Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Čtec 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kolikátka asi tak jsem? A kolik to hodí, když přičtu dvě... Asi to bude celkem dost, mám totiž bod navíc za to, že jsem byl v Evropě. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie s pár dobrými fóry, na které je ale vidět, že oproti áčkovým komediím je "out of their league" :-) ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jako jinde i tohle se nevyhnulo poťapané rodince a jiným postavám a dalším podobným klišé. Také jsem nechápal, jak se vždy skrz totální blbosti spolu může pár rozejít. To mě fakt sralo, protože tyhle scény a poťapové se objevujou všude... No ale zbytek byl milý. Alice Eve sympatická a hlavně sexy buchta! Jay Baruchel a banda jeho kámošů celkem dobře vybraní. Sem tam povedený vtípek... Škoda, že vždy když se mi něco líbi, do toho vlezou lulani se svými trapnými kecy, které se v normálním životě nevidí. Rejžové by si na tohle měli dávat pozor, protože dementní scény už nejsou v kursu a mě to akorat naštve... ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Měl jsem chuť na nějaký "goodfeel-movie" a byla ukojena. Baruchel asi nikdy nebude mým oblíbencem, ale zde se dá vydržet, Eve je klasickou sympatickou okrasou a film si stejně pro sebe ukrade Krysten Ritter. Scénář je ošoupané klišé točené s nadšením. Víc než jednotlivé gagy baví celé scény jako rodinný oběd apod. Ale film se veze na pohodlné atmosféře, ví čím je a kam se nemá pouštět. Jsem zvědav, zda tenhle Smith umí natočit i něco s vyššími ambicemi... 70% ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Pozitíva na tomto filme sa mi hľadajú skutočne veľmi tažko. Hlavná hrdinka nebola 10 ani z kilometrovej diaľky, hrať nevedela už vôbec, príbeh bol plytší, ako môj včerajší tanier od večere, vtipné to tiež nebolo, záporák letec nepredviedol žiadny neočakávaný ťah a partička na letisku mi prišla dosť nemiestna. Jediný Jay Baruchel dokázal ukočírovať tomuto filmu jednu nemastnú, neslanú hviezdu. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně ubíhající, teenage komedie s velmi předvídatelným koncem, která má jednu výhodu oproti jiným podobným - nepůsobí trapně. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na něco jako Girl Next Door, místo toho jsem dostal šok, když Elishu Cuthbert vystřídala sice pořádně kozatá, ale za to nejspíš totálně bezcharakterní herečka. Nakonec z toho byla klasická romantická ohranost s méně než pěti dobrými hláškami a vtipnými scénami. Doufám, že už leda tak kromě porna nikdy v žádném filmu Alice Eve neuvidím. ()

hefoo 

všechny recenze uživatele

Ďalšia komédia,tktorá sa mi páčila a tak som sa už nezasmial dlho, Alice Eve je kočka moc jej to tam svedčalo, síce Baruchel mi už niekedy lezol na nervy(ale tak to mal v scenári) ale inak táto komédia je jedná z tých najlepších tohto typu! ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Žádné velké překvapení, celkem klasické schéma romantické komedie, ale líbí se mi styl humoru.. Nejednou jsem měl výbuch smíchu, takový nenucený, místy až trapný humor, pro mě určitě dobrá odreagovačka. ()

Nassau 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem měl napsaný krásný negativní komentář, plný odporu k dnešní filmové produkci na poli romantických komedií, ale nakonec si ho nechám pro sebe. Ono totiž v podstatě stačí napsat, že to zase stálo za hovno:) ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Oni existujou i Béčkový komedie? To je mi celkem novina... ale i přes to, sem se celkem bavil. Pár vtipných hlášek bylo, sice od nevýrazných a trochu retardovaných herců, ale bylo. Celkově vzato, příjemná podívaná. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je potřeba říct hned na úvod, že nebýt pěkné a kozaté A. Eve, šlo by hodnocení ještě níž. On je totiž u těhle filmů problém, že ty vtipy někdy nejsou vtipný a že už taky od prvních pár minut víte, jak to bude probíhat a jak to dopadne. Prostě klasická šablona obkreslená milionkrát dokola bez sebemenší změny nebo nápaditosti. Takže ve výsledku bych tomu dal tak nějak 2,5/5*, protože je to prostě někde mezi. Pohádka pro puboše... jako vždy :) ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Teď jsem si přečetl komentář od verbala, a je to lepší, než celá tahle slavná komedie. Konečně se směju od plic. Tam jsem se párkrát usmál, třeba když ten kluk ztropil tu rebelskou scénu v letadle, ze kterýho už v tu chvíli nebylo možný vystoupit. Na podobný džouky jsem se tady ale načekal, jinak to byl jen samej balast. Pecky uděluju i za to, že mi ten kluk přišel poměrně věrohodnej, myslím ta postava, byl prostě hodnej a vydrželo mu to, na rozdíl od verbala ještě pořád věřím tomu, že by na tu barbínu dojem udělat mohl, že některý barbíny klamou tělem, když se nakonec skutečně rozhodují mozkem, protože nadělování buď a nebo je mačistický klišé, a pokud by verbal od rána do večera nečuměl jen na filmy, vyšel do ulic a klofnul občas nějakou mici, tak třeba už velmi brzy zjistí, že krása, inteligence a citlivá povaha mohou mít jedinou nositelku, a tu by v mým světě třeba vážně mohl zaujmout nezáludnej jeliman. A jestli bych to chtěl vidět ještě jednou? Tak to ani náhodou. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Něco tak umělého se jen tak nevidí. Alice Eve by mohla být sebelepší herečka, ale i tak by nedokázala zakrýt svou řeč těla, které doslova křičelo, že by bylo nejraději kdekoliv jinde, než v přítomnosti hlavního hrdiny, který byl regulérně na facku. Podobné loserské komedie mě baví, ale musí být opravdu vtipné, chytré a trochu reálné. Tento film snad ale ani nebyl o tom, aby dal naději i těm nejzoufalejším jedincům, ale o tom, že ženám vlastně vůbec nejde o vzhled, peníze, společenské postavení muže, dokonce ani nemusí mít vůbec nic společného a nemusí mít ani jedno společné téma na konverzaci, pouze stačí, když bude vlastně naprosto podprůměrný a ve špatném slova smyslu obyčejný ve všech ohledech a z tohoto důvodu by film měl být zařazen do kategorie sci-fi nebo mysteriózní. ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama