Reklama

Reklama

Larry King Live

(pořad)
Talk-show
USA, 1985, 7 591x60 min

Účinkují:

Larry King (moderátor), Bill Maher, Barbara Eden, Lynda Carter, Suzanne Somers, Liza Minnelli, Sharon Stone, Jim Carrey, Bill Clinton, Oprah Winfrey (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Larry King Live je úspěšná americká talk-show televizní stanice CNN. Od svého vzniku v roce 1985 v ní moderátor Larry King vyzpovídal přes 30 000 známých lidí. Probírají se zde ta nejrůznější témata – od románků hollywoodských hvězd, přes teorie o UFO, až po prezidentská klání. (mihran)

Recenze (9)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto nejlepší talk-show všech dob. Larry King je muž mnoha tváří a nebrání se jakémukoliv tématu. Vyzpovídal už mračna lidí a nikdy to nebylo jen o humoru - vždy to byla talk-show v pravém slova smyslu, která měla za cíl vytvořit nějakou výpovědní hodnotu (což se ostatně podařilo). Pokud se chci skutečně něco dozvědět, pak není lepší volby než Larry King Live. A i když třeba není pro mě host zajímavý, je to alespoň pěkně tvrdá zkouška mojí (ne)angličtiny :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Talk-show moc nemusím, k tomuto jsem se dostal hodně náhodně, ale stálo to za to. Larry King to prostě umí. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Larry King...občas jsem viděl vážně dobrý rozhovor, ale většinou mi LK přijde jako unavený rutinér, který pro témata a hosty nemá velký zápal a rozhovory vede bez velké invence (asi v tom hraje roli věk). Přijde mi přeceňovaný a hlavně příšerně nudný. Takovej namyšlenej, nahrblej skřet:-) Víc než 3 hvězdy ode mne nedostane! (což ho musí příšerně deptat;-D) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto legendární talk-show, která nesnese srovnání s žádnou jinou na světě. To je bez debat. Třebaže je to někdy až trochu levičácké, pořad se zapsal do dějin a to zcela po právu. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Geniální jsou především ty díly s Late Night baviči, například Stewartem a Maherem. Speciál, ve kterém Larry zpovídal odsouzence na doživotí přímo ve věznici, byl také moc zajímavý. U politiků a hvězd showbusinessu už je to ale horší, sklouzává to spíš do roviny "Co dělají děti, jaká byla cesta apod." ()

andykanadan 

všechny recenze uživatele

Je to veľká škoda, že tento môj veľmi obľúbený program skončil už v roku 2010...jedno obdobie som ho pozerával len kvôli zdokonaľovaniu sa v angličtine, ale neskôr som si ho pomerne obľúbil, aj keď som ho nepozerával pravidelne - záležalo od toho, koho si "Mr. King" pozval...ale dalo sa pri tom dobre zabaviť. ()

Reklama

Reklama