Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak dopadne tábor zvířátek v přírodě pod vedením Sida? Jak vznikl Grand kaňon? Tyto otázky zodpoví krátkometrážní snímek od tvůrců filmu Doba ledová. (fray)

Recenze (34)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Špatný to není, ale od kraťasu z DOby ledové člověk automaticky očekává zábavu, smích, kterého se nedostává. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky natočená jednohubka k Době ledové, ve které mě nejvíce pobavily rýpavé narážky mladých zvířátek vůči Sidovi a samotný vznik Grand Canyonu. Rozhodně bych nechtěl mít Sida za skautského vedoucího - pokud bych se tedy nechtěl dobrovolně rozloučit s životem! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Neskutečné. Tohle je jen a pouze okopírovaný nápad z dalšího kraťasu, tentokrát se 100x zábavnějším Scratem, který dokázal pohnout kontinenty. Neskutečně nevtipné. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sid sa stará o deti v tábore, postará sa o vznik Grand Canyonu a v príbehu sa mihne aj scrat. Mohlo by to mať o hiezdičku naviac, ak by som to videl v slovenskom znení. Náš dabing Doby ľadovej, je podobne ako pri Źandárovy zo Saint tropez český, jednoducho lepší nielen ako všetky ostatné ale aj ako orginál. ()

Davosh 

všechny recenze uživatele

Prostě Doba ledová. Komu se filmy líbily asi bude potěšen i při sledování tohoto krátkého filmu, komu se však v Době ledové líbila pouze veverka Scrat a jinak spíše zíval nudou, tak tímhle klipem si vážně názor nezmění. Pár povedených vtipů a vcelku vtipný konec. Nic víc, nic míň. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Taká rýchlokvaska, ktorej hl. postavou je tá nesympatická časť z DL. Rýchlohumor ale ušiel, na rozdiel od záveru. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Lenochod Sid vede partu zvířecích mláďat za dobrodružstvím, ale to co mělo být zábavným a poučným táborem se pod jeho vedením mění na boj o holý život - tedy do chvíle, než se mláďata se Sidem vypořádají. Typický animovaný kraťas od Dreamworks překvapil tím, že jeho hrdinou tentokrát není šavlozubá veverka Scart. Ta se mihne jenom v krátkém cameu. Solidní dávka lehce infantilního humoru a inteligentních narážek nebo promyšlená pointa (Grand Canyon) přesto nechybí. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Náhodou místy vtipnější než Doba ledová nebo příběhy se Scratem. Jestli máš přírodu rád, drž od ní lenochoda dál. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Sid dostává na starost zvířecí omladinu, a rozhodne se je naučit něco málo o kempování. A protože je to Sid, tak bude mít omladina co dělat, aby jeho tábor přežila ve zdraví... Obrovskou výhodou těchto kraťasů je to, že pokud se u nich náhodou nijak moc nebavíte, stačí vydržet pár minut a je konec. Je zvláštní, jak je vše relativní - v měřítku filmů a animáků Doby Ledové patří Surviving Sid k těm nejhorším, ale v globálním měřítku jde stále o nadstandardně zábavný filmeček - alespoň já se bavil. A je vidět, že nejenom Scrat dokáže velké věci .. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Jedna noc kempování s idiotským lenochodem se dá s poklidem přežít (byť přímí účastníci by možná nesouhlasili :-)). Kraťas je vtipný naprosto očekávaným způsobem (Sid dělá kraviny), maximálně s výjimkou vychytaného vzniku Grand Canyonu; nejlepší moment si tak stejně nárokuje Scrat hostující v jedné scéně. ()

Reklama

Reklama