Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezvyklá romantická komedie o lásce a osudu přináší příběh mladého reklamního textaře (Joseph Gordon-Levitt), který až dosud zoufale a bezúspěšně hledal dívku svých snů… A teď to vypadá, že by jeho nová kolegyně Summer Finn (Zooey Deschanel) mohla být tou “pravou”. Ale 500 dní jejich nekonvenčního vztahu dokazuje (na přeskáčku), že cesta ke štěstí může být nepředvídatelná, nekontrolovatelná — a neskutečně zábavná! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Neskutočná kravina to bola a je mi jedno že niečo cez 29 tisíc ľudí tuná si myslí opak. Tá stupidita sa mohla miestami aj krájať... :/

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Stallone

A nebo prostě opravdu nebyla pro něj vhodná a ona v něm neměla tu lásku co našla v tom dalším. A smysl je v tom, že on se přenesl dál.

Čemuž odpovídá pointa filmu kdy se 500 se Summer přetočí na 1 s Autumn. Takže se mýlíš. :)

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jsem přesvědčený, že hlavní hrdinka není v tom manželství spokojená. Časem, až potká toho hlavního hrdinu s novou partnerkou bude hodně žárlit. Ona bude mít stereotypní manželství, kdy jí bude manžel podvádět, budu se hádat a on bude opravdově žít a mít novou lásku. Ona bude nešťastná a on šťastný. Role se vymění. Ona by ho chtěla zpět, on už bude citově někde jinde a už ho její přítomnost nedokáže rozhodit.

V tom je smysl filmu a ne co tu píšou diskutéři pode mnou.

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Tohle je pro mě prostě klasika. :) Pouštím si to pravidelně... Možná proto, že se v tom sám vidím a láska pro mne hodně znamená. A některé pasáže jsou jakoby z mého života vystřižené...

Johny_tech

Johny_tech (hodnocení, recenze)

scénka realita/očekávání super. Zbytek je jen o tom, že holka nechce kluka, protože jí není dost dobrej. A místo aby si to přiznal a máknul na sobě, tak se lituje... Moc mě to nebavilo. Možná je to i tím, že ani jeden z herců mi nepřišel sympatický. Ovšem pro jedince, co se rádi litují po rozchodu, to bude lahůdka ;D

66pepo66

66pepo66 (hodnocení, recenze)

Nechapem ako sa mohol tento film ku mne dostat az teraz. Skvela praca od M. Webba. :)

Ejo22

Ejo22 (hodnocení, recenze)

Vie mi niekto povedať, kto ja Amanda Hellerová, ktorú spomínajú na začiatku filmu, keď príde Tomova sestra za ním do bytu a on rozbíja taniere? Keď aj tak potom začne hovoriť o Summer? Dik

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

jadran90 , chezush

Co se divíte? Průměrný divák TV Nova nebo Prima Love, Fandy apod. By se mohl názvu "500 dní se Summer" zaleknout, že je to 500 dní trvající dokument o starověkých Sumerech. Musí nějak zdůraznit že je to romanťárna.

na příspěvěk reagoval 8HitBoy

Sartorius

Sartorius (hodnocení, recenze)

samdomka: a proč to sem píšeš? Pokud chceš v diskuzi prezentovat své hodnocení, tak k tomu přidej nějaký důvod, proč tak hodnotíš...jinak je to naprosto zbytečný post...

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

veelmi milý film :::)
-len mi trochu prekážali dve veci: občas som nestihala registrovať to preskakovanie dní a druhá vec, že sebestredný Tom sa s kamarátmi nebavil o ničom inom len o sebe a možno keby tí jeho dvaja kamaráti občas prehodili pár komických viet napríklad o tom čo zažili alebo na koho natrafili, možno by sa ten snímok trochu "prevzdušnil".

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

No tak já nevím, ale mne ten film vůbec nebavil, nedokázala jsem se na něj soustředit a prostě mě nijak nenadchl. Ani jsem se nedokoukala do konce... nešlo to.

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Všimli jste si, že na fotkách ve zdejší fotogalerii je vždy Zooey Deschanel, která se vždycky usmívá či směje a na jedné fotce to dokonce vypadá, že jí vyhrkly slzy smíchu?

jana_eyre

jana_eyre (hodnocení, recenze)

zo zaciatku trocha nudne.. koniec sa mi pacil, konecne sa nejaky romanticky film nekoncil svadbou .).. pacila sa mi hudba a obraz, ale inak nic vynimocne.. a pacila sa mi scena v ikea - akoby som videla seba s priatelom.. :)

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Tady je konečeně ukázaná realita , že trpí víc chlapi a maj to složitější než ženské :( .

Wajny13

Wajny13 (hodnocení, recenze)

Velké překvapení, ze začátku se mi zdál film nudný a hektický, ale poslední 50 minut bylo neuvěřitelných. Joseph Gordon-Levitt byl neodolatelný! Ještě, že jsem vydržela až do konce a nevypla ho již v prvních deseti minutách.

Související novinky

Hraná Sněhurka našla režiséra

Hraná Sněhurka našla režiséra

30.05.2019

Režisér Marc Webb se navždy zapsal do paměti fanoušků originálních romantik jako tvůrce 500 dní se Summer. Jeho dva spidermanovské pokusy s Andrew Garfieldem a Emmou Stone v hl. rolích už ale takový… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

500 dní se Spider-Manem

500 dní se Spider-Manem

22.01.2010

Studio Sony/Columbia to bere hopem. Je to pár dní, co se z pavučiny vysvobodil Sam Raimi, a už v ní uvázl Marc Webb. Ten po dlouhé a plodné kariéře tvůrce hudebních videoklipů loni celovečerně… (více)

Reklama

Reklama