Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, jak se banda nadšenců z Ramersdorfu rozhodla natočit osvětový film o sexu bez sexu. O tom, co se může stát, když točíte erotický film s herečkou, která mluví pouze italsky a ještě k tomu se nechce svléknout. Ve filmu byly použity skutečné záběry z dobových naučných filmů pro mládež. (Fary)

Recenze (4)

Fary 

všechny recenze uživatele

Příjemná německá komedie, aspirující sice na ****, ale kvůli pár věcem, co se mi nelíbily (asi teď nejsem schopný přesně definovat které) dávám jenom ***. I tak je to ale skvělý film pro pobavení na večer u televize. :) ()

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Vlastně to má velmi blízko odpadu, ale je tam ten Tom Schilling, tak alespoň jeho ohvězdičkuju. Možná není fér, že jsem film viděla německy, a bylo to uplně tak stejně k něčemu, jako kdybych ho viděla uplně bez zvuku, každopádně jsem ale pochopila o co jde. A to je právě problém. Nevkusné téma, který by se MOŽNÁ dalo alespoň trošku vtipně použít, ale skutečně jen možná, Příběh dost vycucaný z prstu a předvídatelný. Úplně klidně by to šlo i bez nahotin, Valentina Lodovini je hezká a to mě vážně vždycky naštve, když toho hezké ženy "zneužívají", že jsou pěkné. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film obsahuje skutečné scény z různých osvětových filmů promítaných v Německu v 60. a 70. letech. (Fary)
  • Film se strefuje do různých klišé z doby 70. let - mimo jiné je zde i scéna, ve které přichází do místnosti dívka s nevyholeným přirozením. Narozdíl od Eastie Boys / Sluneční ulice (1999) je však humor v Pornorama pouze prvoplánový a přímočarý. (Fary)

Reklama

Reklama