Reklama

Reklama

Ted a spol.

(seriál)
USA, (2009–2010), 9 h 4 min (Minutáž: 20–21 min)

Tvůrci:

Victor Fresco

Hrají:

Jay Harrington, Portia de Rossi, Andrea Anders, Jonathan Slavin, Malcolm Barrett, Isabella Acres, Rizwan Manji, Maz Jobrani, Geoff Pierson (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Společnost Veridian Dynamics dělá prostě všechno. Ted Crisp je vedoucím výzkumného a vývojového oddělení a svojí práci miluje. Se svým týmem vyrábějí všechno, co po nich chce šéfka Veronica. A proto můžeme slýchat hlášky jako: "Potřebujeme vyzbrojit dýni" ... "Potřebujeme myš, která odolá teplotám do 195 stupňů." Ted se při tom všem ještě snaží zůstat etický, v čemž mu pomáhá dceruška Rose a přitažlivá kolegyně Linda. (Swarley7)

(více)

Recenze (69)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tom Riddle už podstatné shrnul. Jen doplním - pro mě celkem zábavné, no spíš úsměvné, protože se mi u 1. řady jen párkrát stalo, že bych se nahlas zasmál; ale určitě jde o nadprůměr. Stylem mi připomíná Kancl (hrozná nuda!), takže jsem ze začátku trochu trpěl. Na tenhle seriál jsem se začal dívat jednak na doporučení a taky kvůli ženskému obsazení - Portia de Rossi a Andrea Anders. Všechny herce zde jednoznačně zastiňuje Portia de Rossi (z Ally McBeal), to ona tvoří většinu zábavy. Myšlení její postavy mi lehce připomíná Sheldona z Big Bangu (jen pro přiblížení). 70% # prozatím nejlepší díl: 2x11 ()

IXOXI 

všechny recenze uživatele

Seriál o manažerovi výzkumného a vývojového oddělení mě naplňoval velkou nadějí na další skvělý seriál. První díly byly vynikající a zasloužily by si 5 hvězdiček, nicméně následující díly kvalitativně rychle upadaly. Celkově bych tento seriál zařadil mezi The Big Bang Theory a Eureku. První díly byly podobné prvním dílům TBBT, následně kvalita spadla k pozdějším sériím TBBT a poslední díly byly špatné jako Eureka, vůbec nelituji ukončení natáčení po druhé série. ()

Reklama

Forsetino 

všechny recenze uživatele

Vydařený seriál, který si nebere servítky vůči chování nadnárodních korporací. Ukazuje nám, jakou hodnotu v nich má zaměstnanec a jaké atributy by měla mít správná šéfka. Samozřejmě všechno ve zdravé nadsázce se sarkastickými poznámkami, které mě osobně sedí. Všechny postavy jsou velmi trefně obsazené a sympatické. Skvěle svou "chladnou" a odměřenou roli Veronicy ztvárňuje Portia de Rossi. Satiru mám rád a tenhle seriál je jí plný, takže jsem se u něj vždy pěkně bavil. Škoda, že končí druhou řadou. Veridian Dynamics - každý den vyrobí něco, co vám usnadní život.... většinou! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý si dal za úkol parodovať fungovanie nadnárodných spoločností. Tiež nezabúda na vzťahy nadriadený, podriadený. Ako to už býva, jedna postava vyčnieva. Tu je to jednoznačne šéfka Veronica. No a čo Ted? Tak ten plní funkciu akéhosi diváckeho sprievodcu. Je najmenej výrazný, ale zároveň by to bez neho nefungovalo. Teda taká významne nevýznamná kancelárska krysa. ()

e-pilot 

všechny recenze uživatele

Zatímco díly první řady měly stoupající tendenci, alespoň co se týče kvality zábavy, tak druhá řada byla přesně opačná. Díly, ve kterých vystupuje Tedova dcera, patří k těm zábavnějším. Konfrontace dětského světa nevinnosti a drsné podnikatelské bezohlednosti se stala zdrojem mnoha vtipných okamžiků. V součtu - průměrný seriál. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama