Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me vazne pobavilo a rozesmalo! Sestava ctyr fakt uzasnych kamosu, kteri si vymenujou jednu trefnou (a vtipnou!) hlasku za druhou. Milostna zapletka me tak nebrala a posledni tretina uz byla ponekud oiravna, ale i tak to bylo mile prekvapeni a prijemne straveny cas. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie, kterou táhne především vysoká koncentrace vtipů nadprůměrné kvality a zástup nadějných komiků v čele Jayem Baruchelem – druhým největším hollywoodským „lůzrem“ po Michaelovi Cera. Nespoutaná zábava bez větších ambic…nic víc, nic míň. Člověk se pobaví a za pár dní zapomene. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Až na občasnú dávku "klišé" celkom fajn... dalo by sa povedať, že to "možno" niekomu aj niečo dá, čoš spĺňa relatívny priemer... v rámci žánru 5-6/10 ()

oje 

všechny recenze uživatele

Začátek se tvářil jako tuctová teen komedie, ale hned další minuty už hovořily jinak. Vyklubal se z toho hrozně příjemný snímek, kde se na úspěchu podílel vedle scénáře i skvělý casting a výkony. Hlavně Baruchel byl pak jeden z největších sympaťáků, které jsem za poslední dobu na obrazovce viděl. On nehraje přitroublého idiota, ale rozpačitého kluka bez sebevědomí a jeho spojení s kráskou Eve nepůsobí vůbec tak nuceně, jak by se mohlo čekat. O sebedůvěře je pak tahle komedie především a humor je mixem solidní zábavy v podobě seznámení s rodiči, i peprnějším fórů. Kéž by se takhle milých komedií na úrovni točilo víc. Alternativou snímku je podobná Sexbomba od vedle. Alternativa: Girl Next Door. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl docela slušný, hlavně, když se jedná o tak zajímavé téma...naše, tedy chlapské sebevědomí. Jenže postupem času se začaly objevovat nešvary z konkurenčních úchylností v podobě trapných situací a občas i trochu nechutných. Ale to je věc názoru, já bych si teda nikým koule holit nenechal :-) Ale i přes všechny zmíněné vítky jsem měl možnost sledovat dobrou partu lidí a vlastně i sympatickou ústřední dvojici. 60% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu vyčpělá a hodně klišovitá romantická komedie o looserovi, jenž k pricezně přišel. Příjemná je nepřítomnost amerického fekálního humoru, už méně příjemná je nepřítomnost ( téměř, proto 2 hvězdy) humoru vůbec. Pár gagů je ale přece jen zdařilých a Alici Eve, i když neumí moc hrát, to aspoň sluší. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Asi týden jsem chodil kolem prodejny DVD, kde jsem uviděl právě tento film, na jehož obalu bylo napsáno: "nejzábavnější komedie od dob Pařby ve Vegas". Nakonec mi tento popisek nedal a film jsem si pořídil, což byla osudová chyba, za kterou bych si sešlehal xicht bičem. Ano je to tak, fanouškům se omlouvám za svuj postižený smysl pro humor, ale já se vážně nebavil. Romantika v tom smyslu, že jsou všichni schopni vybombardovat půl města jen, aby dostali svého kamaráda k jeho lásce. Tohle mě mělo jako zaujmout? a ten "humor"? jak vystřižený ze stejně trapných prciček. Devon bez problémů oholí Kirkovi koule jako by se nechumelilo, pejsek, kterému šmakuje ejakulát atd. atd. Trapné, naivní, dětinské, hloupé... prostě shit. Příště si budu dávat velký pozor. 0,5% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Žadný zazrák to sice není, ale zasmál jsem se od srdce dostkrát. Poctivá romantická komedie která ma sympatické herecké obsazení narozdíl od poslední Holywoodské slaďárny Záložní plán. Poctivé 4*. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co všichni mají, stačilo trošku a subžánr "parodie na komedii" byl na spadnutí. Takhle je to lepší, "než jsme se báli", což je asi to nejhezčí, co se dá napsat. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Až překvapivě kvalitní romantická komedie, která nepřináší mnoho nového ale potěší. Sympatická hlavní dvojice a kvalitní, propracované dialogy, které i přes vulgaritu nejsou tak peprvné jako od Apattowa ale v některých případech k tomu nemají daleko. Škoda, že vyloženě vtipných situací je zde pomálu a film po celou dobu jede stejným tempem a nesnaží se diváka ničím překvapit. Přesto slušná zábava. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Byť film vůbec ničím nevybočuje od podobných komedií, stále totožný příběh i scénář, není vůbec nezajímavý. Spíše je úplně nerealistický kvůli (pro mě) absolutně nesympatickému hlavnímu "hrdinovi"... - 40% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ano, je to svěží, je to zábavné, má to krásné holky, ale je tu jedno ALE! Já jsem tomu nevěřil. Už prostě nevěřím tomu, že by si v dnešním světě takovej loser mohl najít nádhernou ´´desítku´´ a ba co víc, aby si ho sama sbalila. Jinak ale není moc co vytknout a rozhodně existují i trapnější komedie na toto téma. Proto 65% ! ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velice dobrá a zábavná komedie. O tu nadstavbu nad průměrem se zasluhuje hlavně svižné tempo, skvělá hudba a mohutná kadence povedených hlášek, zejména z úst vedlejších postav. Ale Alice Eve že je desítka? To její neustálé nadhodnocování mě celkem štvalo. Kdyby se ve filmu nonstop nesmála, tak je to horko těžko sedmička :). ()

iwigirl 

všechny recenze uživatele

Naivní jednoduchoučká komedie obsahující spoustu stupidních scén typu "zastavení startujícího letadla, protože on je vevnitř (s nesprávnou holkou), ona venku a uvědomili si, že se hrozně moc milují". Hlavní hrdina je takové ucho, že ani v nejdivočejších snech nejsem ochotna uvěřit tomu, že by s ním chodila taková kost. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama