Reklama

Reklama

Ted a spol.

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 4 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Jay Harrington, Portia de Rossi, Andrea Anders, Jonathan Slavin, Malcolm Barrett, Isabella Acres, Rizwan Manji, Maz Jobrani, Geoff Pierson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Společnost Veridian Dynamics dělá prostě všechno. Ted Crisp je vedoucím výzkumného a vývojového oddělení a svojí práci miluje. Se svým týmem vyrábějí všechno, co po nich chce šéfka Veronica. A proto můžeme slýchat hlášky jako: "Potřebujeme vyzbrojit dýni" ... "Potřebujeme myš, která odolá teplotám do 195 stupňů." Ted se při tom všem ještě snaží zůstat etický, v čemž mu pomáhá dceruška Rose a přitažlivá kolegyně Linda. (Swarley7)

(více)

Recenze uživatele mab k tomuto seriálu (1)

Ted a spol. (2009) 

Tento seriál ocení hlavně ti, kteří prošli nějakou firmou, jejíž vedení vzývá hodnoty nastudované z manažerských příruček top managementu amerických společností. Pro ty z nás, co tu zkušenost bohužel máme děsivý a zároveň zábavný seriál.Ted se ze všech sil snaží zůstat člověkem i když nádherná nadřízená mrcha Veronika mu to rozhodně neusnadňuje (ale občas se i v ní ukáže, že není z ledu). Na úvod doporučuju tyto super díly: V ochranných oblecích (o děsivé firemní školce, o šílené Veronice mazaně zneužívající Tedovu dceru); Nová pracovní doba (ještě děsivější, o tom, jak si zaměstnavatel představuje pracovní úvazek) čí Musíme si důvěřovat (firma žehlí průser stylem na koho to hodit). ()

Reklama

Reklama