plus také za "slečnu dokonalou," žádná umělá fiflena. Palec nahoru také za rande na hokejovém zápase. Konečně změna po drtivé většině filmů, kde pokud se mluví o sportu, existuje jen basketbal, nebo baseball. 65% ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Nepáči sa mi tam ani jeden herec alebo herečka, je tam pár tých priblblých amerických vtipov, ale celkovo mám z filmu nadpriemerne dobrý pocit. ()

Žižina 

všechny recenze uživatele

Konecne nejaka zabavna komedie. Myslim, ze todle snad musi bavit kazdyho, protoze kazdy si nekdy rekl, jak tahle krasna holka muze byt s takovym noumou? Cely pribeh prijemne plyne a bavit se urcite budete, nebo aspon ja brecela smichy. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

To uz to bylo tolikrat, ona kraska a on "loser". Ale v tomhle podani to bylo o neco lepsi nez v beznejch romcom. Asi to bude tim, ze herecky obsazeni mi sedlo. No, ale dat vic jak 3*** dat nemuzu ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Já tohle nějak nemusím kua... mám rád teen komedie o prdění, looserech, sprostých slovech a honění, ale jak se do toho začne cpát naprosto klišovitá láska a naprosto klišovitej příběh, tak se mi chce zvracet. Tohle už je tak ohraný, že to nadchne jenom vlhký 15-ti letý slečinky, kterým se líbí hlavní hrdina, kterej je vlastně ve skutečnosti frajer (trochu mi to připomíná syndrom Andrei Zuckermanové). Fakt mě tohle nebaví a asi nikdy bavit nebude. Do prdele s takovýma sračkama... ale jo, jinak celkem sranda. ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, která umí rozesmát,hlavně při scéně ,,Fuck you all !! " v letadle..:)) Téma mužské sebedůvěry byl zajímavý nápad, ovšem realizační tým mohl vybrat jiné hlavní herce... ()

Zeliiik 

všechny recenze uživatele

Další z typických romantických komedií, který nás už ničim nepřekvapí, ale ani neurazí. Tady se alespoň povedl soundtrack v čele s Airbourne. Akorát Alice Eve rozhodně neni "desítka", navíc jsem nevěřil, že se může objevit ještě větší tragéd než Michael Cera, ale Jay Baruchel mu může bez problému konkurovat :) ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Pozitivní, milá, ale tuctová komedie s klasickým scénářem. Kluk + holka = láska, odloučení (to zahrnuje smutnou hudbu, záběry obou aktérů, jak se věnují různým činnostem a jsou bez života) a následné setkání. Sečteno podtrženo na závěr tu máme Happy End jako prase! :) Každopádně hlavní dvojice je celkem sympatická, humor poživatelný a místy vtipný a celkových 104 minut uběhne rychle. Ještě aby ne, u filmů jako je "Na tuhle nemám" to ani jinak nejde. Každopádně je tu ještě něco, co filmu přidává (alespoň v mých očích). A to něco je závěrečné ponaučení! Lidé, věřte si a neposuzujte ostatní jen podle vzhledu! ()

pend 

všechny recenze uživatele

Solidní romantická komedie, krásná Alice Eve a její kamarádka Krysten Ritter a na druhé straně zamindrákovaný Jay Baruchel se svou rodinou a kamarádama, ve které nikdo nechce pochopit jeho chození s krásnou kočkou, až ho prostě naočkují taky. ()

dj.kouba 

všechny recenze uživatele

Docela příjemně koukatelný film, ale určitě nic extra. Alice Eve taky není nějaká super ultra mega kočka, ze které by všem padala huba. Často srovnávaná Sexbomba od vedle včele s Elishou je o 100% lepší. Ale podívat se na to určitě dá, nijak neurazí, ale ani nijak extra nepotěší. ()

sbl 

všechny recenze uživatele

Komediální linie šlape. Hláškující kámoši sou super, potrhlá rodinka je taky k sežrání. Horší je to s romantickou zápletkou, kde to hodně vázne. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

njn, párkrát sem se zasmál, ale holení penisu mi vtipné nepřipadalo a celá ta zápletka s rozchody mi přišla neuvěřitelně nesmyslná. Jako vždy to druhá půlka poslala někam, kam se mi nechce dívat. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jay Baruchel si krade celý film pro sebe a záda mu kryje velice povedený a vtipný scénář. Základní předpoklady pro zábavnou komedii jsou splněny, navíc ani zbytek obsazení nic nekazí, spíše naopak. Ačkoliv z ukázek mohl tento snímek působit nenápadně a tuctově, výsledný sestřih je plný momentů, které budete rádi reprodukovat svým přátelům. FIim odsýpá a nemá slabá místa a jedná se za poslední dobu o nejlepší komedii pro mladé. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama