Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Milá žánrovka, ktorá však neprišla s ničím, čím by nejakým výrazným spôsobom vybočila z rady. Takže som s ňou strávil príjemných 100 minút, spoznal jednu novú okúzlujúcu herečku, ale nič viac. ()

CaMMe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká romantická komedie. Od začátku všichni víme, co se bude dít, od začátku všichni víme, jak vše dopadne. Už od pohledu na posteru nesympatický Baruchel, ale v roli docela obstojný. Klasicky, na konci nechybí happy end, nicméně našlo se pár vtipných událostí takže 3* na místě. 50%. Jenom prosim vás? Opravdu je Alice Eve tak dokonalá a sexy, že by jste na ní stavěli celý film??? ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

úplně obyčejná romantická komedie, kde je vidět, že protiklady se můžou přitahovat, jeden nouma,druhá krasavice, takových podobných filmů jsem viděla mnohokrát, a tak mě nic nepřekvapuje, nepřišly s ničím novým, co bych ještě neviděla, ale přesto to bylo docela fajn,ale taky nic extra. ()

drim87 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Klasická romantická komedie kterých už tu bylo desítky. Každopádně doporučuji tento film kvůli vtipným scénám jako např. Kirkovo červené sako v restauraci :) 60% ()

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Rozhodne netuctova oddychovka, avsat s naprosto tuctovym zaverem =* dolu. Dost dobry scenar, obsazeni delikatni-spousta neznamych tvari, ale vysledek na urovni. Stalo to za to:) ()

otilrak 

všechny recenze uživatele

Docela pěkný příběh o zamindrákovaném klukovi. Takových jsou dnes na ulicích tuny. Jenže tady naproti jejich koncům s happyendem. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

No 4* jsou možná trochu moc, ale na to, že je to romantická komedie, kterých sou stovky mě tahle fakt vcelku chytla a nenudil jsem se u ní. Byla taková normální, nijak se nepřetvařovala, prostě skoro jako z normálního života a to se mi na tom líbilo a navíc je tu ukázáno co dovede udělat s psychikou a sebevědomím člověka ponižování a blbé narážky, které tak třeba ani nejsou myšleny...dávám 80% ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele

Opravdu MOC velká škoda toho kravského holyvůdského konce! Jinak jsem se příjemně bavila celou dobu a některé scénky byly opravdu vtipné a námět byl dobře zpracovaný. ()

Sholi 

všechny recenze uživatele

Hodnocení určitě odpovídá tomu, co divák dostane. Občas jsem se zasmál, nenudilo mě to, ale jak to dopadne uhodne každý hned... i když v normálním světě by to tak happy nebylo. ()

tension182 

všechny recenze uživatele

Taký tragédik ako bol Kirky sa snaď v reálnom živote nedá byť, ani keby som chcel. Priemerný film na večer, pár vtipných scén, ale inak nič moc. Odo mňa teda 3* ()

bavs 

všechny recenze uživatele

No řekněte mi, kdo si nikdy neřekl větu..,,Na tuhle nemám". Když už nic jiného tento film by měl každému naznačit, že i když si nevěří, měl by to zkusit! Není to žádný filmový zázrak, ale jako oddechovka, u které člověk nemusí přemýšlet je to fajn. Občas jsem se i zasmál, jako například u hodnocení holek na škále od 1-10, což musim přiznat děláme kámošema občas taky :D Nebo obrovské mokré ústřici na kalhotech. No každopádně je to film průměrný, ovšem milý a koukatelný. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to viac ako Klamač sŕdc. Alice Eve by som ale pomyselnú desiatku síce nedal. Približne bodík jej do nej chýba :) ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Záblesky těch správných rom-com ingrediencí (seznámení hlavních hrdinů, návštěva Kirkovy rodiny) bohužel dostatečně nepřebíjí četné momenty trapného situačního humoru. Alice Eve to zachraňuje půvabem, Jay Baruchel sympatickým kukučem, ale správně obsazen není ani jeden z nich: ona není typická "hard 10" a on je až moc velký chcípáček, aby to aspoň trochu dávalo smysl. Nej postava každopádně Krysten Ritter. Ty nejslabší tři hvězdy, jaké si umíte představit. 50 %. ()

White-Man 

všechny recenze uživatele

Romantické filmy obvykle nesleduji, ale tenhle nebyl nějak zvlášť strašný. Výměna rolí, kdy žena přebírá iniciativu v páru, mi přišla neokoukaná. Dobře se na tento film koukalo a nemám žádné velké námitky. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama