Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mile naivní zápletka o lásce superkočky k průměrnému klukovi je potopená občasným nechutným fórkem, nenápaditým dějem a celkovou přepísknutostí - v příběhu totiž nevystupují postavy, ale karikatury. Není nijak zdůvodněné, proč se krasavice zabouchne do všedního kluka. Měl by být aspoň milý, zábavný, vtipný nebo zajímavý, jenomže nic z toho on není. Jejich hádka, která musí zákonitě přijít, aby zatím nepříliš dramatický děj nějak popohnala, je vykonstruovaná, což ale jinak dobře zapadá mezi ostatními mizerně napsanými dialogy. Aspoň, že závěrečná scéna setkání na letišti trochu zpřevracela schémata, za jakých se obvykle v romantických komediích odehrává. Ale celkově je to slabé. /5. 5. 13./ ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko. Občas jsem se některým situacím smál dost nahlas, především u návštěvy Molly a u většiny hlášek Stainera. Kirk a Molly k sobě jako pár náramně sedí a jejich sbližování jsem opravdu věřil, což je pro romantický film nejpodstatnější. Škoda jen toho obligátního průseru romanťáků - vždycky se musí něco po..., aby se mělo co napravovat. V tomto případě však náprava stojí za to (viz "fuck you" scéna v letadle). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie,která ničím nepřekvapí,má klasickou zápletku,průběh i zakončení,takže bych ji za jiných okolností ocejchoval dvojkou,ale ze dvou důvodů musím zvednout hodnocení na 3*.Je to komedie a opravdu jsem se u ní zasmál a za druhé Alice Eve. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Klišé nad klišé, ale stejně míň nedám, protože je to příjemný film.. :) Možná kdyby byl lepší casting (Jay Baruchel se mě až zas tak nelíbil) a lepší scénář, mohl z toho být ještě mnohem lepší snímek.. PS. Snad jsem desítka i já! :) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická komedie. Hodně jsem se bavila. A hlavní hrdinka (Alice Eve) je vážně kočka! Konec byl malinko slabší, ale to nemění nic na tom, že dávám 80%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Půjde k vám na oběd ?? Vážně ??" - "Ona mě o to sama požádala !!" - "Tak tím se to vyřešilo !! Dvacet minut s tvojí rodinou a požádá o soudní zákaz styku.." ;) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na tohle fakt nemám... Ti nevím, našel bych tam ten humor, kdybych se díval na film střízlivej?! Docela pochybuji. Takové ploché, plytké, prakticky úplně nezábavné a bez nápadu. Nepochopil jsem, čím že to zaujal ten hlavní hrdina. Ještě, že to nebylo úplně jak v pohádce (v první půlce jsem se docela přemáhal, zda to dokoukám, ale v rámci subjektivního hodnocení jsem to vydržel...), jinak bych šel s hodnocením ještě níž. (tv) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie. Iste nejedná sa o žiadnu zvláštnu, či nebodaj originálnu komédiu. Od začiatku do konca viete ako to dopadne a v tomto smere vás film jednoducho neprekvapí, lenže na tento film sa jednoducho neskutočne dobre pozerá. Neviem či je to výberom hudby, či neskutočne sympatickými hrdinami, alebo neskutočne vtipnými perličkami, ktoré nepôsobia prvoplánovo, jednoducho celý ten čas som sa super bavil. Jay Baruchel tu podáva neskutočne pôsobivého loosera, ktorého si jednoducho musíte zamilovať. A Alice Eve je jednoducho kráska. Príjemný, romantický film z dobre načasovanými prvkami a skvelým tempom aké som tohto roku u podobných snímkov nevidel. pre mňa naj comedy tohto štýlu tento rok.. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Přes klasické schéma (kdo by také chtěl po romantické komedii, aby ho měnila) velmi originální a především zábavné. Disfunkční rodinka, banda ulítlých kámošů, looser a kočka, ona není sranda natočit komedii u které se upřímně smějete, už jsme viděli prakticky vše, ale zde některé hlášky trhají koule a to chválím. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dle názvu a posteru jsem měl za to, že se bude opět jednat o podřadnou teenage komedii o outsiderovi bez špetky kvalitního příběhu a s dávkou ujetého humoru. A překvapivě jsem se (částečně) mýlil. Naopak je děj dobrý, vtipné momenty a hlášky jsem si taky užil. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nuda, blbost, trapnost. Jedno vám řeknu. To aby i ne příliš vzhledný kluk sbalil krásnou holkou vůbec není v tom, jak ten kluk vypadá, ale v tom, jak se chová a zda má jednání alfa. Tak přestaňte točit takový blbosti! Nikoho tím stejně nepoučíte ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá a "nečekaně" předvídatelná komedie na kterou za dva dny zapomenete. Za Boruchela mi bylo spíš trapně až mi ho bylo líto než aby pobavil, ale několik dobrých scén se tam najde a film rozhodně nenudí, což se cení. / 55% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Klasika přesně podle současných norem = stále stejný vývoj příběhu o tom, jak losser k úspěchu přišel + aktuální a lehce nemravné fóry. Zabaví, neurazí, nepřekvapí, vydělá. Go shit in your hand. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama