Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

enoemis13 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo, ako keby niekto okopíroval Chucka a pridal American Pie. Tá podoba s Chuckom je aj na fyzickej úrovni, ale našťastie Baruchel je minimálne o level vyššie ako Zachary Levy (škoda, že Eve na Strahovski nemá) a keďže som to prvých desiatich minútach hádzal do odpadu a čakal ďalšiu ultra trápnu komédiu, celkom príjemne ma prekvapil ďalší vývoj. Občas vtipné, občas celkom pekné, vykradnuté z ( American Wedding som ešte nespomenul ...), občas trošku trápne a občas až príliš prehnané ... 55% ()

tommyt 

všechny recenze uživatele

Prijemna romanticka komedia....Da sa vnimat z viacerych uhlov pohladu. Pre niekoho je to mily film so sympatickymi hlavnymi hrdinami, miestami vtipny, zdravo romanticky.. Pre ineho to moze byt film, ktory ukaze "ze predsa na to vsetci mame" (i.e. ak aj clovek nie je top,ma pravo najst si lasku).. Pre niekoho to zase moze byt klisovita americka rozpravkomedia s presne danou strukturou, predvidatelnym dejom (z poslednych filmov podobneho druhu ma snad prekvapilo iba 500 days with summer). IMHO: tento film nicim extra neprekvapil - dejova linia sa taha smerom danym od prvych 10 minut - chudak chlapec, nahodne stretnutie, sexy kocka (btw. Alice Eve nou naozaj je), nahodna laska, mam ta rad,nemam ta rad, chcem ta nechcem ta, mozem ta mat nemozem ta mat, si pre mna prilis dobra, nie to ty pre mna..... Ale aj tak - velmi vkusne spracovany film, miestami bol aj zdravo vtipny, tej romantiky tam bolo tak akurat...Velmi dobre vyvazeny film, slusne herecke vykony a klisovita tema spracovana s vacsou stipkou originality.... Netvrdim, ze sa k tomuto filmu budem pravidelne vracat, nezaradujem do top10, ale one never knows..... Pozriet sa urcite oplati. ()

Dusan-Be 

všechny recenze uživatele

Trošku slabota i na to, co se od toho čeká. Trošku na sílu, hlavní hrdinka mi nepřipadá tak krásná, jak se o ní ve filmu mluví a kluk se chová přesně tak, jak si druhou šanci nikdy nezasloužíte. ()

newSami 

všechny recenze uživatele

Tak na túto naozaj nemáš, pirate. Vlastne celý film akosi nemá na viac. Je to viac nechutné ako vtipné, romantiky to nemá ani za štipku (aspoň nie uveriteľnú). Ale aspoň "desinka" Alice Eve to ako-tak zachraňuje. ()

Gothos 

všechny recenze uživatele

Neskutecna blbina, ktera me ale dokazala pobavit, na rozdil od drtive vetsiny filmu s podobnym nametem. "Is she really not wearing any underwear?" :D . Skvela oddechovka, doporucuji. ()

Uframufrag 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie som sa pri tomto filme naozaj bavil... Jay Baruchel ako keby proste hral sam seba a niektore sceny su skvele.... Prijemna komedia na oddychovy vecer... ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Sympatická komédia, zaujímavý herci, hlavne Jay Baruchel no ale zádrhel je v tom že teraz tie romantické komédie sú stále o tom istom. Stretnú sa dvaja, zamilujú sa do sebe na konci filmu sa pohádajú a potom sa dajú dokopy. Strašne som sa zľakol hneď na začiatku toho odporného plagátu. Sorry. 60% ()

Fujin 

všechny recenze uživatele

Obyčejný zdechlák se nechá sbalit holkou snů. Ohraná pohádka, alespoň že vedlejšácká letištní parta je celkem zábavná a bohyně má velmi zajímavou kamarádku. Záchrana se tak koná ve scénách postraních, jako je třeba usměvné holení koulí. Jay Baruchel mě ani trochu nebavil. Tohle provedení neurazí ani nenadchne. ()

Honzak11- 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem čekal nějakou klasiku. Komedii, která není ani komedii, ale spíše nudným pokusem o nějakou srandu. Myslím si že i když to bylo dost předvidatelné, absolutně jednoduchý děj, splnilo to 100 % parametry jak komedie, tak té romantiky. A hlavně Kirk zůstal celý film stejný, vtipný, neproměnil se v žádného hrdinu, aby si nakonec získal svou vyvolenou nějakou šílenou bojovou scénou. A taky Molly to skvěle zvládla. Prostě pohodička,. ()

Slypp 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal trochu víc. Obsazení celkem šlo, ale hlavní výkon hrdiny byl horší. Potom jsem se nedivil, že na tu holku opravdu neměl, ale konec je úplný obrat, kde má fakt štěstí. 2* ()

slimi2 

všechny recenze uživatele

klasická dnešní rádoby romantická komedie... zde bych vyzdvihl slovo komedie, protože zde jsem se narozdíl od totožných žánrů párkrát přistih že se fakt nefalšovaně směju:-) Jay Baruchel je vycházející filmová hvězda a jeho mofdla Alice Eve je fakt dost dobrá:) o příběhu to v těhlech typech filmů podle mě vubec nejde, jde o to pobavit a strávit příjemnou chvíli u vzhlednýho filmu a tenhle účel je u mě splněn.... ()

madline24 

všechny recenze uživatele

Obvykle mívám tyhle "puberťácké" komedie celkem ráda, je to nenáročný relax. Tohle je ale fakt zoufalost... nudné, někdy až trapné a navíc děsně americké. A nemám ráda, když se doma na gauči stydím i za hrdiny na obrazovce :o) ()

Michal13 

všechny recenze uživatele

Pre mňa príjemné prekvapenie. Síce je to už x-krát videný príbeh, ktorý vás už takmer ničím novým neohúri, ale film má veľmi príjemnú atmosféru, a hlavne nenudí, čo je pri filmoch takéhoto druhu časté. Ďalším kladom je herecké obsadenie na čele s Jay-om Baruchelom, ktorému tá rola naozaj svedčala. / 80% ()

kuboN 

všechny recenze uživatele

úplná bomba, vtipné situácie (najlepší bol ten vystrek), herečka neskutočne pekná, od deja až po soundtracky, všetko dobré, a proste všobecne filmy takéhoto charakteru sa mi páčia :) oddychovka ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem je poprvé, celkem jsem se pobavila, ale nic. Za půl roku jsem si omylem pustila tento film znovu, a až v půlce jsem zjistila, že ten film znám. Co říci, buď mám krátkou paměť, anebo je to film, na který se člověk podívá a zapomene. Byť se trochu pobaví... ()

sako44 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu jediný, ale Jay Baruchel mi tam do toho moc nesedí. Jinak velmi dobrý nápad se scénářem. Postava Kirka dobře napsaná. Jeho kámoši, to jsou taky borci. Alice Eve: to je pokoukáníčko. Na typickou romantiku-komedii jsem se dobře bavil. Scéna kdy jeden z kamarádů Kirka mu holí koule. Tak to bylo fakt něco. To jsem neviděl ani v prcičkách 7. A to je skoro porno. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama