Reklama

Reklama

Far Far Away Idol

  • Slovensko Shrek a SuperStar

Obsahy(1)

Netradičnú porotu v zložení Shrek, Fiona a... Simon Cowell(!) čaká neľahká úloha – zvoliť víťaza talentovej šou! V kráľovstve „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial" sa opäť niečo deje – a rozhodne nie hocičo!... Všetci obyvatelia sa totiž snažia urobiť dojem na, priznávame, nie práve tradičnú porotu v talentovej šou Superstar. Napokon, posúďte sami – tvoria ju Shrek, Fiona a... Sám veľký Simon Cowell! Ehm, teda, samozrejme... Jeho animovaná, no nemenej cynická verzia. :-) Tak schválne, dokážete si za takýchto okolností tipnúť najhorúcejšieho kandidáta na víťaza? Konkurencia je naozaj silná – somárik, Kocúr v čižmách, Perníček, princ Krasoň... (TV Markíza)

(více)

Recenze (37)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Bohužel narozdíl od prvního dílu se mi to moc nelíbilo. Ano, byli tam místa kdy jsem se zasmála, ale písničky se mi moc nelíbili, nemělo to ten šmrc jako Karaoke v bažině. 2* (ale rozhodně film nikdy nevypnu předtím :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 66%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 7/10/// PLUS: zábavná parodie na Pop Idol, hudba určitě potěší a známé postavičky taky MINUS: Tentokrát se ještě nedá moc co kritizovat, animace stárne a později je znát snaha vyždímat z toho co jde, ale to až opravdu později. Shrnutí: Na svoji dobu zdařilí pokus, který tenkrát vyšel. Dnes jsem však Shrekem a jeho světem tak přecpán, že už ho prostě nemusím a raději dám přednost jiným postavičkám. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nuž... poteší, že sa tam zjavý "ten" porotca z americkej superstar, ale inak je to v podstate trápne. Čo je dosť zarážajúce, lebo priestor na vtipné "sundávačky" tu bol... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Shrek meets American Idol! Průměrná jednohubka ke dvojce Shreka, která neurazí, ale ani neohromí. Osobně bych první místo dal těm třem slepým myším. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

pesničky sa fantasticky hodia k tým čo ich spievajú. a o tom to vlastne bolo. nadpriemerná vecička, ktorá ani netrvá tak dlho aby mohla byť otravnou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková nutnost a pokus vyrazit z klasického příběhu, který byl celovečerní, ještě nějaké prachy. Pro mou maličkost, zklamání. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Komerčné pošpinenie série o Shrekovi. Totálna kravina, vlastne to by bola urážka kráv, Shrek na tisíc spôsobov je len biznis, nič hlbšie, proste len slúži ako nástroj na vytrieskanie peňazí z rodičov detí, ktorým sa to páči. Toto nemalo vzniknúť a nie nepobavil som sa ako som chcel. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že tenkrát před lety, když jsem si poprvé druhého "Shreka" pustila na videokazetě, jsem dokonce i hlasovala na internetu. Myslím, že pro Kocoura v botách. Zábavný dodatek k dokonalému animáku, toho "Ondřeje" jsem ale od tvůrců dabingu moc nepochopila. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky: jedna za Simona Cowella, druhá za slovní hříčky a asociace písní k postavám, třetí za to, že je to Shrek a propánažabíhokrále, je to jenom DVD bonus. Za Ondřeje bych dal odpad z fleku. ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na 10minutový kraťas se Shrekem to postrádalo jednu zásadní ingredienci - vtip. 10 minut uběhlo a já jsem se nezasmál ani jednou. (HD, orig.) ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Zabavny minibonus ke "Shrekovi 2" (2004) parodujici souteze jako je "Superstar" nebo "Talenty". Vyber pisnicek je dokonaly a texty sedi postavickam "jak prd.l na hrnec". Jen ten Simon Cole je nejaky moc voskovy a omladly. Hudebne je to ale super, skoda ze ne delsi. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavný krátky bonus k animovanému filmu Shrek 2 (2004), aj keď už nie tak zábavný ako Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party (2001) (bonus k prvému dielu), na ktorom silne stavia a tak trochu sa na ňom aj priživuje. Ale ten nápad s hlasovaním je veľmi originálny - divák (DVD) má možnosť výberom víťaza ovplyvniť koniec, aj keď ten nemusí vždy dopadnúť podľa jeho predstáv. A pokiaľ niekoho zaujíma môj názor, tak najlepšie boli myši. Vyšlo aj ako súčasť kolekcie DreamWorks Shrek's Swamp Stories (2010). ()

Reklama

Reklama