Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (129)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo si myslíte o slonoch?“ – „Sú to majestátne a ušľachtilé tvory.“ Gosnellovi Šmolkovia oproti tomuto boli nálož pre dospelých. Je mi jasné, pre aké cieľové publikum sú Tom a Jerry určení, ale myslím si, že aj detský film môže byť spracovaný dobre a zle. Netvrdím, že Tom a Jerry film je spracovaný zle. Deťom sa asi, určite, páčiť bude. Ale určite, rozhodne a bez debaty nie je určený pre dospelého diváka. Dospelý divák sa v kine (resp. v miestnosti) bude nachádzať len ako sprievod detského diváka. Povedal by som, že cieľovou skupinou tohto filmu je cca 10-ročný divák. Dospelý si film jedným slovom neužije. Jediných zopár ústupkov preňho predstavuje šialený šéfkuchár, divný poslíček ženského pohlavia („Myslím, že ju vychovali vlci...“) a Michael Peña; ale nedajte sa oklamať, tí sú tu max. 15 minút. 2* za nostalgiu, keďže som ako malý pozeral seriál a rodičia mi kupovali komiksy, ktoré u nás v 90. rokoch vydával Tatran. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál tej 2D animácie, ale prvé minúty ma presvedčili, že to bude v pohode. Ústredná dvojka robí presne to, čo robili aj v animákoch. Ubližujú si, naháňajú sa, robia si zle tými istými prostriedkami. Človek by čakal viac inovácie, ale aspoň si zaspomínate a prenesiete sa do detských čias. Interakcie so živými ľuďmi sú v pohode, natáčanie muselo byť zaujímavé a aj náročné. Dejovo som nečakal zázrak, veď je to Tom a Jerry, čo tam chcete vymyslieť? Pár krát som sa dobre uchechtol, Moretzka bola super a mal som z toho dobrý pocit. Za mňa super. 3 z 5 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

3/10. Naprosto podprůměrná břečka, která je koukatelná alespoň díky půvabné a charismatické Chloë Grace Moretz. Jinak se jedná o naprosto zbytečný a nudný film, který vyšumí z hlav lidí rychleji, než si tvůrci mysleli. Tohle se i dětem nebude líbit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry v celovečeráku, prečo nie? Lenže očakával som aj kvalitu a humor z dôb dávno zašlých. Dostal som však poloanimák začlenený do reálneho prostredia a to bolo jednoducho strašné. Prostá dejová linka, slabučká animácia, veľmi zlé efekty, humor takmer žiadny a Chloe fakt neviem čo už robí, ale necháva sa obsadzovať do filmov, ktoré pochovávajú jej nesporný talent. Aj dve hviezdy by bolo priveľa. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Legendární myš jménem Jerry a legendární kocour  jménem Tom už spolu leccos legračního zažili a jejich věčně nesváry baví stále. Nic jim nebránilo, aby jejich "kočkomyší" spory dostaly patřičný filmový punc, lépe řečeno na světě je verze, co kombinuje animovaný film s hraným.  A když už jejich stereotypní naháněná odchovala nejednu diváckou generaci, byl vcelku ideální tah dostat myšáka s kocourem do reálného světa, kde se budou kamarádit s mile trhlou Chloe Grace Moretz, načež jejich nepřeberné množství vylomenin spolehlivě pobaví diváckou kategorii do 10 let. Starší ročníky mohou jejich dobrodružství spolehlivě vynechat, neboť  shledají jejich návštěvu v reálném světě naprosto prostoduchou a ryze naivní. Ustálená tvůrčí dvojice scenáristů Michael H.Weber a Scott Neustadter mnoho nápaditého nevymyslela. Dějství zasadila převážně do luxusního hotelu, kde se chystá velkolepá mezinárodní svatba století, do toho se Tom s Jerrym pořád  neúnavně mydlí hlava nehlava, animovanou společnost jim dělají sloni, pávy i buldog. A taky je k vidění Michael Peňa coby relativně vtipný hotelový manažer. Film má poměrně jednotvárný ráz, kupodivu Tim Story se režijně snaží z toho celého udělat snesitelnou zábavu pro celou rodinu. Nejvíce zvětrale působila animace, interakce s živými herci nebyla nikterak oslnivá. Pokud si potrpíte na revoluční techniky v oblasti animace, nezkoušejte na něco takového ani pomyslet. Hotelové dobrodružství Toma a Jerryho jede v zajetých kolejích osvědčené a vděčné rodinné zábavy, staví na vtipech typu "uklouznutí po banánové slupce" a příliš inovativního nenabízí.  A i když myš s kocourem už pamatují za svá dlouhá léta existence hodně naschválů a škodolibých vtípků, než se definitivně odeberou do zvířecího důchodu, užijeme si s nimi nemálo legrace. 6/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)
  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama