Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O čem se mluví v Česku. Moderátoři v živém vysílání podvečerního proudu servírují to, o čem česká společnost mluví, co jí zajímá se všemi souvislostmi, atraktivně a s názorem. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Elisebah 

všechny recenze uživatele

Občas zajímavé, občas vtipné... vcelku povedené. Jen ještě kdyby se Dvavid Grégr naučil mluvit aspon spisovně, když už chce vystupovat v TV. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že tv Barrandov nemám, jen dole u staříků, tak tenhle pořad prakticky neznám. Přesto jsem ho tuhle měl možnost sledovat. A docela mě pobavil, sposuta zajímavých informací ve vtipné formě. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

90 minut někdy trapnejch keců, od střídajících a navzájem se překřikujících moderátorů, ač někdy zajímavá aktuální ale i zcela nevšední témata, tak tohle vám to zcela jistě zhnusí, mě až tak nezajímají vaše názory a rádoby chytré rozbory ale především ta témata samotná..Zrovna tak by pořad mohl uvádět jeden, nanejvýš dva moderátoři, škoda vyhozených peněz. Při závažnějších tématech (jako smrt, vražda, znásilnění ap) bych doporučil býti více profesiónální.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Předchůdcem „Šedesátky" byl pořad 90 minut, který byl v podstatě stejný jako jeho následovník, ale o půl hodiny delší. Devadesátka nabídla divákům nové tváře. Na obrazovce se tak díky ní objevila např. Kateřina Hrachovcová nebo Kateřina Kristelová, avšak ne na dlouho. 60 minut vydrželo ve schématu pouze od září do poloviny prosince. Pořad měl sice větši sledovanost, ale ne takovou jakou si vedení televize slibovalo. (sator)

Reklama

Reklama