Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

genetique 

všechny recenze uživatele

X-tá variácia hollywoodskeho rom-comu, občas vtipná, občas fádna, skrátka nič, čo by som inde už nevidel. Priaznivcov žánru poteší, odporcov znechutí, mňa neurazil. 60%. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

K čertu s tím - ještě před dvěma měsící film s nejnesympatičtějším castingem široko daleko. Příběhově se, pod nánosem klišé, bortící skoro jako ten domeček z karet! Ale teď? Rána jak z děla! Zem se otřásla. Over my head! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zábavná žáležitost. Některé scény jsou jako vystřižené z reálu, některé zase nehorázně trapné. Nejvíce mne na tom těší to, že tvůrci okatě neukazují "děláme si pouze legraci a naschvál parodujeme". Hodnocení snímku je tudíž odvislé od toho, komu se kolik věcí podaří prokouknout. Je toho spousta. Nejlepší komedie roku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání naprosto nereálná komedie mimoňským Jayem Baruchelem a opulentní Alice Eve. Bod dolů za naprosto tragický naprosto ničím nepřekvapující žánrových klišé vyjímající závěr, ale jinak jsem se poměrně dobře bavil. Je to pokleslá zábava, když on ale ten T.J.Miller tak skvěle hláškuje...7/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nahoru, dolů.. ale víckrát dolů. Je mi líto, ale z některých názorů, že jde o komedii roku, nemůžu a ani nechci souhlasit. Je sice chvályhodné, že řadu klišé dokáže She's Out of My League využít jako své plus, příliš ale nechápu, jak je možné, že se divák dobrých dvacet minut solidně nudí a pak na něj tvůrci během několika minutové návštěvy vlastní rodinky po boku okouzlující krásky vybalí několik totálně vybroušených gagů? Fakt jsem se chtěl bavit a dojímat skutečnými historkami ze života, jenže v tomhle případě jsou to historky mnohdy šroubované na sílu. Tvůrci dokonce přichází i s něčím novátorským. Protože hlavní hrdina prakticky nemá „žádný“ problém, proto je nutno si nějaký uměle najít (viz. rozchod). Po většinu děje jde ale o neškodnou komedii, za jejíž hrdiny se divák nemusí stydět. Výsledek navíc osvěžuje i několik vtipných přihrávačů (ze slušně obsazených kamarádů zejména pak Stainer nebo hrdinův bratr). Zatímco Alice Eve odvádí očekávaný standard (slušně vypadat a sexy se nakrucovat), problém jsem měl s jejím hereckým partnerem. Ač Jay Baruchel skutečně vypadá jako totální looser, na poměrně slušně napsanou postavu Kirka herecky jednoduše neměl!! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Je to nádherná představa, že průměrný mladík začne chodit s dokonalou holkou. Snílek řekne, že tohle je možné i v reálu, člověk stojící nohama pevně na zemi řekne, že takové štěstí může mít tak možná jeden z milionu, a skeptik řekne, že zázraky se nestávají. Nelze konstatovat, kdo z nich by měl pravdu, to totiž záleží na tom, do jaké kategorie se řadíte. Já se řadím do první kategorie a díky tomu jsem si tuhle romantickou komedii vychutnal na maximum a musím říci, že už dlouho jsem u tohoto žánru nebyl takhle nadšený. K filmu nemám ani jednu výhradu, užíval jsem si to po celou dobu a přál jsem si, ať tenhle úžasný film nekončí, protože takhle svěží a příjemnou romantickou komedii mám šanci vidět málokdy. Mimochodem, Jay Baruchel mi vůbec nepřipadal jako loser, naopak ho řadím k těm sympatičtějším hercům, ale to je vlastně úplně jedno, protože v mém případě film splnil účel a já si to celé užíval a neskutečně jsem se bavil, obzvláště scéna v letadle, kdy hlavní hrdina řekne všem z rodiny co si o nich myslí a následně je nucen si zase mezi ně sednout je jednou z nejvtipnějších scén, které jsem kdy měl možnost ve filmu vidět. Tenhle film mě zkrátka přenesl do úplně jiné dimenze a díky němu jsem nevnímal čas ani nic jiného kolem a jen si ten příběh užíval. A proto nemohu jinak, než tomuto filmu jako jedné z mála mnou viděných romantických komedií udělit maximální hodnocení v podobě pěti hvězd. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

A safra, to byla jízda. Paráda, nádhera. Já se chechtal celou dobu. Vážně opravdu velice milý, svižný příběh se zajímavým průběhem a s dostatkem vtipných momentů, na které se opravdu vyplatí dívat, aniž by to byla ztráta času. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Průměrné tak akorát. Velice zábavné momenty (vyvedená rodinka hlavního hrdiny) se sřídají s nutným romantickým klišé. Možná jsem trošku zvláštní ale Alice Eve mi nepřišla zase taková kočka. Z tohoto filmu si lehce zapamatuju nejvíc homo scénu co jsem kdy viděl a to je kamarádská výpomoc při holení. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Odpovídajícím způsobem přiblblá komedie, která kupodivu většinou funguje a snaživě se drží nad hladinou trapnosti. Což rozhodně neplatí pro hlavního hrdinu. Teda, prej hrdinu... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Před nikým se neponižuj a nad nikým se nepovyšuj. Příjemná komedie, u které se musíte smát i když nechcete. Po většinu času je tu parádní humor, který parkrát zašel až do hodně ujeté sféry, která už hraničila s trapností. Děj shledávám jako dobrý, uvěřitelný, takový, jaký se může opravdu v životě odehrát. Herci dobří, hudba fajn, já jsem se bavil a nemám problém dát hezké 3*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Ale inak povedané - sadlo mi to. Nič svetaborného, ale milé poznanie, že sa aj na priemerného týpka môže usmiať šťastie v podôb krásky vyrážajúcej dych. Príbeh má síce aj slabšie miesta, ale je to milý, neurážajúci film na nedeľné popoludnie. Nikdy od podobných filmov neočakávam zázrak, ale toto celkom zázrak bol. Musím súhlasiť, že sa vám tvorcovia nesnažia nič podstrkovať a všetko to čo vidíte, je vlastne skutočnosť. Film ma naprasto prekvapil svojou nenútenosťou. Všetci sú normálni, chovajú sa prirodzene a trapasy sú povedzme zo života. Aj napriek priehľadnosti deja som sa mnohokrát pobavil a predovšetkým nenásilnosť humoru pre mňa bola obrovským plusom v porovnaní s úbohými, nechutnými alebo nudnými filmami podobného typu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento film je trošku iná liga, ako ostatné, ani nie tak príbehom, ale hlavným hrdinom, ktorý sa nie len správa ako dement ale aj tak vyzerá. No musím priznať, že Baruchel sa mi na tu rolu hodil a keď som videl Alice Eve, tak som mu trochu aj začal fandiť. Nie že by som nevedel ako to skončí, skôr som mu začal fandiť pretom, aby som sa nenudil a keď som si zvykol na to, že tento film bude skutočne o dementnom týpkovi nič iné mi ani neostávalo. Nakoniec sa s toho vykľul celkom sympatický film s dobrým soundtrackom. 80% - 4* ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Přesně taková příjemná komedie, jakou lze z trailerů očekávat. Nudit se nebudete a nedělní večer to vyplní dobře, v kině bych ale litoval vyhozených peněz. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dalo se, ale čekala jsem další sexbombu od vedle a to se nekonalo, Sexbomba měla lepší herce, byla zábavnější a hlavně měla v hlavní roli opravdu sexbombu, což Alice Eve není, jen další holka od vedle a další průměrná komedie, která mě vyloženě nezklamala, ty necelý dvě hodiny utekly rychle a docela jsem se bavila, ale ničím mě nenadchla a nepřekvapila... Od úvodních titulků naprosto předvídatelná záležitost pro každého, kdo už předtím alespoň jednu romantickou komedii viděl. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

Nenápadná oddechovka, která kupodivu není tak trapná, jak se může zdát z názvu, případně plakátu. Klasickou konstrukci 90% dnešních romantických komedií sice najdeme i zde (tj. fáze - úvod, zamilování a všechno v pohodě, problém, všechno v hajzlu a výčitky svědomí, happy ending), ale pocity "tohle už jsem někde viděl" naštěstí přebíjí pohodovost a ona zmíněná oddechovost. A dosti vtipům se člověk i nahlas zasměje, což u současné, zejména americké, komediální produkce není vždy pravidlem. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama