Reklama

Reklama

Anatomie lži

(seriál)
Ukázka z filmu
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvůrci:

Samuel Baum

Hrají:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(48)

Doktor Lightman je přední světový expert na lhaní. Perfektně se vyzná v řeči těla, neuteče mu žádný výraz v obličeji ani ten nejmenší záchvěv v hlase. S neodolatelným sarkasmem a s týmem specialistů pomáhá nejen vládním organizacím řešit ty nejzapeklitější případy... (TV Prima)

Recenze uživatele TheDarKnig k tomuto seriálu (1)

Anatomie lži (2009) 

1. série - seriál plně postavený na Rothovu geniálním hereckém projevu. Další typ těch kladných hrdinů, kteří se ale nebojí používat opravdu kontroverzní metody a vypouštět velmi jedovaté řeči, které ovšem vždycky perfektně plní svůj účel a Roth je tak za velmi chytrého sviňáka. samozřejmě jen u těch, kteří ho neznají příliš dobře, většina mu stejně ale nakonec poděkuje, a ti, co ho znají lépe, jsou povětšinou už zvyknutí. Ale stejně se objevují problémy i mezi členy Lightman Group, ať už se stálou detekcí lží, nebo i těžšími problémy. se vztahy atd. hlavní náplň seriálu je ale ukázat řešení zločinů a to je opravdu skvělé. Roth obchází potencionálního zločince, studuje jeho tvář, přičemž jeho soustředěný pohled je něco, co by měl každý vidět. Perfektní. A pak samozřejmě postupným vylučováním a pomalým odkrýváním pravdy dojdou k řešení. Technická stránka je super, hudební taky (úvodní intro a song Brand New Day se stal malou závislostí), žel že po jistém čase se to trochu okouká a ty metody taky nemohou být nějaké jiné. Tak autoři alespon střídají prostředí a zločiny co nejvíc a trochu snižují úroveň dopadu, kterou ten problém má. A pár finálních dílů první série je opravdu úžasných, skvělá upgradace případů, které náhle mají větší rozsah a jsou brutálnější. Na druhou série se těším. ()

Reklama

Reklama