Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Celovečerák Tom a Jerry není o Tommovi a Jerrym. Je o mladé holce, co nastoupí do hotelu a lže v životopise a musí to nějak vyřešit, přičemž se tam čas od času objeví dvě animovaná zvířata a dělají bordel. Ten bordel je celkem zábavný a Chloë Grace Moretz taky úplně nenudí, všechno ostatní je však přinejlepším nenápaditá rutina. A vzhledem k tomu, že samotní Tom a Jerry tu jsou z jakého si důvodu zatlačení do pozadí, moc nevím, koho může výsledek bavit a oslovit. Mě ne. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Tom & Jerry" som rozhodne neočakával kvalitný film. Najmä už len z titulu, že sa to odohráva v reálnom New Yorku a je to hybrid animácie s reálnymi hercami. Žiadny z týchto filmov nie je vysoko kvalitný a neponúka toho veľa. A tento nie je výnimkou. Poviem to na rovinu. Ak chcete kvalitnú zábavu s Tomom a Jerrym pozrite si staré krátke animáky od Freda Quimbyho. To je kvalitná dávka zábavy a tie príbehy majú dušu. To nie je prípad tohto filmu. Hlavná dejová línia ohľadom Chloë Grace Moretz nei je veľmi dobrá, plus je pravda, že Kayla vôbec nie je sympatickou postavou. Je to poriadna podvodníčka. No ak ona je podvodníčka, tak Jerry je tu doslova malý špinavý zlodej. Problémom je pre mňa aj skutočnosť, že niektoré gagy, ktoré sa tu dostanú v animovanej časti sú zrecyklované zo starých kraťasov. A hoci sú tie časti vtipné, tak opakovaný vtip už prestáva byť vtipný. Ale to isté by sa dalo povedať aj o scénke, kde Tom dostane bránou do hlavy a potom sa to niekoľkokrát zopakuje. Ale na druhú stranu zase film ukazuje čo asi väčšina ľudí bude chcieť. Naháňačku Toma a Jerryho, kde sa všetko okolo bude demolovať, uvidíme aj ich spoluprácu pre dobrú vec a okrem toho tie animované časti pôsobia veľmi prirodzene a fungujú. V jadre nemôžem povedať, že je to dobrý film, ale ako oddychový film na víkendové ráno je to v pohode. Ale nemyslím si, že fanúšikovia Toma a Jerryho to budú považovať za niečo výnimočné. Tí sa asi radšej vrátia k pôvodným starým animákom. Hodnotenie: C ()

Reklama

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem, či sa toto dá naozaj ohodnotiť. Zamyslíme sa nad jedným, a to, či je tento film úcta k tak známemu a úspešnému seriálu, alebo je to výsmech? Snáď najväčšia americká čubka oblieka kostým (začnem nadávat, pre užívateľov, ktorým sa to nepáči, prosím nečítať) obrovského New Yorkského hovna bez najmenšej úrovne, a gastronómia aj filmový priemysel sú v prdeli. Animácia? Rok 2021 bol práve pochovaný tak hlboko, až rybička v akváriu začala ukazovať "to správne" emodži. Do pozadia hrá hip-hop, či čo, a najhoršie je, že keby tam Tom a Jerry neboli, nič by sa nestalo. Dokonca by to možno malo väčší úspech. A pokiaľ to bolo smerované na deti, prosím, kurva, nepúšťajte im to. Na konci filmu mám pocit, že sa mi dostala do hlavy opica s gongami, moje IQ kleslo na jedno z prvých desiatich čísel a za chvíľu si šnupnem voskovku. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Mám rád Toma a Jerryho. Od filmové verze jsem moc nečekal a dostal jsem ještě méně než jsem očekával. Tvůrci dali dohromady možná 5 minut taškařic hlavních postav a kolem toho vybudovali 95 minut naprosto zbytečné, generické a nudné vaty. Nejhorší je že těch 5 minut honiček se tomu co si pamatuji pod značkou Tom a Jerry absolutně nemůže rovnat. Pusťte si staré klasické grotesky. Třeba jen na pět minut. Pobavíte se více a ušetříte čas. Starší filmové zpracování Looney Tunes, nebo Space Jam byly mnohem zdařilejší díla, což mluví za vše. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, slavní myšák s kocourem nejsou hlavní postavy této trochukomedie. Hlavní hrdinkou je mladá dívčina, kterou vyhodí z práce a ona podvodem získá brigádu v luxusním newyorském hotelu, kde se má konat svatba století. Přípravy události naruší právě zlobivý Jerry a Tom dostane od slečny za úkol myšáka odstranit. Taky tady uvidíte rapující holuby, slony v porcelánu (doslova)... a to je asi tak všechno. Není to skoro vůbec vtipné a animace působí šíleně nepřirozeně. Děti se možná zasmějí, jednou to s nimi vydržíte, ale na opakované projekce rozhodně nedoporučuji. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)
  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama