Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dostáváme se na malý ostrůvek jménem Gehenna poblíž Skotska, kde si na své farmě spokojeně a bezstarostně žije podivná rodinka. Co je to ale za podivnou farmu s ještě podivnějšími lidmi a co zde pěstují? Odkud se bere obrovská hromada smradlavého bláta? Toto místo má spoustu zvláštností… (Chupacabre)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pro mě malý parádní filmík. Nikdy jsem o něm neslyšel a spíše jsem čekal nějaký western než jsem zhlédl kolonku "horor". Nebyl jsem na takovouhle šílenost připraven ale nakonec jsem se dokonale bavil. Film je o tom jak jeden idiotskej úchyl vojel kozu a ta porodila jakéhosi mutanta. Ten vyrostl a začal vraždit. Maska mutanta vypadala fakt parádně jen byla sem tam taková omšelá ale je to malý film tak proč se hněvat, navíc vražd a krve bylo poměrně dost. Šílenost filmů neznala mezí, uchylní vidláci byly ten typ postav který nesnášíte od začátku. Milé překvapení. ()

HrabeKrvesaj 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt stálo za to. Pokud se zrovna nedělo nic na akčním poli, banda nechutných a naprosto dementních vidláků to každou chvíli jistila na tom komediálním. Už jako hixploitation to má potencionál, jelikož sledovat je jak žerou je horror sám o sobě. Navíc ještě pantátu napadne odložit si to do kozénky. Co čert nechtěl, genetika zafungovala a na scéně se zjevil Billy, kozo-humanoidní zrůda s přerostlou hlavou, kterou opravdu baví trhat vše živé na kousky. To vše ve velmi silném skotském přízvuku. Zábava po celý film zaručena. ()

Reklama

Reklama