Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým divácky velmi úspěšných pořadů Pod pokličkou a Bydlení je hra, které vyrábí Centrum publicistiky a dokumentu ostravského studia České televize, je podepsán pod zbrusu novým cyklem, tentokráte zaměřeným na úpravy a zvelebování našeho nejbližšího okolí, pod titulem Zahrada je hra.
I tady jde o prostor, přesněji pozemek, jehož majitelé vždy žádají televizi o odbornou pomoc při jeho řešení. Na rozdíl od Bydlení je hra je ale tento pořad hravější a obsahuje i prvek soutěžení. Rodina, která si zadala úpravy na svém pozemku, se na některých prováděných zásazích sama podílí a na konci pořadu jsou jejich výtvory srovnávány s přístupem, jaký zvolili profesionálové ve svém oboru.
V každém vydání také navštívíme někoho ze známých osobností, aby nám ukázal svou zahradu nebo nějaký její inspirativní detail. V dosud natočených dílech se setkáme např. s Luďkem Sobotou, Světlanou Nálepkovou, Alexandrem Hemalou, Zorou Jandovou, Ivou Hüttnerovou, Bobem Kleplem a dalšími.
Magazínem, který je také rádcem pro kutily, provází ostravský herec Jiří Sedláček s jezevčíkem Pepinou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Paity 

všechny recenze uživatele

Možná nakonec lepší než Bydlení je hra, protože se tady tvoří opravdu krásná "příroda". Má to dle mého větší smysl, než předražené změny v bytech. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zahradu (zase) nemám a tak se někdy rád dozvím, kolik stojí dnešní vymoženosti jako třeba krásné jezírko s vodopádem (a z následně prozrazených čísel jsem někdy rád za panelák:)) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám zahradu tak se občas podívám ale rozhodně to není žádný hra:-) Musíte mít prachy, nic enní zadarmo, ani blbé hrábě, ale to si v tv asi neuvědomují.. ps: Hromino přesně tak:-)! ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Obludná debilita. Hnusný upocený tloušť se sípavě valí od zahrady k zahradě, jen žere a chlastá a mele kraviny. Za sebou tahá na špagátu nešťastnou jezevčici Pepinu, která by ho nejraději kousla do prdele. Jenže to by si vyvrátila čelist a určitě by jí ten vepř pak sežral večeři. O zahradách to moc není, firma přijede bagrem, vyrýpne díru, naveze hlínu, zasadí pár kytek z květináče, maximálně zapojí čerpadlo. Buřt sice trochu trapně pomučí investora - majitele trapným úkolem, třeba okopat keř, uhrabat záhon, atp, a už se účtuje. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ten objemnej, ufuněnej, uchechtanej tlouštík mi silně připomíná nejmenovaného "baviče", kterýho fakt nemusím... tím už jsou koleje pořadu jednoznačně položeny a tímhle vlakem já tedy ne-e...ještěže aspoň ta Pepina... 40% ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

60% - Ten tlouštík je vážně moc :D... Jinak co dokážou udělat se zahradami, je až magické, tohle mě bavilo asi nejvíc z pořadů tohoto ražení... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jestli je zahrada hra tak já jsem čínský papež.Tedy abych tuhle svou reakci uvedla na pravou míru tak nemám zahradu ale bohatě mi stačilo mé 4leté působení na střední zemědělské obor zahradník.Tento pořad je naprostá hrůza. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Pořad věnovaný zahrádkaření, bych zkoukla ráda. Ovšem ,,vtipný" upocenec , se psem špagátě mi vzal chuť na veškeré sledování tohoto pořadu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Pořad o tom, kterak pan Sedláček, s panděrem velkým jako bitevní loď (převzato od Petra Kettnera), tahá svou jezevčici po různých zahradách. Jeho obří břicho mě stejně zaujalo vždy nejvíce - když se vyvalilo na zahrady slavných, upoutalo mou pozornost vždy více, než samotná zahrada. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Hodně naučný pořad. O tom žádná, ale kde vyhrabali toho nesympatického, nechutně otylého moderátora s Jezevčíkem?! 40% - 2** ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Podobné jak bydlení je hra, akorát tady mám ještě větší problém s člověkem, který pořadem provází. Vypadá totiž jako sysel - malej, tlustej, zarostlej - možná, že je to záměr, aby se do té zahrady tak nějak hodil. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Zahradu nemám... Ale každopádně jídlo ze zahrádek mi chutná a když to lidem pomůže vypěstovat pak zdravé jahody, škůdci nezničí angrešt, někdo dle toho vytvoří jezírko a postaví si pergolu, tak je to rozhodně užitečné! :) Jen ten moderátor... Šlápnutí vedle.. Vždyť ten se snad nemůže na takovou pojízdnou sekačku snad ani vejít... ()

elpidio 

všechny recenze uživatele

O kolik by to mohl být lepší pořad, kdyby ho neuváděl nesympatický moderátor s jedinou snahou - nějak se nažrat. ()

Reklama

Reklama