Reklama

Reklama

Sugar

Trailer

VOD (1)

Do roku 2008 pocházelo více než 25 procent hlavních hráčů americké baseballové ligy z Latinské Ameriky. Ve svých devatenácti letech odjel Miguel „Sugar“ Santos z Dominikánské republiky do Kansas City. Ve Phoenixu prošel konkurzem a stal se členem nejlepšího týmu v Bridgeportu ve státě Iowa, kde žije s farmářskou rodinou. Tak začala jeho baseballová odysea... Podaří se mu dostat do New Yorku?  Sportovní drama z produkce HBO vypráví příběh talentovaného hráče baseballu z Dominikánské republiky, který se snaží proniknout do americké ligy a vydělat peníze, aby vytáhl svou rodinu z chudoby.
Miguel Santos je talentovaný nadhazovač, který má všechny předpoklady dostat se do první ligy a nejlepšího týmu v Americe. Předtím ale musí dokázat své nadání a dovednosti v malých ligách. A tak se ocitá v Iowě, kde žije s farmářskou rodinou. I přes jejich dobrotu bojuje s kulturní a jazykovou bariérou. A začíná pochybovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

yatan 

všechny recenze uživatele

Tento film ma krasne farby, krasnu hudbu a citim tu vela lasky k dielu..Algenis Perez Soto zahral hlavnu ulohu tak zivo a presvedcivo ze som si na moment pomyslel ze pozeram snad skrytu kameru zivotneho pribehu tohto mladeho nadejneho dominikanskeho sportovca.Tak ako sa vam moze zdat ze baseball postrada tempo, aj tento film ho postrada na prvy dojem, avsak ak pozrieme do hlbky , zistime ze je ine hrat tuto hru, a ine je sa na nu pozerat a prave tym si vas Sugar ziska. Svojou uprimnostou a srdcom. Velmi mile prekvapenie. 8.5/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Stovky mladíků se každým rokem vydává na pouť z Latinské Ameriky do Spojených Států, aby se vzepřeli svému osudu a našli uplatnění jako sportovní hvězdy. Sportovní drama z produkce HBO vypráví příběh jednoho z nich, devatenáctiletého talentovaného baseballového nadhazovače s přezdívkou „Sugar“. Film je možná velmi příjemný jak píše Larelay, ale na můj vkus až příliš strohý. „Cukřík“ hraje baseball – rupne mu v bedně – nehraje baseball. Nic víc, nic míň – na 109 minut dost málo. Autoři si mohli víc pohrát jak se samotným hlavním hrdinou, tak s celým příběhem. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jak je v Sugar zmíněno, baseball je pomalý sport. A to samé můžu napsat o samotném filmu. Navíc jde jen a pouze o nadhazovače a později o jeho "toulky" amerikou. Zdá se, že by děj snesl delší stopáž, aby nedocházelo k několika náhlým zvratům, ale opak je pravdou. Zkrácení o půl hodinky by "cukroušovi" jenom prospělo... :-) Toto sportovní drama ve mně nezanechalo, až na úplný závěr, žádné pocity lítosti nebo nadšení a jemu podobným sahá maximálně do pasu... :-( 45% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Velmi prijemny film o priemerene nadanom chlapcovi Miguel 'Sugar' Santosovi z Dominikanskej republiky, ktory od malinka zije iba jednym snom, a to hrat profesionalne baseball v USA. Sen sa mu nakoniec splni, ale to, co dokazuje doma, nestaci na tvrdu konkurenciu v Amerike. Pribeh rozprava o jeho adaptacii, respektive skor neschopnosti sa adaptovat na americkej pode, kde mu chyba rodina, kamarati, spanielcina, ale najma radost z baseballu. Postupne budeme svedkami jeho vrcholov a padov a jedneho radikalneho riesenia, ktore sa rozhodne urobit potom, ako pochopi, ze v baseballe nie je asi taky dobry, ako si myslel. Film ma velmi pomale tempo, ktore mne osobne vobec nevadilo, pretoze som dokazala precitit kazducky jeden myslienkovy pochod mladeho Miguela. Musim povedat, ze som si tie dve hodinky naozaj uzila... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Takhle prosím ne, pánové. Právě jsem totiž dokoukal jedno z nejslabších sportovních dílek, co jsem v životě viděl. A že jich už bylo nemálo. Celé mě to uspávalo, hry se téměř nedočkáme a ani příběh a jednotlivé osudy za moc nestojí. Tak mě napadá, že se to hodnocení dá krásně shrnout do jediné věty- průměrná podívaná o průměrném baseballistovi podkreslená průměrnou hudbou. 40 % Oblíbená část- Osvaldova historka o jeho oblíbeném hráči ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama