Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

19letý chlapec z Brooklynu se zmítá mezi dvěma světy, když mu jeho fotografické portfolio zajistí stipendium na newyorské univerzitě. Musí zjistit, jak skloubit své pouliční kořeny z italské čvrti s blahobytným a sofistikovaným světem na druhé straně East River. Přesvědčivě podaný příběh o dospívání na motivy knihy Tim McLoughlina „Heart of the Old Country“ napínavě vypráví o vraždě i věrnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

emma53 

všechny recenze uživatele

Možná se dalo sem tam přitlačit na pilu, ale já mám ráda Vincenta, chlapíka známého spíš ze seriálů, takže mně to chvíli dalo, než jsem si ho obrazně od nich v mysli oddělila a zamhouřím ráda očko nad některými slabšími momenty. Navíc závěr, který jsem nečekala a který byl sice trochu úsměvný, ten mu patřil a silně zaskočil i Mikea. Individium "můžeš mi říkat Todde" se jim taky povedl, to byl opravdu zvláštní typ člověka, který přitahoval svým zjevem i když nikterak zvláštní roli neměl. Mike to zkrátka neměl v životě jednoduché a jeho rozhodování v různých situacích tomu i odpovídalo. Když to fotografování je přece tak báječný koníček, co by pro něj člověk neudělal.......a tak balíček sem, balíček tam......alespoň bude na školu, ale všechno má své, jak jsme mohli vidět i v The Narrows. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Dobrý Will Hunting, tentokráte s levným kompaktním fotoaparátem a trochou té italské mafie za zády. V hlavě mi ale zbyly dvě šťouravé otázky - Jak může někdo s pouhým kompaktem absolvovat na vysoké studium fotografie? a Jestli to nebyla přece jen trochu moc velká limonáda? Ale kdo ví... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Kdo by nespal s takovými krasavice mi, ale chlapec hold žil ve špatném stylu a to se mohl mít dobře. Jednoduché nenápadné drama, neurazí ani nepotěší. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jak skloubit studium a vztah s prací pro mafii? No, jde to docela blbě resp. nejde to skoro vůbec, protože dřív, nebo později se všechno provalí a pak je už většinou pozdě říkat "Promiň.". Možná až přehnaně jasně nalinkované, takže divák celkem snadno vycítí, jak bude film probíhat a jak skončí, ale zpracování i herecké výkony tenhle nešvar celkem hravě vyrovnávají. Výborně zahrála ústřední dvojice Kevin Zegers - Sophia Bush, potěšili Vincent D'Onofrio a prvoligový mafián Titus Wlliver. 80% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu jsem věděla, že to dostane mnohem lepší hodnocení než nějáké 3*.Nejednalo se jen o nějáké silácké řečičky ze strany mafie, které jsou ve všech podobných filmech ale taky šlo o mnohem více..O kousek životní cesty jednoho ambiciozního skvělého fotografa, který měl za ušima. Nejen, že to Kev skvěle zahrál a ani jsem z toho neměla pocit,že jsem přišla o hodinu a 46 minut života ale naopak.Celý film jsem cítila jak se prolínají dějové línie chvíli na univerzitě,chvíli v rodině, chvíli fotil, chvíli romantika apod.Konec byl brilantní :-D. A jedna menší pochvala Sophii Bush. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se tesila delsi dobu a asi jem se mela tesit dal a nedivat se na to, bohuzel prislo zklamani. Film me temer nicim nezaujal, nedal mi zadny pocit uzkosti a ani nepobavil, spise mistami nudil. Jedine vyhody snimku jsou Kevin Zegers a Sophia Bush, tot vse. ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Jo, jo....jaxe jednou zapleteš mezi mafiány, určitě se něco posere. Začíná to poslíčkováním záhadných balíčků a končí...no, abych nic neprozradila...prostě z mladýho nadějnýho fotografa je rázem drsnej ganstaboy. Je fakt, že ten film na mě ze začátku působil jako nic moc a i když sem se na něj dívala v odpoledních hodinách, lehce sem u něj zaňuňala a až druhej den sem to zvládla dokoukat. A sem ráda, že sem to udělala. Ono totiž po úvodních cca 40 minutách shánění prachů na studia, fotografování, zamilování se do další (a jistě mnohem lepší) slečny, se konečně začne dít něco zajímavýho i pro mě! Normálně bych dala asi o hvězdu míň za průměr, ale když on ten závěr (teda ne úplně ten závěrečnej...to už jde zas mimo mě).. byl tak vychcanej! :-D A navíc já mám prostě prostředí mafie ráda (i když tady nejde o žádnej mega gang)...na ty kluky se dá taktéž docela dívat a zase tam hraje můj lovely Vinc. Už ani nemá cenu se zmiňovat o tom, že sem si ten film vybrala jen kvůli němu, že jo...tož nakonec sem vlastně spokojenější než sem si původně myslela, že budu :-) ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoho mladíka, co chce studovat focení, ale nemá peníze, proto vydělává u místní mafie. Mafiáni se tváří a mluví stylově, přitom nedělají nijak extrémní obchody. Také má dvě holky, jednu do školy a jednu na doma :-) Příprava na konec celkem ujde, konec mě hodně zabavil. Fotky taky ujdou.... ()

arcy666 

všechny recenze uživatele

Je dojem, který ve Vás film zanechá vždy podle vašeho očekávání? Víte okamžitě o čem film bude a odhadnete konec už hodinu před skutečným závěrem? Jestli ano, tak přesně tohle nemusí být ten případ, přestože se nejedná o zvlášť hlubokou psychologickou depresivní sondu ani o epický příběh, tak zasáhne na ty správné místa v podvědomí a spolehlivě potlačí jakýkoliv pocit nudy. Bez civilně hrajících herců (skvělý Zegers, D'Onofrio) a reálné uvěřitelnosti příběhu by tenhle snímek nebyl ani poloviční. ()

Reklama

Reklama