Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín České televize uváděný Markem Wollnerem každé pondělí večer přináší na světlo světa kauzy, fakta a reportáže. Pořad se snaží odhalovat politické, ekonomické a společenské kauzy, zabývá se zajímavými lidskými příběhy i záhadami a reportéři natáčejí velmi zajímavé rozhovory. Investigativní reportáže z domova ale i ze zahraničí komentují zúčastnění aktéři i významné osobnosti přímo ve studiu. S redakcí spolupracuje řada věhlasných českých i zahraničních žurnalistů. (Stocki)

(více)

Recenze (79)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních vlaštovek nezávislé, seriózní a profesně kvalitní investigativní publicistiky na poli českých televizních stanic. Přesně takhle má vypadat činnost veřejnoprávního média. Skutečný ,,hlídací pes demokracie". Existence tohoto pořadu a působení Marka Wollnera a jeho týmu na obrazovce ČT je lakmusovým papírkem svobody slova v ČR... ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Možná by stálo za úvahu, napsat srovnání, kolik ročně “vydělává” extrémistický a dezinformační pořad Reportéři ČT, ze státem garantovaného výpalného! Ovšem předpokládám, že tam budou příjmy zahaleny neprostupnou mlhou. Každopádně myslím, že nejlepší způsob, jak dát najevo dopad pořadu na svou osobu, je navýšení příspěvku třeba pro tipu Wůlnéra a spol. tomu nezabraní. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Reportéři ČT jsou takoví upozorňovači. Najdou problém, zadokumentují ho a dokonce ho i okomentují, ale v podstatě do něj nezasahují a neřeší ho. Jsem s tím srozuměn a občas se na ně mrknu. Jen mi vadí, že přitom často reprezentují ten jediný správný, tedy veřejnoprávní a eurounijní, názor, kterým se snaží ovlivnit stádo, jež si neumí najít informace samo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Reportéri ČT" sa nemusia hanbiť za svoju prácu, ktorú odvádzajú na tejto publicistickej, televíznej relácii. Snažia sa prenikať do zamotaných káuz, ktoré častokrát siahajú do vysokých podnikateľských, či až politických kruhov. Nevyhýbajú sa ani prípadom spojeným s organizovaným zločinom. Kvalitne robia náročnú, investigatívnu, novinársku činnosť. "Reportéri ČT" majú zaostrené na gaunerov, zlodejov, podvodníkov a podobné kriminálne individuá, čo si myslia, že pre nich zákony neplatia. *** ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

V tomto pořadu je krásně vidět, čeho je naše justice schopná. Člověk, kterej vytuneluje dvě firmy a připraví tak několik set lidí o celoživotní úspory, člověk, kterej do "svých" firem nastrkává své osobní šoféry, trenéry boxu a další lidi tohoto typu, vyvázne u soudu s podmínkou a soudce se pak ještě cítí dotčen, když reportér ČT zpochybní jeho verdikt. Díkybohu narozdíl od dvou tří soudců si dotyčný všechny fanoušky Slavie nikdy nekoupí. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dneska už jen jediný pořad v českých TV, který se zabývá investigativní televizní žurnalistikou. TV NOVA byla lepší, tedy "Na vlastní oči", ale proč to zmizelo? Zločiny si nepřejí být asi odhalovány!!! ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Kvalitní publicistický pořad ČT. Svojí kvalitu určitě má narozdíl od jiných pořadů stejného žánru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nástupce Na vlastní oči – tak trochu jinak a hlavně „měkčeji“…Ale pořád jde o slušný pořad, který nám poodhalil docela slušnou porci nejrůznějších kauz, o kterých často bulvár mlčel a i sami inkriminovaní se zapotili až u samé řiti. Jen smůla, že žijeme v tomhle bordelu, kde ty největší svině nikdo nepotrestá…jen se udělá tytyty… ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Voličům SPD a podobné pakáže tento objektivní publicistický magazín vonět nemůže. Hodnotím plným počtem za skvělou práci, kterou reportéři odvádějí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kauzy a podobne kravoviny ma nezaujimaju, nezijem s kauzami a pre kauzy. Reportaze a fakta vsak na urovni, dobra relacia . 66 % ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Těžko říci, do jaké míry jde o bulvární informaci, do jaké míry je daná událost politicky přemotivovaná a jakou stranu, který reportér volí. Ve střižně to každopádně vždy upraví tak, aby jeden byl padouch a druhý hrdina - a přitom jedna rodina... ()

sator 

všechny recenze uživatele

V zámku a v podhradí, 9 křížů... Příběhy okupace, Dávný velkofilm našla v babiččině sklepě Nevyléčitelný alkoholik Milan Čurda ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Místní čůráček Karlos80 je takové trdlo, že si ani správně nezapamatoval, co za číslo mu řikal jeho kolega na směně u pásu. Karle, bylo to 88. ()

Reklama

Reklama