Reklama

Reklama

Kupte si smích Karla ŠípaJaroslava Uhlíře v jejich zábavném pořadu. (Česká televize)

Recenze (33)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Spolu se současnou talk-show Všechnopárty nejlepší tvůrčí počin Karla Šípa, zesměšňování v našich zemích batolícího se kapitalismu baví stále i přesto, že se nejedná v žádném případě o komiku aktuální, kterou osobně uznávám víc. Jsem rád, že Česká televize zařadila během letních měsíců r.2010 tento pořad do svého programu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Navzdory všemu musím podotknout, že šípo-uhlířovský humor v podobě různých scének měl tenkrát docela šmrnc a jakous takous úroveň. Dnes aby člověk takovou televizní zábavu pohledal. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych z toho byl na prach, ale v době vzniku to patřilo k tomu lepšímu a viděl jsem všechny díly dobrovolně. Několikrát...:-) ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

příšerný...úvodní písnička: "nudí tě manžel? tak koukej na šarádu...zruš rande a koukej na šarádu...omrzel tě život? tak koukej na šarádu..." a u toho se kroutí 6 kurviček v příšerným dresu. v publiku se po každé větě rozesměje klubko infantilních babek v tesilových sukních a komunistických úpletech...bože bože bože ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Dnes už bych z Šípova a Uhlířova humoru asi nebyl tak odvázaný jako tehdy, ale každopádně to byl poslední takový zábavný pořad, u nějž jsem se mohl smát. Šaráda byla sice permanentně nakloněna směrem do trapnosti, ale vysoko nad orgiemi trapnosti, které propukly po ní. Pokud si vzpomínám, obzvláště výborná byla scénka "orchestr", parodující tehdejší federální remcání slovenských politiků (to se ještě nevěřilo, že by Československo mohlo zaniknout) nebo Šípova "protestní jedlovka". Ti dva šli prostě do tehdejších společenských jevů opravdu vtipně. Šíp potom v podobných pořadech pokračoval sám, ale bez Uhlíře byl trapný jako Šimek bez Grosmana. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že Šaráda byl opravdu kvalitní zábavný pořad, který jsme doma často sledovali. Dvojice Karel Šíp a Jaroslav Uhlíř měli tehdy ještě nejenomže slušnou várku vlasů ale i svůj svérázný humor + samozřejmě nesměly chybět vtipné písně. Divák se u toho pobavil, přišli zajímaví hosté a lidi byli spokojení… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem měl fakt hodně rád. Šípova protestní jedlovka, Uhlířovo správné uhodnutí v Prdlačce, co udělá myši past na myši... Sakra, asi se po tom budu muset někde podívat. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Bývalo to zajímavé, zábavné, často i inteligentní. Karel Šíp ve svém stylu volně pokračuje (Všechnopárty). Oproti současnému agresivnímu a někdy stupidnímu humoru (Kraus, partičky všeho druhu atd.) to tehdy býval balzám na duši. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele

Na svojí dobu nadprůměrná porce zábavy. V porovnání s tím, co přišlo o nějaký ten pátek později, takřka geniální dílo... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Z Hitšarády do Šarády. 1) Šíp a Uhlíř opouštějí svůj přisprostlý komunální více či méně trapný humor minulých Hitšarád a vytvářejí zbrusu nový pořad, plný přisprostlého komunálního více či méně trapného humoru. U hostů sázejí na osvědčené baviče či pěvce, s lehce alternativními pokusy je konec. Na první pohled tedy nic nového._____ 2) A přesto si nemohu pomoci, ale svobodné polistopadové poměry jdou jeich humoru více na ruku. Zásahy jsou trefnější, vtipy odvážnější a celkový dojem tedy výrazně lepší. Ono také začátkem devadesátých let byla spousta nových jevů k smíchu (dnes už často jen k pláči). ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl reprízu tohoto pořadu a musím uznat, že pánové Šíp a Uhlíř společně dokázali udělat humor. Zdůrazňuji to slovo společně, neboť pořad samotného pána Šípa jsem ani neviděl. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle pořad jsem koukal velice rád hlavní dvojice Šíp a Uhlíř byla výborná , skvělé scénky třeba parodie na Tutovku- Prdlačka je nazapomenutelná. Dotoho dobrý hosté. To ještě bylo v době , kdy tv zábava za něco stála. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Šarádu jsem měl ve svém mladém věku rád. Dnes už se na to dívám trochu jinak, ale i tak Šíp s Uhlířem vytvořili nesourodou dvojici, která dokáže i po tolika letech bavit a nebýt trapní. Nedávno jsem viděl Šarádu - speciál z roku 1997 (http://www.ceskatelevize.cz/porady/878640-sarada/29735212555-sarada-special/), kde se snažili tvůrci vybrat to nejlepší ze Šarády. K vidění byly scénky jako praní peněz přes bezdomovce, návštěva klasika - scénka Jediný hrobník od Shakespeara, scénka s ruským chlastometrem a scénka s Donutilem o mistru Janu Husovi. Slušný výběr, ale překvapila délka scének, ta byla opravdu veliká. ()

Elisebah 

všechny recenze uživatele

tak Šaráda neměla chybu, nejlepší tam z toho byla asi "Prdlačka" Tenhle pořad jsem sledovala docela dot i když jsem byla malé dítě, ale poud to šlo, tak jsem si ho nenechala ujít. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Perfektní scénka byla, kyž Šíp s Uhlířem hráli šacha, měli na hlavách pro kovboje typické americké klobouky a zamyšleně hleděli na hrací desku! Šíp zatáhl, podíval se na Uhlíře řka: MAT TONY!:) ()

Reklama

Reklama