Reklama

Reklama

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Recenze (53)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

To chození po New Yorku a plácání nesmyslů je zřejmě jakási nemoc a někdo (Woody Allen asi první nebyl) se jí kdysi dávno rozhodl zfilmovat. Od té doby se čas od času objeví nějaká romantická komedie o lidech, kteří jsou slušně řečeno naprostí "ufoni", jsou zcela mimo realitu včetně svých názorů na život, a my diváci se na ně ještě musíme dvě hodiny koukat. Když jsem byl mladší, byl jsem mnohem tolerantnější, dnes takový film považuju za ztrátu času. Longest week dostal šanci hodinu a pak šel tam kam patří...DELETE 40% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Vem si mne Olivie! Podmanivě fascinující týden uběhl jak voda. Stále stejná temně rudá kravata, uhrančivé oči slečny Olivie a jedno léty oprýskané Volvo. Fantastické, decentní a surrealistické dialogy prokládané podmanivým mihotáním řas božské Olivie hrající Vivaldiho Jaro. V ten moment bych zastavil čas a z plna hrdla dýchal tu vůni jara, jelikož co nevidět Olivie vstane a pohádce bude konec. 95% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Presne jeden z tých filmov, na ktorý proste musíte byť správne naladení. Inak Vás to unudí a ani krásna ( !!! ) Olívia to nedokáže zachrániť. Mal som to šťastie a bol som správne naladení. Hneď prvá veta je topová, a potom aj väčšina dialógov, najmä medzi mužskými predstaviteľmi sú vypiplané, plnohodnotné a celé to tak krásne plynie. Na Olíviu sa nádherne pozerá, film ma pátos, čiastočne vznešenosť a z časti nastavuje zrkadlo určitej triede spoločnosti. A občas zadelia takú myšlienku, že ste z nej hotoví a hovoríte si : áno, presne tak. Proste snímok, ktorý buď zožeriete ako ja, alebo ho zatratíte. 4 z 5 ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Snaha přenést atmosféru Fitzgeraldových knih se zdařila jen napůl. Přitom film je doslova vypiplaný, jen se tak nějak míjí s duchem doby. Dekadentní boháči Fitzgeraldových románů byly produktem své doby, přemístěni na začátek 21. století působí jako čirá fantazie. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, strávil jsem u toho příjemný večer. Hodně mi to připomínalo Woodyho Allena, hudba ,atmosféra, rozhovory. ( slabší Woody Allen :-) ) ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je zajímavě pojatý vyprávěním i informacemi o jaký časový úsek se jedná. K tomu je zde skvělá kamera a skvěle hrající, a vypadající, Olivia Wilde. Celkově herci předvedli slušný výkon. Slabina filmu je v ději. Conrad je sobecký sebestředný prachatý hezounek což opravdu není typ postavy, která by mne bavila. Vše, i bez peněz, dostane na zlatém podnose viz číslo v metru, do týdne bydlí u slečny, odejde bez placení a ok atd.. Poslední fáze vztahu mne také nějak nebavila a koncovka vyšla tak nějak polovičatě. A polovičatě i hodnotím a to 3z5 ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Od dob Alfieho jsem nenarazil na něco tak stylového. Sofistikované, vkusné, elegantní, inteligentní, módní. Bateman poslouchá Cheta Bakera, kterého miluju. Olivia mi dala vzpomenout na šedesátá léta, hrdě by mohla konkurovat tehdejším Bardotkám. Nečekaně výborné. Pro člověka, který má vkus a přehled , to může být okouzlující podívaná. ()

Chosef76 

všechny recenze uživatele

Vždycky před koncem roku...když bilancuju..mám záchvaty sentimentu a dívám se na tento filmový žánr. Rochním se v představách ústředních postav a dělá mi to dobře. Moc pěkná oddechovka na sobotní podvečer. ()

Pavel82 

všechny recenze uživatele

Proč se dívat na romanťák s Olivií Wilde? Chcete "být" hlavní postava a užít si to:) Hlavní postava je kokot, který si ji nezaslouží a fakt, že si vybrala jeho, vypovídá o tom, že je kráva. Tak takhle nee. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film Láska jako blázen je upjatý, nafoukaný a nudný kýč. Asi největší odporností je zde zbytečná doslovnost, spisovnost a vypravěčovo vlídné slovo. Je to přesná ukázka toho, jak by neměla vypadat žádná romantická komedie....Ať je ve skutečnosti láska jakákoliv, tak ve filmu musí diváka bavit a ne ho ubít k smrti dialogy...... Něco k hlavním hercům? Jason Bateman a Olivia Wilde jsou herci, kteří hrají v pěti šesti filmech za rok. V půlce filmů dělají křoví ve vedlejších rolích a zbytek jsou hlavní role v nekoukatelných kokotinách ( přesně jako tohle veledílo) .... Říkám si jestli by nebylo lepší natočit jeden seriózní snímek za rok? Prej asi ne a pak to dopadne takhle... U mě je to jedna hvězda s odřenýma ušima.... ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh muže, který ztratil vše aby získal ženu, jenže si s nastálou situací nějak neumí úplně poradit. Jason Bateman ukazuje, že nemusí hrát jen ve filmech, které prvotně cílí na divákovu bránici, ale může mít své místo i ve vážněji (přestože s notnou nadsázkou) míněných příbězích. To samé Olivia Wilde, která nyní ve třiceti letech vypadá stále lépe a lépe, čemuž zde také trochu pomohly ty všudypřítomné brutální oční stíny. Co za dobrodružství se dá prožít za týden, když vás rodiče odříznou od peněz? ()

chewbac.Ca 

všechny recenze uživatele

Opravdu divně natočenej, nudnej film! Na můj vkus bylo použito až příliš žlutých filtrů na kameře... jediná hvězdička za krásné kukadla Olivie Wilde (2. nejhezčí v hollywoodu hned po Milence Kunis :-*) ()

Spilif 

všechny recenze uživatele

Takto pojmout situaci a natočit komedii tímto způsobem pro mne je příjemné osvěžení v žánru. jo pobavilo to a tím že jsem si připadl jak kdybych četl knížku (to už se mimochodem dlouho nestalo, tak doufám že se v tom pocitu nepletu) cítil sem jako hodně dobře:). A pro pánské obecenstvo myslím že roztomilá Olivia tomu hodně pomohla na ni se opravdu příjemně dívá. Takže to byla ta třešnička na dortu a film pro mne je tokovou příjemnou jednohubkou... Někoho může nudit, někoho bavi tak jako vše ostatní :) ()

fimler 

všechny recenze uživatele

Film to byl obyčejný a docela dost sázející na prostředí ve, kterém byl promítán.Tvůrci se rozhodně s ničím nemazali, hlavní zápletka nám byla podána v prvních pěti minutách a v těch dalších se už Bateman stěhoval a balil kamarádovu "holku".Kromě tohohle klasika, která tentokrát nebyla nějak zajímavě podaná proto 3 hvězdičky jsou akorát. ()

Reklama

Reklama