Reklama

Reklama

Oktapodi

(festivalový název)
  • Francie Oktapodi
všechny plakáty
Celý film

V klidném řeckém městečku se odehraje napínavý zápas o život dvou zamilovaných chobotniček prchajících před chtivým kuchařem. (Mertax)

Recenze (99)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Roztomilé chobotničky v kombinaci s překrásným Santorini a úžasnou řeckou hudbou. V lepším prostředí se za lásku snad ani bojovat nedá.:-) 4,5* ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ach ta láska chobotničí, ta jednoho hnedle zničí! Sla/st/ná je ta mokrá puska, líbá-li tě oktopuska... ;o))) - - - P.S. Se slzkou v očku na koukačku viz http://www.youtube.com/watch?v=badHUNl2HXU - - - - - (Poprvé viděno 4.12.2011 na YT, hodnocení 790., komentář zde oktoetigický jako sedmasedmdesátý - 4.12.2011) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Drsnější hrdinská romantika dvou chobotniček z akvária. Trošku mi to připomínalo parodii na Hledá se Nemo. Nápadité, svižné s pěknou počítačovou grafikou, přesto mě překvapila nominace na Oskara. 75 % ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Úžasné. Někteří si s tím vystačí na celovečerák, ale jiní to spláchnou za dvě minuty. Tohle se opravdu povedlo. Laicky řečeno, kam se hrabou kraťasy Scrat z Doby ledové. Kam se vůbec hrabe film Rio a vlastně kam se vůbec hrabou všechny animáky, kde nějaká zvířátka poskakují jako kreténi, aby se pár stovek tisíců dětí bodře zasmálo. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Povedený komediálně laděný kraťas s roztomilými chobotničkami. Už od prvních okamžiků má drive a během těch tří minut se Vám kvalitně postará o zábavu. Mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv ty slizké mořské potvory normálně nemusím, takhle animované jsou neškodné a dokonce i zábavné. Krásná hudba a skvělý závěr. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

chobotničky jsou roztomilé, hudba dech beroucí, ale vtipné mi jejich příhody nepřišly, snad jen samotnému závěru na šňůrách sem se zasmál ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

[Kraťas] Důležitá je ta láska.. Ta jednoho donutí i skály lámat a z bazénu do bazénu skákat. Hlavně to srdíčko, no. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle mě teda vážně moc nezaujalo. Chobotnice a jejich divoká jízda z akvárka do moře. Něco jak scénka z Nema, jen ne tak vtipná a charizmatická. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Milé, vtipné, hezké i romantické, ale na Oscara 2009 mi to zas tak echt nepřišlo. Ovšem nevím co za snímky soutěžilo dále a z čeho se vybíralo... No a když vidím napravo na stránce v reklamním banneru reklamu na Lidl, můžeme děkovat, že film Lidl nedělal. Ten by určitě tomu kostelu v Santorini nechal umazat kříže - resp. nenechal udělat ! .-) * * * * ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

animace sice není dokonalá, ale to ani u zelených a modrých kolegů z druhého patra... jednoduchý příběh, sem tam vtípek, vpravdě bondovská akce, romance, prostě měkkýší sladká tečka po obědě. 70% ()

Reklama

Reklama