Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mix rázného, rychle se měnícího humoru a provokace, obsahující skeče, TV a filmové parodie, neexistující televizní show, reklamy na neexistující výrobky a postavy, které se stanou součástí show businessu příští rok. Je jedno, zda je to Big Brother, The Sopranos, Pán prstenů, Tom Cruise nebo Michael Jackson nikdo a nic není v bezpečí!! Svět představovaný očima teamu Comedy Inc. je mnohdy jen krůček od světa opravdového. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

popkec 

všechny recenze uživatele

Parodie komedie ja něco jako pokračování dnes již legendárního Hale & Pace. Vtipy sou zde samozřejmě zaměřeny úplně jinak ale systém na sebe nenavazujících scének je stejný. Vtipy autorům vycházejí tak na půl, jednou se zasměju opravdu hodně, podruhé zase vůbec, jelikož některé vtipy jsou už hodně ohrané nebo zkrátka vtipné nejsou. Celkově je ale pro mě Comedy Inc. asi jediná dobrá věc na Barrandov TV a rád se vždy na další díl podívám. Škoda že celkem to ale vychází tak na půl :/ ()

Ioannes 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s australským humorem. Australani jsou potomci mimo jiné i Angličanů, což je národ, který má nejrozvinutější smysl pro humor ze všech národů na Matičce Zemi. Kritériem pro toto tvrzení je je kvantita a kvalita skutečně (!) vtipné filmové tvorby na milion obyvatel. Pokud je tento seriál vlajkovou lodí australského filmového humoru, tak to znamená, že Australani po Angličanech příliš humoru nezdědili. Abych byl konkrétní, humor v tomto seriálu je velmi velmi slabý. Spousta gagů jsou parodie. Nemám vůbec tušení, co je v nich parodováno. Dobrá parodie se stává dobrou parodií, když se jim člověk zasměje, přestože vůbec nezná to, co je parodováno. Což se v tomto seriálu rozhodně neděje. Celkem jsem viděl dvě episody. Zhruba 40% gagů a scének bylo trapných, 55% neutrálních neboli nevtipných, zbylých 5% tvoří scénky a gagy, které považuji za jakž takž dobré, leč zasmál jsem se při nich jen jednou, a to ve scénce, v níž se hlavní hrdinka ptala lidí v parku, kdo prodává uran na výrobu jaderné bomby. Podle některých ohlasů je tento seriál vlajkovou lodí humorných pořadů TV Barrandov. TV Barrandov fandím v jejím soupeření se třemi velkými celostátními televizemi. Je mi líto, že tento její pořad nemohu ke zhlédnutí doporučit. ()

Reklama

TSZ 

všechny recenze uživatele

Mé druhé setkání s TV Barrandov a zároveň první s australským humorem. Dopadlo to nadočekávání dobře - pokud přihlédnu k faktu že jsem na to koukal jen proto že jsem měl nastavený SLEEP TIMER a nechtělo se mi sahat po ovladači abych TV vypl dřív, tak jsem se opravdu dobře pobavil. Samozřejmě některé skeče byly předvídatelné, některé byly neúměrně natahované ale asi nic z toho co jsem viděl mi nepřipadalo ani trochu trapné. A občas jsem se, světe div se, opravdu upřímně zasmál. Každopádně dobrý nápad. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Nomen omen. Divák musí vždy chvíli váhat, jestli už vtip byl, nebo jestli se k němu teprve schyluje. Pokud se najde nějaký kvalitnější fór, je to spíš věc náhody, nebo zřejmě přispěl někdo mimo skupinu hlavních strůjců. Nic proti, ostatně je to věc vkusu a paralelu nalézám například ve Volné diskusi zde na CSFD — s rozdílem cca dvou hvězdiček ve prospěch Parodie komedie. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, jestli mám dát plné hodnocení nebo odpad, protože jsem se nad těmi šílenými absurditami i docela zasmál... hlavně při parodii na Lost. Hodnocení na IMDB, které se pohybuje někde kolem hodnoty dvě, je ale varující... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama