Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Dám za 4, ale je to o prsa vietnamský sprinterky (otřepaná fráze), a to především za úvodní 3/4, protože ten konec šel do kopru. Baruchel je mudl jak vyšitej, Alice Eve ozařuje každý záběr, a tak je to zkrátka zábava, která v rámci žánru lehce přesahuje průměr. Jak říkám, kdyby líp vyřešili finále, o 4* by nebylo pochyb. PS: Byl jsem krapet překvapen, že ačkoliv je Jay Kanaďan, hokejku drží v ruce jako prase kost. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Joooo, tak takhle to nefunguje a chvílemi to byla až křeč, jak se tvůci téhle komedie snažili přesvědčit své diváky, že ano. Vše vyhnáno do největších krajností. Molly absolutně nekritická, Kirk uplně nejklasičtější extra hodný loser, kámoš pako se srdcem na pravém místě, expřítel zabezpečený hezoun, expřítelkyně mrcha...tenhle scénář by vám víceméně kdokoliv vycucal z prstu za jeden večer. // 40% ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Stále stejný příběh, přesto mě toto podání zaujalo. Až velice příjemně překvapivá oddychovka, která krásně rozveselý a zároveň ničím neurazí. Jsem rád, že se vyvarovali zbytečných fekálií, které se rádi do takovýchto filmů připlétají, navíc velice příjemně natočené. Pro mě 4 hvězdičky. (Viděno 12.07.2010) ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

O dost snesitelnější romantická komedie, než by člověk čekal. Hlavní paňák je teda divnej od začátku do konce, ale průběžně si na něj zvyknete (mě hlavně ze začátku nepříjemně připomínal nejmladšího Hrušínskýho v Diskopříběhu). Hlavní panenka je naopak jasná desítka, jak je x-krát řečeno a zdůrazňováno. Je otrávená namachrovanejma natuženejma svalovcema, co jí nakonec stejně vždycky ublížej, a tak si napůl z hecu začne s naším ňoumou. Ňouma je ale správňák, je slušně vychovanej, docela vtipnej a nikam to netlačí. Pak jí absurdně vyčte, že je takovej debil a že by s ním teda neměla chodit... a na konci je klasická letištní scéna pro tenhle druh filmů... Vážně jsem byl docela příjemně překvapenej. Jo, a nesmím zapomenout na partu kámošů, která je v tomhle filmu naprosto civilně přesvědčivá. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Téda, Jaye Baruchela jsem od Populární mechaniky (a to už je dobrých deset jedenáct let) snad nikde neviděl a je třeba uznat, že nám pořádně vyrostl. Tady je z něj opravdu joudovitá "pětka" a nebýt těch koutů - už proto jsem neměl problém se s ním sžít - bych ho hádal na pubertálního výrostka. Oproti němu Alice Eve je skutečně "solidní desítka", takže člověk zprvu nemá vůbec potuchy, jak to takovému páru bude klapat. A ono to taky semtam neklape. Kirk (Jay) má naštěstí moc fajn kámoše (ti budou mít průser jak hrom), takže nakonec všechno dobře dopadne. Závěr už je trošku přestřelenej, ale díky fajn náladě, jakou u mě dokázal snímek naladit, nemám nejmenší problém mu těch pár trapných momentů odpustit. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po pravdě sem čekal další z řady průměrných a nevýrazných komedií,ale nakonec jsem příjemně překvapen.She´s Out Of My League sice není žádný zázrak,ale osobně sem se bavil více než dobře a co víc poměrně slušně a často sem se zasmál,což je u soudobých komedií věc nevídaná...v rámci žánru poctivé 4 a 70% ()

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Ano, nemá to víc jak průměrné herecké výkony, je tu jen dost obyčejný scénář a navíc přehnaný konec, ale kupodivu to je vtipné, a i když to místy působí až trapně, docela se u toho bavíte. Takže tři hvězdy nakonec po právu. Ale nic víc než standardní romantická komedie to opravdu není. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Verbale, nebuď tak zapšklej. Jestli jsi čekal univerzální návod, jak si konečně vrznout, chápu, že jsi z filmu zklamaný. Vůbec by mě nenapadlo hledat v této komedii nějaké motivační či morální prvky. Já se hlavně bavil. Baruchel sice není od pohledu sympaťák, ale snaží se hrát a v tomto filmu je navíc hodně v pohodě. Některé scény jsou až nečekaně originální a vtipné, stejně tak i vztahy mezi postavami, které dost povedeným způsobem krystalizují. Všem hercům tleskám. A konečně i scénáristovi. Tento film má v sobě více podnětů k zamyšlení, než se může na první pohled zdát. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slabota, s komediami to ide v poslednom case taktiez z kopca, komickych momentov minimum, Rezia nevyrazna a matna, scenar sa vlecie v dopredu vychodenych stereotypoch .......50 % ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Na to že nejsem zrovna velký fanda těchto romantických komedií, tak tohle se dalo poměrně v klidu skouknout. Několik vtipných situací a hlavně se v tom moc "nehrabu", prostě viděl jsem, hodnotil jsem. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Zábavná a nenásilná podívaná. Tady je důkaz, že i stokrát omletý příběh se dá natočit opravdu pěkně. ()

KooNY 

všechny recenze uživatele

She's Out of My League nepřínáší sice do žánru romantických komedií nic nového, ale v záplavě všech těch sračkoidních filmů je tenhle film alespoň dobře odvedená práce. Dobře se na to kouká, pár vtipných momentů se taky najde a celkově to zanechá příjemný dojem. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Jasně, že základní zápletka, kdy taková pecka vyjede po takovém nekňubovi, je opravdu z říše snů. Ale ten zbytek je naplněn vynikajícími fórky, ústřední dvojkou, mezi kterou chemie pracuje na plné obrátky, a i dějovým zlomem (u romantické komedie povinností), který tak neuškodí předešlému. Jay Baruchel je ten správný nekňuba. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Napadá mě k tomuto filmu tolik možných variací na to, co o tom řeknu, tolik možných kritik na to jaký je Baruchel looser, a Eve je na něj opravdu moc dobrá, ale neřeknu to. Protože film vyvrcholil skvěle, že člověk prostě zapomene na všechny negativa které chtěl říct. Abych to shrnul - zasmál jsem se, ne jednou, ne málo. Nic víc jsem od toho nečekal, a možná proto jsem byl tak spokojený. Každopádně - dávám plný počet. A sakra rád! ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se pobavil,neni moc komedií,který fungujou a nesklouznou k trapnosti a stupiditě.K dobru bych přidal i neokoukané tváře.80%. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem odzbrojující. Více slovy, pomalu plynoucí, ale zábavná romantika, která netlačí na pilu. Dokonalá oddechová podívaná. ()

Sandstorm 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Člověk musí občas přihmouřit oko a moc nad tím nepřemýšlet, ale ve svém žánru se jedná o určitě jeden z těch lepších filmů. Chvílemi je to docela sranda. Jestli je Alice Eve 10tka? Na stupnici do 15ti ano :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to horší, jak průměr, proto 2*. Nemá to originální námět. Všichni víme, jak to skončí. Některé scény docela ušly a Alice Eve je vážně krásná. To vše je na tom filmu nejlepší. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

V hlavní mužské roli jsem mohl hrát i já! Tenhle kluk je zvláštní. Do koncepce filmu se nehodí. Ach jo. Jinak film sám o sobě skvělá podívaná. ()

vykur! 

všechny recenze uživatele

Stainer: Hey, Kirk, um, my shift doesn't start for another half-hour, but, I was so excited, so uh, I came early. Jack: Yeah, and it was weird, he said he was really excited, and so he came early. Stainer: Yeah. Has that ever happened to you? You're so excited about something that, you come early, you know? Kirk: Jesus Christ Devon, you're Fort Knox over here. Thank you very much. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama