Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (239)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ďalší z množstva krimi seriálov, ktoré zaplavili naše obrazovky. Je to trochu iné, čo v mnohých určite vyvolá vlnu nadšenia. Mňa tieto kozmetické zmeny až tak nezasiahli, Lie to me je pre mňa stále relatívne tuctové krimi a tá hlavná premisa s čítaním tvárí mi pripadá skôr ako sci-fi. Tim Roth ale môže byť rád, že mal istý čas konštantný (určite solídny) príjem. Ak by som to videl viac krát za sebou, možno by som sa namotal. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Musím upřímně říct, že jsem naprosto závislá na tomto seriálu. A vážně mě mrzí, že jsou pouze tři série. Tenhle film je jeden z mála, který si zaslouží mnohem víc sérií. Díky němu jsem zjistila pár příznaků lži, začala jsem se zajímat o mimiku člověka a a celkově mě tento obor fascinuje. Náměty, příběhy, herci, úvodní znělka, prostě famózní. Tim Roth je skvělý, je tak zvláštní, až jsme si ho zamilovala. ()

Reklama

grogodil 

všechny recenze uživatele

Neviem, možno som mal len smolu na práve aktuálnu epizódu, no neverím, že by tie ostatné boli nejak drasticky odlišné. Pretože samotná metodika vševidiaceho Dr. Lightmana, ktorý v priebehu pár minút na základe toho, že sa v daný moment podozrivý trebárs vŕtal v nose alebo "nečakane" žmurkol, vydedukuje, že to musí byť náš hľadaný vrah, je pekne povedané smiešna, trápna, príliš vykonštruovaná a celok tým pádom pre mňa nepozerateľný... 30% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 7.3.2010 + SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = upresním - TIM ROTH ako odborník na neverbálnu komunikáciu (niečo ako naša slovenská sexica OĽGA ŠKVARENINOVÁ, len ROTH sa tvári viac cool) spolupracuje s prokuratúrou a políciou ako konzultant. Na základe jeho analýz dokážu v úvode tzv. "pre-air" pilotnej epizódy vyšetrovatelia napr. určiť miesto ďalšieho činu bombového útočníka. Dnes sa pozriem na regulérne odvysielaný pilot a ak ho tvorcovia zásadne nepozmenili, dovolím si konštatovať, že napriek mojim veľkým očakávaniam je to koncentrovaná nuda tak okolo 3 hviezdičiek (UPDATE: Regulérny pilot je o 1 nepodstatnú minútu kratší. Nič zásadné sa teda neudialo.). SHARK mal WOODSa a pohorel, a tomuto tiež veľkú životnosť nedávam. Ale ak sa mýlim, mea culpa. :-) MENTALIST je skrátka lepší a zábavnejší. Ohodnotím po zhliadnutí viac epizód. (23.1.2009) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snad už si nikdy nevybavím Tima Rotha v jiné roli, než jako svérázného doktora Lightmana. 1) Fantastický 48letý Tim Roth předvádí skvělou pohybovou stylizaci a dává průchod svému nekonečnému charismatu. Musíte ho milovat nebo nesnášet, ale určitě k němu nezůstanete lhostejní._____ 2) 33letý Brendan Hines (vyšetřovatel Loker) vypadá jako milý kluk. A ještě k tomu hraje na kytaru a zpívá (zatím 3 alba)._____ 3) Jednotlivé limonádové příběhy mají různou kvalitu, což při 29 scénáristech a dalších 29 režisérech na 48 epizod není ani příliš divu. ()

Galerie (603)

Zajímavosti (6)

  • V 11. epizodě 1. série s názvem "Tajný agent" je místnost v budově FBI, ve které agenti hovoří s Lightmanem (Tim Roth), totožná s místností často využívanou v seriálu Sběratelé kostí (od r. 2005). (philip.j.fry)
  • Dr. Paul Ekman je zároveň vědeckým konzultantem seriálu a podílí se na psaní scénáře. (Prefectus)
  • Tim Roth a Jennifer Beals si společně dříve zahráli již ve filmu Čtyři pokoje (1995). (PrcekTK)

Reklama

Reklama