Reklama

Reklama

Paranormal Activity

  • USA Paranormal Activity (více)
Trailer 1

VOD (1)

Poté, co se mladý středostavovský pár přestěhoval do domu na předměstí, jsou stále více zneklidněni přítomností někoho či něčeho, co může, ale nemusí být démonické. Každopádně nejaktivnější je to uprostřed noci, zvláště když dvojice spí…  V tomto hororovém příběhu plném nadpřirozena se strašidelný dům nikterak netají, že není spokojen se svými novými nájemníky. Katie a Micah se právě přistěhovali do svého nového domova v San Diegu v Kalifornii. Katie se zajímá o paranormální jevy a je přesvědčená, že íi zlí duchové pronásledují již od dětství. Micah je k podobným teoriím skeptický. Nicméně poté, co v domě stráví několik bezesných nocí, jelikož se odevšad ozývají podivné zvuky a dějí se opravdu zvláštní věci, začne Micah věřit Katiinu tvrzení, že je pronásleduje nějaký duch. Pár se obrátí na specialistu v tomto oboru, ten jim však neumí pomoci. A tak se Micah rozhodne vzít to do rukou sám a v domě rozmístí videokamery. Dvojice si také připraví speciální desku, skrze kterou se lidé snaží komunikovat s duchy, jenže netuší, že tento postup duchy hluboce uráží… (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (51)

Související novinky

Paramount zkracuje exkluzivní okno v kinech

Paramount zkracuje exkluzivní okno v kinech

26.02.2021

Společnost ViacomCBS, pod níž spadá mimo jiné taky studio Paramount a nová streamovací služba Paramount+, oznámila tento týden zásadní zprávu. Vedle představení mnoha nových seriálů a projektů, jež… (více)

Režisér Batmana chystá nový horor

Režisér Batmana chystá nový horor

07.12.2020

Matt Reeves má momentálně plné ruce práce s jeho Batmanem, který nakonec do kin (a zjevně i na streamovací službu HBO Max) dorazí až v roce 2022. Nicméně mezitím se tvůrce hodlá věnovat také produkci… (více)

Michael Bay chystá film o pandemii

Michael Bay chystá film o pandemii

21.05.2020

Režisér Michael Bay skrze svoji produkční společnost plánuje nový film s tématikou pandemie. Snímek Songbird natočí Adam Mason a má se jedna o nízkorozpočtový thriller v duchu filmů jako Paranormal… (více)

Spawn míří na velké plátno

Spawn míří na velké plátno

22.07.2017

Comicsový tvůrce Todd McFarlane konečně oznámil nový celovečerák se Spawnem. Kultovní démonický antihrdina byl v kinech už v roce 1997, drsný eRkový reboot se tedy rozjíždí přesně 20 let po prvním… (více)

Reklama

Reklama