Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Prvních 30 minut bylo velmi slibných, něco mi v tu dobu říkalo, že se bude jednat o originálně vtipnou komedii. Ale pak tempo začalo upadat, hlášky a vtipy už nebyly moc vtipné a začalo se to zvrhávat v další komedii pro mladý lidi, která ničím nepředčí ty ostatní. Navíc hlavní hrdina byl hroznej ňouma, neuměl se ani pořádně vyjádřit a jako herec mi přišel i dost nesympatický. Závěrečná scéna, kdy před vzletem letadla "vyfakuje" všechny, včetně svého táty, mě teda hodně rozesmála, ale pak přišel klasický klišé happy end a bylo po filmu. Sečteno podtrženo - 60% // (28.8.2021) NETFLIX - O 10 let později...V angličtině mi to přišlo o chlup lepší. Nicméně hlavní herec je se svym ňoumovským projevem pořád těžce stravitelný. Ale i tak jsem si dnes příjemně zavzpomínal. 65% ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a sympatická romantická komedie. Obsazení je hodně příjemné a např. ta superholka se mě taky líbila. Absence kanálních vtipů jsem také uvítal. Povedené trapasy a vtipné situace pobavily jak měly. Nakonec ten žánr nebudu tak přehlížet, pokud budou vznikat filmy jako tento. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ale tak milá komedie o loservi, co sbalí pěknou fešandu. Musím říct, že například od filmů "Švihák iťák", "Kuffs" a jiných podobných s námětem, že trapný outsider sbalí pěknou kočku, nebo se stane slavným apod., tenhle balík byl docela sympatický a mile roztržitý. Dobře se na to koukalo a řekla bych, že je to milý film na sobotní dopoledne :) ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příjemná a dle mého názoru dobře obsazená komedie u které jsem se docela zasmál. Jasně todle se může stát jen ve filmu, aby si nějaká top ženská vybrala vzhledově průměrného chlapa, ale to nějak neřeším. Ze všeho bych vypíchnul větu- "Není důležité být dost dobrý pro někoho, ale hlavně být dost dobrý pro sebe"... 7/10. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

27.6.2010 ~ Standardní příběh o tom, kterak se na průměrného klučinu usmálo štěstí ztělesněné jako blonďatá kráska. Z plakátů tak i s tímhle nastíněním děje šlo vyčíst, že to bude další romanticko-komediální teen pitomost. Kupodivu to ale tak úplně pitomé není i když oproti současným zvykům jde o mnohem méně humusácky zabalené klišé. ~ Kirk pracuje jako letištní ochranka a s přítelkyněmi nemá moc štěstí. Popravdě není typ, na který by se holky lepili jak mravenci na bonbón. Nízké sebevědomí a nezkušenost z něj tak v oblasti vztahů dělají outsidera. Jednou si takhle nechá při letištní kontrole v hale mobilní telefon jakási sličná blondýnka, Kirk jí chce telefon vrátit, ale už je pozdě a tak je pozván na večírek, který právě Molly (mimochodem, je to Molly, kdyby někdo nepostřehl, kde se tu to jméno vzalo - napsal jsem ho sem, protože se jedná o Molly...) pořádá. Je to její práce, pořádá reklamní akce, večírky, párty, svatby... Molly má naopak za sebou několikero vztahů s úspěšnými krásnými a sebevědomími... hajzly. A Kirk jí tak padne do oka. Jak ale takový outsider, jako Kirk, dokáže okouzlit někoho tak okouzlujícího, jako Molly? Díky sobě a svým třem přátelům z letiště. ~ Ano, je to klišé, celý ten příběh, ale nesnaží se to být třeskutě nuceně vtipné a u vtipů jsem si nevšiml, že by byly nechutně fekálního typu. A to tenhle film od ostatních odlišuje. Nešuká se, neprcá se, nejezdí se přes státy kvůli "šuku", furt se o tom nemluví, nemočí se, neprdí se, nekálí se... Kirk chce jen okouzlit dívku u které nechápe, že se jí právě on líbí. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Pohoda, dalo se na to koukat, oddych u toho byl, vtip se taky našel, jistá neotřelost to je, ale že bych to musel vidět dvakrát...? To se říct nedá, a proto jen za 60%. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Je to trapný, je to trapný, je to trapný a marný taky a ubohý, dobrá komedie zůstává na míle daleko.....nechápu tu nadhodnocenost ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Totalne klisovita romanticka komedie, ktera ale ve vysledku stejne pusobi velmi prijemne. Sympaticka blondyna. Scena v letadle genialni. Ode dneska zacinam take hodnotit lidi od 1 do 10ti. Ja jsem jasna desitka, tenhle film jasna petka. 5/10 ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

3,5* prvni polovina je fakt velmi prijemna... A Jay je uveritelny sympatak, co i pres prvni 5bodovy dojem ma body navic prsve za tu sympaticnost a uprimnost. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Vyloženě proprcaný potenciál, podobně jako u Apatowových Komiků. Herecké obsazení diváka terorizuje svými příšernými výkony (nejhorší je ta laciná kopie Setha Rogena) a snímku nepřidá ani častý výskyt naprosto křečovitých scén s humorem dementní úrovně (pošahaná rodina hlavního hrdiny, ex-přítel hlavní hrdinky, holení koulí, zbytečné nadužívání vulgarismů). Je to sice ostřejší komedie, ale pořád jen pro děcka. ()

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Osobne som ešte nevidela film ohľadne mužského sebavedomia. Myslím, že téma je skutočne aktuálna. Takže.. zaujímavé. Aj keď niekedy som sa skutočne nemohla pozerať, trošku že awkward scénky, niektoré si mohli odpustiť ;)... Ale tak.. v pohode strávený čas, nebolo to úplne nepríjemné. Veď sme predsa držali tým dvom palce:) ___ Jo a zajímalo by ma, aký je ten chlap v skutočnosti.. a či má hlas ako vo filme :D. Mohol by trošku s melódiou hlasu pracovať, bo by to začínalo liesť na nervy :D ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Příjemná mužská romantická komedie, která ale trpí nesympatickými vedlejšími postavami, které většinou bývají tou jedinou záchranou u průměrných ženských "rom-komů". Tady je ale hlavním tahounem docela zajímavý námět a klasické "letištní" finále je tu ozvláštněno tím, že čtveřice hlavních hrdinů na letišti pracuje, takže nepůsobí natolik nuceně. Bohužel vata, která se má odehrávat mezitím není natolik zajímavá jako obsahově jediná opravdu výjimečná scéna( po večítku sestry v bytě hlavní hrdinky).Slušné tři hvězdy. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu lidí to je složité - konec s první láskou a vše s ní spojené, zkrátka není to jednoduché, jak se to snaží v leckterých filmech. Ale komedie Na tuhle nemám na to pohlíží z jiného úhlu a poměrně se jí to daří. Čekal jsem vlastně to, čeho se mi nakonec dostalo, bylo to příjemné, ale nevytrhlo mě to. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Pro mne velice americké! Přes tyhle jevy se dokáži i přenést, ale v tomhle případě se mi to opravdu nepovedlo. Prostě AM komedie nižšího kalibru klasika. Přiblblá pohádka, která by i Popelku poslala do kolen. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fakt na ni neměl a asi (možná) proto ji nakonec měl! Sympaticky nešikovný Jay Baruchel po mnoha úskalích, jak už to tak ve fimech a možná i v životě bývá, nakonec získal dívku svých snů. A to ne dívku ledajakou! Alice Eve ztělesnila nedostižný ideál všech těch packalů s patřičným šarmem. Komedie, která využívá všechno to, co už tady někdy a někde bylo a přesto hezky pobavila! ()

runner85 

všechny recenze uživatele

rozprávka o tom ako sa do lúzera záľuby krásna žena ... dal by som aj 3 hviezdy ale tie hrátky z číslami ty si 10 ja 5 ja 6 ... boli húpe ,.... ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama