Reklama

Reklama

S.S.D. - Spojení nenavázáno

  • Rusko S.S.D. (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V televizi se rozjíždí show s názvem „Pionýrský tábor“. Na základě castingů je vybráno deset účastníků, pět holek a pět kluků. Všichni společně s mladou televizní moderátorkou odjíždí do zapadlého pionýrského tábora ze sovětské éry. Podle pravidel reality show opustí každý týden jeden z účastníků tábor a vrátí se domů, vítěz soutěže, který zůstane v táboře jako poslední, dostane milion rublů. Pravidla hry se však zničehonic mění, když se spojení s televizními štáby ztratí a jeden z účastníků show je brutálně zavražděn. Když ostatní najdou vzkaz s tajemným podpisem S.S.D., pochopí, že výhrou pro vítěze nebude milion rublů, ale jeho vlastní život… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Vůbec jsem nepochopil pointu filmu,když policajt vykládá tomu Sašovi,nebo jak se jmenoval,že se vrah zastřelil,přitom ho podřízli a už vůbec jsem nepochopil,co mu ukázal na té fotce-může mě to někdo osvětlit????

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Zajímavé je že to na dvd vyšlo už dávno ale bez dabingu.

PeterBlack

PeterBlack (hodnocení, recenze)

dalsi ukazka dementni ho prekladu nazvu, Smrt Sovetskym Detem by aspon do kina nalakalo par lidi nez by si rekli jak tupej film to je :-D

Reklama

Reklama