Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do bostonské nemocnice přichází zkušený patolog dr. Carey (James Coburn). Následující den je do nemocnice přivezena dcera ředitele nemocnice kvůli nepodařenému potratu, na jehož následky umírá. Z vraždy je obviněn Careyho přítel, o kterém se ví, že (v té době nezákonné) potraty provádí. Dr. Carey začne pátrat v minulosti šestnáctileté dívky a snaží se prokázat přítelovu nevinu.
Film vychází z románu Případ dívky v tísni (A case of need), který napsal Michael Crichton pod pseudonymem Jeffrey Hudson. (Fingon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Crichton napísal už aj lepšie zápletky. Aj keď táto nie je zlá, v niečom aj originálna, predsalen odhalenie vrahov až v úplnom konci, navyše takých, ktorí nedostanú veľa priestoru a objavia sa až v závere, nepridá na atraktivite. Oceňujem, že po vrahovi nepátra nejaký policajt, ale netradične patológ, ktorý pri tom využíva svojské vedomosti a iné páky. Samotný Coburn je presvedčivejší ako doktor, menej už (hlavne kvôli svojmu vyššiemu veku) ako milovník. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Kdybych si nahoře nepřečetla, že to je podle předlohy Michaela Crichtona, tak bych vsadila na Robina Cooka. Na svojí dobu dobře zpracovaná krimoška, která dopadla jak jinak ve své době.......než....... ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Jak už to tak s adaptacemi bývá, kniha je o dost lepší. Na straně druhé je ve filmu většina scén z knihy, takže vlastně můžu být i spokojený. Kromě toho obsahuje i poněkud překvapivé momenty, které dodávají příběhu na akčnosti:) PS, tento film jsem sháněl déle než rok a příliš mi nepomohlo, že byl odvysílán na stanici MGM:) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama