Reklama

Reklama

Shudojo Runa no kokuhaku

  • USA Cloistered Nun: Runa's Confession
Japonsko, 1976, 74 min

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Excelentní japonský pinku-sexploitation. Plný sexu, sexuálního násilí na ženách, ale i s docela obstojnou zápletkou, která se točí kolem pomsty. Líbilo se, velmi kvalitně natočené, výborný vizual, Japonci prostě vždycky uměli!! Každopádně znám řadu drsnějších a nápaditějších kousků. Ale i tak palec (a nejen palec ... ) hodně vysoko nahoru ... ;-) ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Pokud jste ještě neslyšeli výraz Nunsploitation, tak se seznamte: Nunsploitation je subžánr, který měl svůj vrchol v 70. letech minulého století. Pointa příběhu zahrnuje náboženský a sexuální útlak na jeptiškách, kvůli celibátu. Nunsploitation byl kontinuálně s Nazisploitation subžánrem, který slavil úspěch vedle tzv. WiP (Woman in Prison, neboli žen ve vězeňských filmech). Stejně jako u WiP se Nunsploitation odehrávají obvykle v izolovaných místech, kde se ženská populace obrací k lesbismu a perverznostem. ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří to mají rádi schmutzig. Slušný nástup, ale s ubíhajícím dějem se víc a víc ukazovalo, jak je ústřední zápletka chatrná a děj zbytečně natahovaný. Fakt jsem zklamaný, pro japonské jeptišky mám slabost, ale i v rámci tohoto specifického žánru to je podprůměr. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Znásilnění jeptišky při zvonění zvonem, dlouhé násilí na kulečníkovém stole, jeptišky spolu před oltářem a různé jiné. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama