Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská náplastička na srdíčko všech těch poďobaných lůzrů, co žijí v naprosté beznaději, že si šeredný retard prostě nemůže nikdy narazit katalogovou barbínu s kozama a tak, která už má dost těch osvalených, dvoumetrových harwardských absolventů a tak hledá vnitřní krásu, přičemž nehledí na umaštěný, poškozený obal. Možná vám teď, milí "fešáci", seberu poslední zbytky iluzí, ale nemůže, je to jen pohádka a vy stejně nakonec skončíte s nějakou ohyzdnou, tlustou, zamindrákovanou krávou, která bude dokonale plašit lesní zvěř. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,010,860Tržby Celosvetovo $49,779,728Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,025,108 //počet predaných kusov 37,461Tržby za predaj DVD v USA $10,559,911 //počet predaných kusov 338,493║ Pre mňa celkom milé osvieženie po niekoľkých trápnych komédiách roka 2010, Jay Baruchel je neokukaní a úloha smoliara na ženské a celkovo život mu pekne sadne, Alice Eve je zas prim kočka, k tomu sa tu nájde niekoľko vydarených vtipov, nejaké to iskrenie, niekoľko trápnych scén ktoré ale fakt zapadnú do deja a miestami trošku tuctovosti ale to sa dalo prepáčiť, takže fajn. /80%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hyperprůměrná romantická, ani se mi nechce psát komedie, protože vtipné situace tu jsou asi dvě. Jay Baruchel mi nepřipadal jako takovej debil za jakýho ho tam prezentujou a ta holka zas neni až tak úžasná. Jedinej, kdo mě tam fakt bavil, byl ten tlustej kamarád, co mu holil koule. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Kirk není přitažlivý, není ve formě, nemá plány se životem, nikdy nebyl v Evropě a přesto má Molly. Jaký jsou zákony lásky??..... Sympatický výlet mezi vztahové losery, na kterém vás čeká hodně trapasů, ale hlavně Molly, která je ÚŽASNÁ!! Nejenže dokáže ustát všechna ta ,,fópá“, ale udělá z nich situace k zasmání. Asi jsem se zamiloval. Proč taky ne – je krásná, bohatá a má ráda sex! Ale zpátky do reality: tenhle film je taková milá pohádka, kterou si na nás vymyslely ženský, aby vypadaly líp. Dneska jim už na to neskočím... Ledažeby.... Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dali jsme si s přítelkyní pauzu a už 2 roky čekám na její zrušení. 2.) Jsem slušňák o kterýho holka nezavadí a (trošku) propadám depresím. 3.) Zjistím, jestli je rozdíl při holení koulí a ksichtu. 4.) Jsem uklízeč sloních hoven v cirkuse. 5.) Miluji Alici Eve! PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Sáhněte do kapsy pro devítku, protože vaše vyvolená je desítka:) Stereotypy, škatulky, stupnice, známky, pravidla: namísto mantry "rules are made to be broken" ale spadne tohle dílko přesně do toho nejklišoidnějšího generalizování a notně si v něm vymáchá čumák. Svým způsobem ale přesně zapadá do postmoderní situace: když problémy nemáte, je nutno je rychle vykonstruovat. Třeba divák přijde na to, jaký je rozdíl mezi (být) nulou a jedničkou.:) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Tal Bachman - Shes So High ,2. Brodie - High Standards ,3. Hall & Oates - Kiss On My List ,4. Jet - Cold Hard Bitch ,5. Daryl Hall and John Oates - Every Time You Go Away ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ta holka je celkem nepěkná, takže postavit na ní celý film jako na ultimátní kundičce se podle mě dost nepovedlo. Jinak ale dobrá zábava, s řadou povedených vtipů, prdelních postav a srandovních trapných situací. 7/10, prostě slušný. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Zajímavé na tomto filmu je to, že ačkoliv je tématem teenagerovský, slouží spíše pro zkrachovalce nad dvacet let. Tématem je dost neoriginální, pokud to mám převest do zjednodušené podoby, pak je to asi takhle. Kluk je nemožný, holka je skvělá, on jí chce šukat, ona ho chce šukat, ale on se bojí, že tak dobrou holku nebude umět ošukat, ačkoliv už něco našukáno má. O tomhle je tato komedie, je pouze vyplněna trochou vaty, která občas zafunguje, občas totálně propadne. Proto je to vata čistě průměrná a díky tomu je průměrný celý tento film. 60% 14.08. 2010 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

I sebešerednější loser může mít tu nejkrásnější holku pod sluncem - tedy pokud je vtipný, bystrý nebo alespoň dostatečně drzý. Kirk je však totálně hodňounký ňoumíček se sebevědomím svědomitě sraženým pod bod mrazu a humorem natolik křečovitým, že o jeho roztomilosti snad ani nemůže být řeč. Přestože mne, jako vybraný zástupce mužského plemene, nekonečně štval, tak mne patrně chlapská solidarita donutila fandit jeho snahám a chlapáckým přiznáním předčasné ejakulace si mne nakonec i získal. Přesto je tahle romantická komedie jen značně nevyváženým průměrem žánru. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá obsahuje pramálo vtipných scén a ani tá romantika za veľa nestojí. Jay Baruchel a jeho herecké kreácie sú na facku. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Není to nic světobornýho, ani něco novýho, ale zábavný to teda je a Jay Baruchel je prostě správná pětka a pro tenhle typ rolí se snad narodil ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Film je absolutně nevhodný pro nenapravitelné snílky, protože realita tam venku je skutečně poněkud jiná. Zábava je to však skvělá. Baruchel se pro roli židovského střeva snad narodil, Eve je klasická blond desítka a skvěle jí sekunduje temná dračice Ritter. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Baruchel se po zapomenutelném Čarodějově učni rehabilituje sympatickou romantickou komedií podle klasické šablony "nerovný pár-krize před koncem-závěrečná honička na letišti". Fajn postavy i prakticky komplet neznámí herci, dobré dialogy a hlášky. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

What can I say... I just love Aladdin! Anebo jinak: Na tuhle nemám nikterak nevyčuhuje ze zaběhlého schématu klišovitých rom-komů (snad až na upřímnou lásku k Disneyho klasikám), jenže už strašně dlouho jsem neviděl, že by to těm dvěma na plátně fungovalo tak dobře jako tady, přičemž Baruchel (díky bohu) nehraje totálního idiota, co omylem (resp. pomocí scénáře) ke štěstí přišel, ale jen sympaťáka od vedle, co bohužel nepobral moc krásy a sebevědomí. Eve je pak jeho úplným opakem jen v případě vzhledu, nikoliv sebevědomí, intelektu nebo rodinného zázemí. Prostě normální holka, jíž však "ten nahoře" hodil do vínku o dvě lopaty atraktivity víc než všem ostatním. Scenáristům potom patří velký dík, že prakticky vůbec netlačí během romantiky na pilu, a až na pár výjimek nezabředávají do mimózních a poněkud trapných situací. A když už ano, výborná ústřední dvojka a tlupa přihravačů z nich celkem ladně vybruslí. 7/10, ale mám velkou chuť podívat se znovu. Velká škoda, že má český kinofil smůlu. Na tuhle nemám dokáže zamračené dny rozsvítit jako máloco. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.7/10] | me: Tento príbeh sme tu už mali najmenej tisíckrát. Toto prevedenie je ale úplne pohodové práve tým, že sa nejedná o typickú Loser-gets-a-hot-girl comedy. Hlavný hrdina síce nie je žiaden borec, ale ani žiaden super-sralo. Je to obyčajný týpek, ktorý si to uvedomuje a ... v tomto duchu sa odohráva celá story, ktorá je nenásilná a príjemná. Samozrejme, že sa nejedná o real-life-experience, ale určite sa na to lepšie pozerá ako na už obohrané typické loser-movies. Tento film nespadá do tradičných koľají prehnaných fórov ako typovo rovnaké kusy a tým pádom sa stáva zaujímavejším. Celkom dobre som sa pobavil. (3 a pol *) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen mírně vybočující z řady. U eRkových romantických komedií jsem zvyklý na něco jiného (viz. třeba Judd Apatow) a tady She's Out of My League zklamala na celé čáře. Všechno to začíná u nesympatického představitele hlavní role. Jay Baruchel se určitě hodí do podobných rolí (měl by se však přestat šklebit), ale sbalit Alici Eve? Takhle to přece v životě opravdu nefunguje. Když tedy zavřu jedno oko, tak se mi dostalo alespoň několika vtipných scén (letadlo, rodinný oběd, příchod rodičů), pár pohledů na výstavní kost jménem Alice Eve (ano, v Crossing Over sice ukázala téměř vše co mohla, ale nenechal bych se dvakrát přemlouvat ji vidět v podobných pózách i tady - a mít ji doma, to bych si pískal až do smrti) a obstojného komediálního výkonu T.J. Millera. Originalita se z podobných žánrů už téměř vytratila, a tak je nutné film alespoň něčím ozvláštnit, nebo jej jakýmkoli způsobem učinit nezapomenutelným, třeba jen jednou scénou. She's Out of My League však bohužel nic takového nenabízí. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Zvíře - z Krásky a zvířete. Zvíře získalo její lásku, a nebylo bohaté, ani muzikant... Mělo jenom moc pěkný hlas. :D Super hláška z viacerých. Príjemná oddychovka s trochu až príliž looserským chlapom, ktorý si nevie sám oholiť ani gule ;) ()

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama