Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se konvencím vzdorující slečna Carys Reitman ocitá na dně, udělá to, co by udělala každá emocionálně vypjatá moderní dívka - chodí na pohřby cizích lidí. (Televize Seznam)

Recenze (29)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, je to romantická snímka, ale nečakajte nič prevratné. Ian Somerhalder je dobrý herec, ale snímku ťahá skvelá Bijou Phillips, ktorú by ste na ulici nerozoznali od Emmy Stone. Celý film sa odvíja od prvej nešťastnej udalosti na začiatku snímky, kedy na pohrebe nešťastnou náhodou Carys "ukradne" prsteň mŕtvej kamarátke z truhly. Práve ten celý film hľadá jej vdovec-snúbenec Ian a to dá náš nový pár dokopy. Nič extra pre chlapov, ale ženy si pochutia. Je to taká bláznivejšia čierna komédia, ktorá si robí srandu doslova cez mŕtvoly. Snímka má ale nedostatky, má hluché miesta, nevýraznú hudbu a dosť sa spočiatku ťahá a nerozvíja. Vhodné ale na upršané sobotné popoludnie. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jsem se na to dívala hlavně kvůli Ianovi, tak nebylo to žádný mister piece, ale mě se to celkem líbilo, i když uznávám, že by se mi to líbilo asi o hodně míň, kdyby tam asi 4x nebylo vidět Ianovo skoro nahý tělo. Ten příběh mi teda přišel docela ujetej a trochu jsem nepochopila jaký, že je to "hobby" tý hlavní hrdinky. No rozhodně se jí nemůžu divit, že se do Tylera zamilovala. Ale upřímně, ta zápletka byla poměrně originální. Dávám 4* (nezastírám, že přidávám jednu navíc kvůli Ianovi) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na Wake jsem se odhodlala podívat jen pro Somerhalderovy modré oči, takže mě ani tak nepřekvapilo, že jsem na tom skoro žádné další pozitiva nenašla. Příběh je jako z Hallmarku a logických děr má jako cedník. Curys možná Tylera podezřívala z vraždy, ale být jí, tak mi přijde podezřelejší, že si mě chce nějaký chlap vzít dva měsíce po smrti své druhé snoubenky. Takových podivností tam bylo plno a mě prostě vadí, když scénář uráží mou inteligenci. O Bijou Phillips jsem nikdy dřív neslyšela a vzhledem k jejímu výkonu v tomhle filmu už radši ani slyšet víc nechci. Nicméně je to neškodný film. 2* za Iana a postavu extra vtipné spolubydlící. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa pobavila, je to asi najmä tým Ianom ktorý je neodolateľný ako vždy ale celkovo príbeh bol originálny(podobný som vážne ešte nikdy nevidela) a možno troška zaspoilerujem ale koniec bol iný ako v typických romantických filmoch. Väčšina ľudí tu písala, že sa im film nezdal veľmi vtipný, no mne presný opak:D Pri niektorých scénach som sa zamyslela, že čo by som robila ja a preto mi to asi prišlo veľmi zábavné.Podľa mňa má tento film presný priemer ale pretože je Ian taký aký je tak to bude o 5% viac, 55% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jako nápad na námět je to hodně dobrý, ale přijde mi, že ztvárnění je už o něco horší. Myslím si, že se to dalo natočit mnohem lépe a víc vážně. Některé scény byly až moc přitažené za vlasy a nedalo se tomu moc věřit. Výběr hudby a herců chválím. To mi sedlo. Ale dějově to bylo už horší. 60%. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se celou dobu ptala, jestli vůbec může existovat někdo tak ujetý jako je Curys Reitman. Snažila jsem se ji pochopit...chodila na pohřby aby se vyrovnala sama se svým trápením (mrtvou sestrou). Do příběhu mladé mrtvé Anny se vžila až když poznala Tylera, který ji tak zvaně probudil (od toho asi název Wake). Bohužel mě docela obtěžovalo přehrávání herečky Bijou Phillips, která i přes perfektní neprůstřelné herectví mého milovaného Iana vyčnívala z filmu svým teatrálním výrazem. Příběh jímavý, hudba nic moc, začátek dost děsivý a konec neuspokojivě useknutý...ale i tak to mělo cosi do sebe a neubráním se pocitu podobnosti s filmem Elvis and Anabelle - asi tím pohřebním prostředím. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se u téhle prapodivné podívané vyloženě nudila, ale celý příběh na mě působil dost nedůvěryhodně až naivně. Nejednoznačný konec tomu taky moc nepomohl. (45%) ()

alyssa18 

všechny recenze uživatele

Citově izolovaná dívka účastnící se pohřbů za účelem probuzení mrtvých emocí je celkově vzato dobrý nápad. Ale aby se zamilovala do snoubence jedné zemřelé (a on do ní!!!), to už je trochu mimo. Kravina... ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Tak tohle určitě nebyla komedie. Za celou dobu jsem nezaznamenala nic, co by mělo být k smíchu, tak jak se to proboha může řadit ke komediím? No, film se celou dobu tak trochu táhnul a jediný herec, který stál za to je Ian Somerhalder. Jen díky němu jsem dala 2 hvězdičky. ()

miksacka 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pořídila proto, že v něm hraje Ian Somerhalder, který mě absolutně dostal seriálem Upíří deníky. Má to být komedie. Celou dobu jsem čekala na nějaký skvělý vtip, ale nestalo se. Ani nevím, o co v tom filmu vlastně šlo. Nedávalo to smysl, byla to prostě ztráta času. :-( Chtěla bych hodnotit lépe, ale vážně nemůžu. Snad další filmy s Ianem dopadnou líp. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ale ne, až tak zlé to nebylo. A Ian se tu dokonce ani neksichtí tak, jak má ve zvyku. Dějově je to pravda trochu přitažené za vlasy, ale jako film, proč ne. Příjemně vás to ukolébá...a možná i uspí, v tom dobrém ovšem. ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

Ach jo... zase jedno pitomý nedorozumění dovedený ad absurdum. To si to, ku*va, nemůžou vyříkat hned na začátku? Kdyby to alespoň bylo vtipný, když to jako má být ta komedie, nebo trochu dramaticky romantický, prostě nějaký... ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Hloupý příběh s nesympatickou herečkou v hlavní roli, absolutně žádnou chemií mezi oběma představiteli, zbytečnými vedlejšími postavami a překombinovanou zápletkou. Ale dokoukala jsem do konce, tak dávám aspoň jednu hvězdu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Opět tu máme námět o někom, kdo v rámci něčeho navštěvuje cizí pohřby. Tentokrát se jedná o sympatickou dívku které zemřela sestra, načeš se začne cítit nějak citově izolovaná, což je právě ten hlavní důvod. Stereotypní šablona není ani zde vynechána. Na jednom pohřbu seznámí s mladým vdovcem, stane se několik trapasů, sem tam nějaké to podezření a záhada, aby nakonec zase byla ruka v rukávě. Děj je jednoduchý, příjemný a pohodový a tak k odpočinku tento snímek zcela postačí. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem nic extra nečekala a jen se chtěla podívat na nějaký film s Ianem Somerhalderem, nejlépe z poslední doby. Pokud máte, slečny, podobnou pohnutku, pak se podívejte - Ian tam vypadá jako obvykle skvěle a hraje dobře (aneb jedna hvězda v hodnocení navíc). Tolik ke kladům tohoto snímku, který ale není tak hrozný - je tam originální zápletka, která je bohužel samá díra, hraje tam táta Walsh a taky přehrávající Bijou Phillips, která ale není tak špatná a extra dobře vypadaíjí, abychom ji museli nesnášet :D Rozhodně bych nezařadila mezi komedie, ale je to vcelku přežitelný film. ()

GoldHair 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděla, co si od tohohle filmu slibovat. Iana jsem viděla poprvé mimo The Vampire Diaries, né že by tady svou roli nezahrál dobře, ale prostě jsem na něj zvyklá v TVD a sem mi moc nesedl. Příběh se mi líbil, byl i vtipný, ale všechno mi to přišlo tak nepřirozený... možná to bylo tím, že Curys vlastně být nepřirozená měla, protože celou dobu Tylerovi lhala. Vážně je škoda, že se ten film pořádně nepropracovali, mohla to být bomba, protože příběh to má vážně zajímavý. Ale řekla bych, že si to zaslouží tak 3* ()

Reklama

Reklama