Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se konvencím vzdorující slečna Carys Reitman ocitá na dně, udělá to, co by udělala každá emocionálně vypjatá moderní dívka - chodí na pohřby cizích lidí. (Televize Seznam)

Recenze (29)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Áno, je to romantická snímka, ale nečakajte nič prevratné. Ian Somerhalder je dobrý herec, ale snímku ťahá skvelá Bijou Phillips, ktorú by ste na ulici nerozoznali od Emmy Stone. Celý film sa odvíja od prvej nešťastnej udalosti na začiatku snímky, kedy na pohrebe nešťastnou náhodou Carys "ukradne" prsteň mŕtvej kamarátke z truhly. Práve ten celý film hľadá jej vdovec-snúbenec Ian a to dá náš nový pár dokopy. Nič extra pre chlapov, ale ženy si pochutia. Je to taká bláznivejšia čierna komédia, ktorá si robí srandu doslova cez mŕtvoly. Snímka má ale nedostatky, má hluché miesta, nevýraznú hudbu a dosť sa spočiatku ťahá a nerozvíja. Vhodné ale na upršané sobotné popoludnie. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa pobavila, je to asi najmä tým Ianom ktorý je neodolateľný ako vždy ale celkovo príbeh bol originálny(podobný som vážne ešte nikdy nevidela) a možno troška zaspoilerujem ale koniec bol iný ako v typických romantických filmoch. Väčšina ľudí tu písala, že sa im film nezdal veľmi vtipný, no mne presný opak:D Pri niektorých scénach som sa zamyslela, že čo by som robila ja a preto mi to asi prišlo veľmi zábavné.Podľa mňa má tento film presný priemer ale pretože je Ian taký aký je tak to bude o 5% viac, 55% ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že jsem se na to dívala hlavně kvůli Ianovi, tak nebylo to žádný mister piece, ale mě se to celkem líbilo, i když uznávám, že by se mi to líbilo asi o hodně míň, kdyby tam asi 4x nebylo vidět Ianovo skoro nahý tělo. Ten příběh mi teda přišel docela ujetej a trochu jsem nepochopila jaký, že je to "hobby" tý hlavní hrdinky. No rozhodně se jí nemůžu divit, že se do Tylera zamilovala. Ale upřímně, ta zápletka byla poměrně originální. Dávám 4* (nezastírám, že přidávám jednu navíc kvůli Ianovi) ()

GoldHair 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděla, co si od tohohle filmu slibovat. Iana jsem viděla poprvé mimo The Vampire Diaries, né že by tady svou roli nezahrál dobře, ale prostě jsem na něj zvyklá v TVD a sem mi moc nesedl. Příběh se mi líbil, byl i vtipný, ale všechno mi to přišlo tak nepřirozený... možná to bylo tím, že Curys vlastně být nepřirozená měla, protože celou dobu Tylerovi lhala. Vážně je škoda, že se ten film pořádně nepropracovali, mohla to být bomba, protože příběh to má vážně zajímavý. Ale řekla bych, že si to zaslouží tak 3* ()

loveless 

všechny recenze uživatele

V podstatě jsem nic extra nečekala a jen se chtěla podívat na nějaký film s Ianem Somerhalderem, nejlépe z poslední doby. Pokud máte, slečny, podobnou pohnutku, pak se podívejte - Ian tam vypadá jako obvykle skvěle a hraje dobře (aneb jedna hvězda v hodnocení navíc). Tolik ke kladům tohoto snímku, který ale není tak hrozný - je tam originální zápletka, která je bohužel samá díra, hraje tam táta Walsh a taky přehrávající Bijou Phillips, která ale není tak špatná a extra dobře vypadaíjí, abychom ji museli nesnášet :D Rozhodně bych nezařadila mezi komedie, ale je to vcelku přežitelný film. ()

Galerie (91)

Reklama

Reklama