Reklama

Reklama

Šance

(pořad)
Československo, 1992, 65 min

Scénář:

František Polák

Kamera:

Jiří Lebeda

Účinkují:

Roman Holý (moderátor), Martin Dejdar, Miroslav Vladyka, Josef Dvořák, Zdeněk Izer, Marek Dobrodinský, Petr Jablonský, Vladimír Hron, Waldemar Matuška, Ivan Mládek, Lenka Hraj, Ivo Pešák (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná show uváděná herci Josefem Dvořákem a Miroslavem Vladykou. Každý, kdo něco umí, dostává jedinečnou šanci předvést celému národu svůj talent. Vystupují zde artisté, lidé s neuvěřitelnou pamětí, kouzelníci, břichomluvci a mnoho dalších lidí, kteří v něčem vynikají. V klidu se posaďte do křesel, kouzelnická a artistická show právě začíná. (Jigsaw88)

(více)

Recenze (38)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Některé scénky mají na svědomí bolest břišního svalstva, zakuckání se, polité stoly od převrhnutých skleniček, prostě rozsévají katastrofu tím, že jejich vtip je brilantní. Chcete-li příjemný pořad s těmi lepšími komiky hrajícími vyšší ligu, v Šanci máte šanci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z povedených televizních pořadů, kterých je v dnešní době napříč všemi televizemi jako šafránu. Pepu Dvořáka jsem měl a pořád mám coby herce opravdu rád, Dejdar mi taky nevadí a Vladyka rovněž tak (i když u toho - já mám raději jeho hlas coby spolu komentátora při cestopisech). Jak už to tak bývá – kvality jednotlivých dílů byla různorodá, ale tak to bylo dáno tím, kdo se tam zrovna objevil za hosty (ať už z řad celebrit, nebo i kouzelníků a akrobatů) – tak to ale bývá u každého pořadu… ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad měl rozhodně šťávu a navíc zde Zdeněk Izer s Markem Dobrodinským rozehráli několik neskutečně vtipných scén. Důkaz toho, že porevoluční zábava nebyla na tak zoufalé úrovni jako ta dnešní. (491.) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Typická zábava dané doby, na kterou se dnes už jen může vzpomínat! I na spoustu umělců, co v ní účinkovali. Ve mě záznamy některých dílů vyvolávaj nostalgii jak bič a rád vzpomínám na dětství u báby, kde to frčelo každej večír. Navíc spousta nezapomenutelnejch scének, především od Izera a Dobrodinskýho, Holzmanna či Wimmera... Za ty vzpomínky 80% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad o tom , když někdo něco uměl třeba střihat ušima , tak proč to neukázat národu. Domácí video a pod. K tomu Vladyka a Dvořád a o zábavu bylo postaráno. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Šance se vysílala od roku 1992 do roku 2003, vysílalo se 46 dílů, všechny kromě prvního uváděli Pepa Dvořák s Mirkem Vladykou a Martinem Dejdarem, první díl uváděl Roman Holý. Kromě scének byli hosty také šoumeni, kteří ukazovali své různé dovednosti a kuriozity. Nebyl to vůbec špatný pořad, bavil velmi dobře a spolehlivě. V roce 2013 uvedla ČT speciální vydání k oslavě 60ti let vysílání (http://www.ceskatelevize.cz/porady/10563993283-sance/21352216216/). Pořad uvádělo opět zkušené trio, hosty byli imitátor Petr Jablonský, Luděk Sobota s Jaruš v parodii na Poště pro tebe, Tonya Graves, Jitka Zelenková, Leona Machálková, Michal Nesvatba a Zdeněk Srstka. Na plátně se sem tam promítaly vzpomínky na staré pořady a oblíbené hosty. Navíc před pořadem byla úžasná uváděcí předscénka z televizního prostředí. Jeden z nejlépe nachystaný a natočený zábavný pořad z řady vzpomínkových pořadů k výročí ČT. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jednu dobu to byl docela fenomén. Člověk se téměř nemohl dočkat dalšího dílu. Možná, že to ale bylo i věkem (tím myslím svůj věk). ()

Reklama

Reklama