Reklama

Reklama

Zbraně budoucnosti

(seriál)
  • USA FutureWeapons
Dokumentární / Akční / Krimi / Publicistický
USA, (2006–2008), 21 h 4 min (Minutáž: 39–44 min)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Bývalý príslušník Navy SEAL Richard Mack Machowicz v tomto dokumentárnom seriáli predvádza to najlepšie, čo sa momentálne dá využiť na elimináciu nepriateľa a jeho ozbrojených síl. V každej epizóde nás Mack prevedie istou skupinou zbraní a bližšie zoznámi s niekoľkými jej najslávnejšími zástupcami. Divákovi sa postupne predstaví celý arzenál zbraní, od odstreľovacích pušiek a riadených striel, až po špeciálne bomby a zbraňové systémy. (beso74)

(více)

Recenze (12)

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Dobře udělaný dokument, ovšem má značné nedostatky, jednak není podrobně rozveden o vnitřních částech těchto nových zbraňových kousků, a pak také musím zkritizovat, že jsou to jen zbraně blízké budoucnosti. Čekal jsem mnohem více, nějakou tu pecku na papíře, co by se dala udělat až horizontálně pozdější budoucnosti. To daleko lépe zachycuje jeden díl v dokumentu Explorations. Těšil jsem se, že tam bude nějaká návaznost ale marně. ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Nikde jsem tam nezaznamenal oštěp a kyj, tak snad všechno dobře dopadne... Takže: Většina těchto zbraní je už ve službě ( 2011 ), některé programy byli z úsporných důvodů zrušeny - třeba obojživelná vozidla námořní pěchoty a některé jsou už překonané. Ale koho to zajímá, docela dost se dozví. Nicméně klidně by to mohlo být podrobnější. A škoda je absence ruské techniky a některých dalších významných zbraní, třeba z JAR. Místo toho tam je milion věcí z Ameriky. Občas je také nadměrně nadšený a někdy i plácne nesmysl. ( Může to, ale být chyba překladu ). Hodnotím o hvězdu výš, protože těhle filmů moc neni. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Solidní seriál běžící na stanici viasat history. Týpek, který pořadem provází zbraním skutečně rozumí. Nejvíce se mi líbí díly s sniperkama, ale někdy se objeví i nějaké šílené a zajímavé zbraně o kterých jsem vůbec nevěděl že existují. Jediné co bych trochu vytknul je typická americká propaganda... ()

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

Plešoun Ríša nám představuje převeliký arzenál nejmodernějších zbraní jednadvacátého století. A která z nich jen nejlepší? No přece ta, co dokáže zabít nejvíce lidí na jeden zásobník, to je přece obdivuhodné, nebo snad ne? Ještě že po každé ukázané zbrani nezapomene vyblít větu typu „Lituji každého, kdo si začne s Amerikou.“ ()

Losik 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál o nových technologiích v oblasti vojenské techniky. Jakožto fandy do moderních vychytávek a zbraní moje srdce zaplesá. Hvězdičku sráží díly, ve kterých se zbraně neukazují v reálné podobě a hlavně v akci. Tyto díly jsou docela nudně a není pořádně na co koukat, ale jinak super seriál a doporučuji. ()

ActiveWind 

všechny recenze uživatele

Richard Machowitz vypadá z profilu jak Z.Pohlreich a stejně jako náš Zdenda svému řemeslu rozumí. Člověk který má za sebou 10 let v US NAVY představuje "relativně" nové zbraně nejen US armády. Ty absolutně nejnovější vychytávky bohužel pochopitelně nepředstaví, ty si Pentagon hlídá jak oko v hlavě, ale i tak pro mě jako nadšence do Hi-tech military vychytávek neni jiné možnosti než dát 5 hvězd. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Reklama na USA, ale čo? To ignorujte. Ako nadšenec dokumentov a techniky (vrátane vojenskej), sa mi to páči a je to zaujímavé. ()

Dogmeat 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale přišlo mi to jedině jako reklama na výrobky zbrojařských společnosti. Náš výrobek je ten jediný a nejlepší, s ním dobijete celý svět! Ale podrobné rozebrání všech vlastností, ať už záporných či pozitivních spolu s důkladným srovnáním se tady člověku moc nedostane. A to nejsem odpůrce zbraní a zajímají mě nové technologie v této oblasti. ()

Socom 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý dokument o zbraniach a rôznych zbraňových systémoch.Vynikajúci moderátor,ktorý sa sem hodí ako uliaty.Len jediná vec ktorá mi skutočne prekáža a bola tu už spomenutá,je tá nechutná USA propaganda.Na druhej strane nie všetky zbrane z tohto dokumentu su z USA. Ale aj tie,ktoré sú vyvinuté Američanmi postačujú na to,aby ma Machowicz dokázal touto propagandou vytočiť.8/10 ()

Wopat 

všechny recenze uživatele

Rád bych ohodnotil více hvězdičkama, protože jsem velký fanda zbraní a armády, ale bohužel to nejde kvůli neobjektivnosti. Dokument má ukazovat objekt ze všech stran, zde se ale o zbraních dovíme pouze to nejlepší a nic špatného. Mnohdy se nedovídáme ani fakta o zbrani, ale např. fakta o ráži té zbraně, jež jsou všeobecně známá a Richard Machowicz to prezentuje jako klady zbraně, ne klady ráže. Taky mi připadá, že ať je před něj postaveno cokoliv, je z toho hotový. Až někdo vymyslí, že se budou házet do budov hovna a nepřítele vypudí ten smrad ven, Richard bude vesele poskakovat kolem prototypu exkrementu a pět ódy. Nikdy není nic, co by se mu alespoň v něčem nelíbilo. A druhé výrazné mínus tohoto jinak zajímavého dokumentu je absence více zajímavých záběrů. Chybí mi pohledy na "vnitřnosti" zbraní (samozřejmě to není vždy možné z důvodu utajení před konkurencí). Místo toho se jeden záběr i s komentářem opakuje mnohokrát dokola až do zblbnutí a spíše to pak všechno připomíná teleshoping. ()

astraal 

všechny recenze uživatele

Každá zbraň ve FutureWeapons je nejlepší, nejvíc smrtící a nejnovější. O případných záporech se nic nedozvíte. Nu co novinky to jsou pro příznivce zbraní zajmavé...hlavně teda Kitty corner mě dostala ()

Reklama

Reklama