Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (79)

majky19 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitiní publicistický pořad moderovaný Markem Wollnerem, poukazující na stěžejní události nejen v politických kuloárech, ale i napříč celou naší společností. Je rozhodně dobře, že takový pořad veřejnoprávní televize svým divákům nabízí, protože těmito reportážemi si diváci mohou svým způsobem udělat i lepší obrázek o skutečnostech, o nichž například neměli dostatek informací. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

Reklama

jizvoun 

všechny recenze uživatele

Občas mi jejich reportáže připadaly k věci, investigativní a šokující. Momentálně jsem ale nucen dát hodnocení hodně dolů za jejich neobjektivnost, tohle se v podobných pořadech prostě nesmí dít !! To, že o sobě tvrdí, jak už léta informují bez příkras, se čím dál víc projevuje jako hovadina. Nijak jsem si tohoto pořadu nevšímal, ale jak se zde objevila reportáž k události, jíž jsem byl sám svědkem a byla natočena zcela jednostranně, a navíc nepravdivě, mě donutila ohodnotit tuhle bandu hodně nízko. Nevím, jestli je to příchodem Dvořáka coby nového ředitele čt, ale česká televize hodně upadá. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu je krásně vidět, čeho je naše justice schopná. Člověk, kterej vytuneluje dvě firmy a připraví tak několik set lidí o celoživotní úspory, člověk, kterej do "svých" firem nastrkává své osobní šoféry, trenéry boxu a další lidi tohoto typu, vyvázne u soudu s podmínkou a soudce se pak ještě cítí dotčen, když reportér ČT zpochybní jeho verdikt. Díkybohu narozdíl od dvou tří soudců si dotyčný všechny fanoušky Slavie nikdy nekoupí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Reportéři ČT jsou takoví upozorňovači. Najdou problém, zadokumentují ho a dokonce ho i okomentují, ale v podstatě do něj nezasahují a neřeší ho. Jsem s tím srozuměn a občas se na ně mrknu. Jen mi vadí, že přitom často reprezentují ten jediný správný, tedy veřejnoprávní a eurounijní, názor, kterým se snaží ovlivnit stádo, jež si neumí najít informace samo. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama